Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lut 04, 2012 22:38 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Najbardziej mi jednak imponuje, ze mimo mrozów ma sprawny zraszacz.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lut 05, 2012 6:48 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

A jaka jest szansa, że ta pługo-odśnieżarka będzie odśnieżała do poziomu gruntu, a nie kopała transzeje? -Znaczy: na ile jest sterowna?

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Nie lut 05, 2012 11:41 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Też mnie zastanawia co to za pies? Czyżby Fistaszek? Ale taki jakby za duży....hmm. Ważne, że Kartofel się załapał :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Nie lut 05, 2012 16:44 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Ja wiem, że ciotki prowokują Pańcię żeby ze świętym oburzeniem zakrzyknęła: Mój ci on! Mój ci jest! Żeden obcy! :twisted: ale ja ten chudy tyłek rozpoznam z daleka i uroczyście oświadczam: pługo-koparko-odśnieżarka to Fistek! :wink:

annafreesprit

Post » Nie lut 05, 2012 16:51 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:Ogłoszenia drobne.
Sprzedam tanio a nawet z dopłatą bardzo sprawną koparkę samobieżną, zasięrzutną, z napędem tylnym.
Obrazek

Może służyć też jako glebogryzarka, okopywaczka do czegokolwiek, ewentualnie spulchniacz polowy.
Obrazek

Jest bardzo wydajny, nawet podczas dwudziestostopniowych mrozów! Polecam!
Obrazek

heheh :ryk: :ryk: :ryk:
Reklama cud malina :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie lut 05, 2012 17:14 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Oczywiście, że to Fistaszek i w ogóle cholernik nie jest sterowny! Gardło se można zedrzeć a on kopie dalej.
Niereformowalność absolutna.
Sosna może wytrzyma, ale jak w końcu dotrze do mojej winniczki to... :pig:
I dlaczego on w ogóle nie tyje???

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie lut 05, 2012 17:18 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:Oczywiście, że to Fistaszek i w ogóle cholernik nie jest sterowny! Gardło se można zedrzeć a on kopie dalej.
Niereformowalność absolutna.
Sosna może wytrzyma, ale jak w końcu dotrze do mojej winniczki to... :pig:
I dlaczego on w ogóle nie tyje???

Bo dużo spala przy kopaniu ;)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie lut 05, 2012 17:19 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Szalony Kot pisze:Strasznie duży! :mrgreen:

E tam. Kieszonkowy pikuś! No, dobra... taki do trochę większej kieszonki... :wink:

annafreesprit

Post » Nie lut 05, 2012 17:20 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

annafreesprit pisze:
Szalony Kot pisze:Strasznie duży! :mrgreen:

E tam. Kieszonkowy pikuś! No, dobra... taki do trochę większej kieszonki... :wink:

Mieści się dokładnie w środku.
Najmniejszy jest Kartofel, potem idzie Gabunia, Fistaszek, Filozof i piękny Leoncio...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie lut 05, 2012 17:48 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Jakbym tak darła pazurami zmarznięty grunt, to też bym nie tyła. A tak............ :oops:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lut 05, 2012 18:00 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:w ogóle cholernik nie jest sterowny! Gardło se można zedrzeć a on kopie dalej.
Jeśli niesterowny, to ja nie kupuję!
Na wiosnę ukradli mi m.in. fajną spalinową glebogryzarkę, widły 'amerykańskie' FISKARSa i parę innych rzeczy przydatnych do rycia w ziemi, więc miałam nadzieję wypożyczyć Fistka... Ale chciałabym żeby tak kontrolowanie rył :roll:

annafreesprit

Post » Nie lut 05, 2012 18:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

eee, mi się wydaje, że tyłeczek mu się zaokraglił :)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

[poprzednia][następna]