[*] Jestem tutaj już kolejny dzień i wszystko czytam ale w efekcie tego co dzieje się dookoła mnie i u Was zabrakło mi słów - tylko się ujawnię, że zaglądam
tak napisała przy zdjęciach ASK@ cd -tri to Lili dawna ufcia. Status rezydentki ma.Danka jej nie odda.I Witunia. pól ślepaczek ale nie wiem, która to jest ta tri
Ostatnio edytowano Śro lut 15, 2012 14:44 przez Patmol, łącznie edytowano 1 raz
Na hamaczku jest Julka z Bianką. Pewnie coś poplątałam pisząc. Bez oczka to Wituś.Ten w koszyczku również. Lila to ta tri co na wersalce (oparciu) stoi, a potem czochra się. Na wersalce czarny z biało-rudym to Żuk i Karmel.
Małgosiu, lodówka ciężko się domyka.Jest na wykończeniu w ciągłej reanimacji. .
MalgWroclaw pisze:Kto to mógł zrobić, masz jakieś podejrzenia? Że komuś chciało się w mróz
Tak.Młodzi ,gniewni,naćpani i pijani. Tam zdemolowane totalnie. Latem spędzają tam całe noce .Teraz w ferie i weekendy bez względu na pogodę.Byłyśmy świtkiem w mróz wiec nie było ich. Powybijali resztki szyb, powyrzucali kołdry którymi dziury pod oknami były zapchane...Totalnie zniszczyli to co dało się zniszczyć.Blokowcy podobno dzownią na policję ale bez większego skutku. Kociarę by pogonili pełni poczucia wyższości.Młodych gniewnych boją się.