DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 05, 2012 20:27 Re: DT Smarti 8 ......

To chyba nowa konstrukcja, bo nie kojarzę.
Smarti, a gdzie kupujecie słonecznik?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 05, 2012 20:32 Re: DT Smarti 8 ......

ostatnio na wyrażne stwierdzenie mojego TŻ-ta że "znęcam się nad ptakami" bo kupiłam im niełuskany,poleciałam w te pędy do tesco i nabyłam największe opakowania łuskanego jakie były po 3.45 zł-0,5kg
Ostatnio edytowano Nie lut 05, 2012 20:59 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lut 05, 2012 20:34 Re: DT Smarti 8 ......

O, Tesco mam blisko pracy, więc nabędę :ok:

Erin

Post » Nie lut 05, 2012 23:04 Re: DT Smarti 8 ......

...oto Gimli :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lut 06, 2012 0:19 Re: DT Smarti 8 ......

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dobranoc Wszystkim :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon lut 06, 2012 1:47 Re: DT Smarti 8 ......

Jak dzisiejsza (tfu, wrrrrróć :!: :mrgreen: - wczorajsza) wizyta pa dla - być - moze Fuńka?
Z tego wszystkiego zapomniałam...

Skonstruowałam - z nudow :mrgreen: - jakieś ogłoszonko dla Zozolka i Śnieżki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , Fuńkowe jest ok zwłaszcza z nowymi fotami :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: - teraz tylko czekam na linki :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lut 06, 2012 8:11 Re: DT Smarti 8 ......

Moja Tośka , niestety :(, znosi takie piękne sikoreczki do domu :( myszy i nornice się pochowały to ta na pytaszki poluje.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon lut 06, 2012 8:12 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:...oto Gimli :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

piękna ...
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pon lut 06, 2012 8:58 Re: DT Smarti 8 ......

Ale piękności :1luvu:
Pozdrawiamy cieplutko :piwa:

Erin

Post » Pon lut 06, 2012 13:05 Re: DT Smarti 8 ......

Kulka :1luvu: ..........................................................................................Funio :1luvu:
ObrazekObrazek

Ulunia :1luvu: ...............................................................................................Margo :1luvu:
ObrazekObrazek

Figa :1luvu:
ObrazekObrazek

Diego :1luvu:
Obrazek

Śnieżek/Piesunia :1luvu: z Ulunią :1luvu:
Obrazek

Śnieżka :1luvu:
Obrazek

wszelkie prawa zastrzeżone by Jamkasica :D

smarti

Post » Pon lut 06, 2012 13:17 Re: DT Smarti 8 ......

EdytaB_a pisze:Moja Tośka , niestety :(, znosi takie piękne sikoreczki do domu :( myszy i nornice się pochowały to ta na pytaszki poluje.

ale masz komunistycznych oprawców :strach:
moich kotów nic nie zmusi do polowania :D nawet karmnik tuż za szybą :mrgreen:

ale poważnie-moje są tak leniwe że poza Belką która w rujce wciąż poszukuje kawalerów nikt nie zmusi żadnego kota do wyjścia na dwór w taki mróz..jeszcze by im pchełki pozamarzały 8O :ryk:

a to z nowego domku Maciunia :D

Dzień dobry,
Maciuś miał być Bachem, ale strasznie trudno się woła (o czym wcześniej nie pomyślałam), więc pewnie będzie Mocartem :) O tym jakie imię mu się przyjęło poinformuję z czasem ;)
Noc przespaliśmy całą spokojnie, Mocart zwiedzał mieszkanie i do tej pory chodzi i zwiedza. Spał na łóżku ze mną na nogach. Teraz siedzi na parapecie i podziwia zamarznięty Sierpc:) Na parapecie może się rozkładać bo nie ma doniczek i mu nic nie przeszkadza :)
Jadł, pił wodę (widzę, że mu bardzo sierpecka smakuje) z kuwety korzystał, ale chyba za mała na niego bo mu się nie trafiło - będę musiała większą mu przynieść.
W domu wszyscy się nim zachwycają. On też polubił mamę i ciocię, podchodzi do nich na głaskanie.
O swoim szczęściu też muszę napisać, bo jest mi dużo przyjemniej mieszkać z kotem, a z takim jak Mocart to wielkie szczęście nawet.
Rano się na chwilę widział z psem, ale sie nieco wystraszył, więc pies sobie poszedł. Będziemy małymi kroczkami ich oswajać. Borys oczywiście bardzo się cieszył, że jest kotek, ale Mocart musi go poznać, żeby się cieszyć jak Borys.
Pozdrawiam serdecznie
P.S. Kolejne informacje, pewnie dosyć szybko dostarczę :)

:D :D :D

Marzenia-wizyty nie było-pani wzięła koteczkę którą ktoś podrzucił pod schron w Józefowie k/Legionowa.

smarti

Post » Pon lut 06, 2012 14:13 Re: DT Smarti 8 ......

Fajne wieści :) z nowego domku :ok:

EdytaB_a

Post » Pon lut 06, 2012 14:21 Re: DT Smarti 8 ......

dobre wiadomości są potrzebne :piwa: uff... i kciuki dla koteczki zabranej z zimna - niech będzie zdrowa i szczęśliwa :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lut 06, 2012 16:11 Re: DT Smarti 8 ......

właśnie tak Pani napisałam-pani jeszcze jej nie ma (przyjedzie chyba jutro), bo wahała się co zrobić skoro się ze mną umówiła-myślałyśmy o tym aby Funio pojechał do Pani a do mnie koteczka ale ostatecznie lepiej chyba aby było tak jak uzgodniłyśmy-bo Funio zostanie na starych znanych śmieciach a koteczka już w swoim domku bez niepotrzebnych podróży po kraju naszym pięknym :D

szykuje się też świetny domek dla Gimliego w Piasecznie i dla Kuluni sw Śródmieściu-potrzebne więc będą dwie wizyty PA.
Dla Kuluni wizytę przeprowadzi Jamkasica-bo ta kicia to Jej oczko w głowie.

Czy Marzeniu można Cię prosić o wizytę w Piasecznie?-dawno nie byłaś na wizycie to pewnie się już stęskniłaś :mrgreen: :ryk:

smarti

Post » Pon lut 06, 2012 16:19 Re: DT Smarti 8 ......

Z Piasecznem będzie bardzo ciężko, od razu uprzedzam. :roll: Zobaczymy. To dokładnie po drugiej stronie ode mnie. Skrajnie.

Cieszę się z powodu Kuleczki, ufff... kiedy wizytka? :mrgreen: Miałam ją polecać do już sprawdzonego domku w Tczewie, ale się wstrzymam w takim razie. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]