więcej zdjęć Cytry tutaj http://www.dogomania.pl/threads/218295- ... !!!/page13 (post 315 i 316)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:I jeszcze na stronie 94 w poprzedniej części są umieszczone dwie wpłaty dla Pinokio_, które nie są ujęte tutaj. To tak dla porządku
Randa pisze:Patmol w pierwszym poście nie ma nic o Jotce napisanego - tak jak Lawenda - około 4 lat, miziasta:
Szalony Kot pisze:W trzecim, pierwszy już poprawiony![]()
Wychodzi na to, że u Janny są dwie kotki
Randa pisze:Patmol i koniecznie z opisu Lawendy trzeba wyrzucić info, że ma zmiany na pyszczku po walce ze szczurem, na jej pyszczku praktycznie nic nie widać
.
.Mamrot pisze:dziewczyny decydujcie na co forsa, ja nie czuje się uprawniona, bo wpłacałam wczesniej do kastor, potem do pinokio bezpośrednio ale na diagnostyke Krecika,potem na karmę wspólnie z paroma dziewcznami,potem przelałam na paliwo do Pinokio ale to też z tego co nam wspólnie z karmy zostało.czy mam juz zamawiac karmę? bo to jednak kilka dni trzeba czekac na dostawę a może już trzeba, zreszta lepiej mieć zapas prawda?
pinokio_ pisze:Wplynely pieniadze od Jolanta Katarzyna Z - 257zł bardzo dziekujemy(prosze podac nick, bo nie wiem od kogo sa)
Patmol pisze:to 257 jest z bazarków?
mogę tak zapisać na pierwszej stronie?
bo teraz jest oddzielnie o kasie z bazarków (od Ciebie 257)
i oddzielnie o wpłacie na konto pinokio_
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot], zuzia115 i 731 gości