ŚWIDNICA!! Hania znaleziona? Potrzebna wizyta POADOPCYJNA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 05, 2012 16:42 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Hanulka pisze:
Lolcia81 pisze:ano JA :lol:

Hania dalej jedzeniem niezainteresowana. Przynajmniej tym w miskach, bo kawałek placka bananowego mi ukradla z talerza :lol:

:ryk: a to złodziejaszka... :ryk: kradzione najlepsze... :mrgreen:

:oops: stresuje się pewnie biudula.... kupa jest? :ok:

Kupy na razie ni ma.
Tylko siku pare razy :roll: :lol:

Hanulka, może zmienisz tytuł ? :)

Lolcia81

Od: Pt sie 05, 2011 11:01

Post » Nie lut 05, 2012 16:57 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Trzeba dać Hanusi trochę czasu. Toż to zmiana w jej życiu. Cieszę się ogromnie, że Hanulka kochana ma domek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lut 05, 2012 18:22 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Lolcia81 pisze:
Hanulka pisze:
Lolcia81 pisze:ano JA :lol:

Hania dalej jedzeniem niezainteresowana. Przynajmniej tym w miskach, bo kawałek placka bananowego mi ukradla z talerza :lol:

:ryk: a to złodziejaszka... :ryk: kradzione najlepsze... :mrgreen:

:oops: stresuje się pewnie biudula.... kupa jest? :ok:

Kupy na razie ni ma.
Tylko siku pare razy :roll: :lol:

Hanulka, może zmienisz tytuł ? :)

Jejku jak ja się cieszę, że Hania Cię znalazła... a Ty ją.... Tak bardzo był jej potrzebny domek :ok: :ok: :ok:

A tytuł faktycznie trzeba zmienic :mrgreen: wreszcie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Normalnie mam ochotę skakać z radości... :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Ale musisz nam obiecac Lolciu ze bedziesz zdawac relację... co i jak i foty wrzucac... bo inaczej ja tu umrę z tęsknoty... i bedziesz mnie mialka na sumieniu :twisted: Tym bardziej że nawet się nie pożegnałam z Hanią :cry: A kocham ją.... strasznie :roll: :roll: :roll:

ObrazekObrazekObrazek

A jak tam kupol był? czy nadal nic? Podejrzewam ze jak stres minie po podroży i adaptacji... to Hania zacznie jeść i zdrowo kupkac :ok: :ok: :ok: Jak cos to czekamy na wieści :D
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie lut 05, 2012 18:54 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Kupy jeszcze nie było.... w sumie jak zrobi w nocy to i tak nie bedę wiedzieć, czy to ona czy Coco... no ale mam nadzieje ze zadnych problemow nie bedzie.
Żarełko w miskach jak stalo tak stoi, bo obydwie królewny poraczyły sie ochoczo surowym mięskiem :lol: i na stres raczej tego się zwalić nie da :lol:

Będą zdjęcia i relacje na pewno :)))

Lolcia81

Post » Nie lut 05, 2012 19:10 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Lolcia81 pisze:Kupy jeszcze nie było.... w sumie jak zrobi w nocy to i tak nie bedę wiedzieć, czy to ona czy Coco... no ale mam nadzieje ze zadnych problemow nie bedzie.
Żarełko w miskach jak stalo tak stoi, bo obydwie królewny poraczyły sie ochoczo surowym mięskiem :lol: i na stres raczej tego się zwalić nie da :lol:

Będą zdjęcia i relacje na pewno :)))

Dzięki... :1luvu: Trzymam za slowo :mrgreen:
A kupol pewnie bedzie skoro pojadły.... :ok: :ok: :ok: A Hania i do nowego jedzonka się przyzwyczai napewno... trzeba tylko troszkę czasu.. wiadomo :D

Ech moja śliczna królewna juz w domeczku...:) Az nie moge do tej pory w to uwierzyc...pewnie jak bede we wtorek w kociarni to dopiero to do mnie dotrze, ze jej nie ma... bo nie przyleci jak zwykle na miziano :(

hmm.. alez ja glupia jestem... smutam sie i ciesze jednoczesnie.... :roll: :roll: :roll:

ninakiler

Post » Nie lut 05, 2012 19:25 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Ania i jej Nitro pisze:No dobra, czyli Hanusia ma domek :!: :piwa: :piwa: :kotek: :aniolek: :dance: :dance2: :flowerkitty: :surprise: :partygirl: :spin2: :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lut 05, 2012 19:30 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Aż sobie zaznaczę ;)

Lolcia81 - coś czułam w kościach, że tak będzie ;) Zakochanie?
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie lut 05, 2012 19:34 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

turkawka pisze:Aż sobie zaznaczę ;)

Witamy...:D Jestem pewna ze to zakochanie... bo nie sposób się w niej nie zakochac... naprawdę... ja tez poległam... :roll:

ninakiler

Post » Nie lut 05, 2012 19:36 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

ninakiler

Post » Nie lut 05, 2012 19:41 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Ania, przyjedź to sama się zakochasz :1luvu: :lol:
Ale uprzedzam, że nie oddam :lol:

Lolcia81

Post » Nie lut 05, 2012 19:47 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Czyli mozna odpiąć banerek z Hanią :D :D :D

Lolcia81 pisze:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: I bardzo słusznie :ok: :ok: :ok:

ninakiler

Post » Nie lut 05, 2012 19:48 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Lolcia81 pisze:

Hehe, będziesz mieć podwójną wizytę poadopcyjną ;) Pewnie, że przyjadę! I tak Ci już pisałam, że niebawem się zobaczymy :)

Fajnie.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie lut 05, 2012 20:00 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ciemno juz to kiepsko widać :lol:

Lolcia81

Post » Nie lut 05, 2012 20:01 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

turkawka pisze: Pewnie, że przyjadę! I tak Ci już pisałam, że niebawem się zobaczymy :)

Zapraszamy :)

Lolcia81

Post » Nie lut 05, 2012 20:05 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Lolcia81 pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ciemno juz to kiepsko widać :lol:

Ojej... moje sliczne slodkości :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Alez cudnie i spokojnie śpi... :D Z tym domkiem to trafiła :ok: :ok: :ok: Spanko na poscieli... jak prawdziwa królewna..:) A jak tam Coco?

ninakiler

[poprzednia][następna]