Pusto trochę bez futrzaka.. ale jak czytam wiadomości od Oli sernikowej totalnie zwariowanej na punkcie Sernika, to wieeeelki uśmiech pojawia się na mej twarzy i już nie tęsknię
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Iskra gdzie Twoje nowe "wypieki" czekam z niecierpliwością na nowy wątek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Myślę myślę kombinuję Sprawa się trochę pokomplikowała bo z trójki łobuzów w Milanówku zostali dwaj chłopcy. Dwóch wziąć nie mogę. a jednego samego zostawiać trochę żal. Może krakowskie schronisko odwiedzę.. tam chyba więcej potrzebujących niż w Milano.
Iskra, a ta dwójka co została to ma zastrzeżenie że tylko w dwupaku wychodzi? Bo jeśli hipotetycznie ktoś adoptuje jednego bezpośrednio ze schroniska to i tak drugi sam zostanie. Więc może jednak weź na razie jednego z nich. Patrząc na Twoje dotychczasowe osiągnięcia to ten drugi nie powinien długo sam czekać
Poza tym może w Milanówku do niego dobiorą kogoś? Tam mimo wszystko jest jeszcze kilka innych kotów, choćby Kalafior, może przy drugim kocie, na mniejszym wybiegu, by się przekonał do człowieka..?
No właśnie chyba poczekam aż ktoś zgarnie Ptyśka lub Devonka. Nie wiem czy to dobry pomysł, żeby Kalafior siedział w małej kociarni z którymś z chłopaków.. no nie wiem.. tzn nie wiem czy by nie zwiał z małej kociarni..