K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 05, 2012 11:06 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Kocuria pisze:to jeśli dobrze myślę:
alma: 10-11.02
dzień kota: 18.02 (?)
kocivent: 26.02

tak?

jednocześnie, zgodnie z ustaleniami spotkaniowymi, proszę was o przetrzepanie swoich twardych i miękkich dysków w poszukiwaniu śmiesznych, dziwnych, kuriozalnych, zabawnych, nietypowych fotek waszych kotów/waszego autorstwa przedstawiających koty niekoniecznie wasze, które zgodzilibyście się pożyczyć fundacji do wykorzystania (np. na fanpejdżu, w reklamach, na innych serwisach itp.) - powoli planuję akcję i potrzebuję mięsa armatniego.
jeśli ktoś czuje, że jego absurdalne poczucie humoru potrzebuje ujścia, nie pogardzę wsparciem szarokomórkowym :kotek:

Nie.
Dzień Kota jest 19.02, w niedzielę.
Zapraszamy od 13.00
Grafik kotów i ludzi wysłałam do Tweety.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lut 05, 2012 11:21 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Niestety nie byłam na spotkaniu, ale gdyby jeszcze potrzebni byli ludzie na Dzień Kota, to mogę być :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie lut 05, 2012 11:25 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

milu pisze:Niestety nie byłam na spotkaniu, ale gdyby jeszcze potrzebni byli ludzie na Dzień Kota, to mogę być :)

Pewnie będą, do chodzenia z puszkami, bo dziewczyny z pewnością nie wytrzymają 6 godzin, muszą się zmieniać. Zaglądnij też na stoisko, bo tam może byc młyn.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lut 05, 2012 12:48 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

a'propos kociventu: mogę, ale około 16/trochę przed muszę się zerwać.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie lut 05, 2012 17:14 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

poznałam właśnie dom, który adoptował kiryłka, dziewczyna jest prze-świetna :ok: (a kiryłek dostanie filcokulkę :mrgreen: )

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie lut 05, 2012 17:43 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Kocuria pisze:poznałam właśnie dom, który adoptował kiryłka, dziewczyna jest prze-świetna :ok: (a kiryłek dostanie filcokulkę :mrgreen: )
,

no ba! dlatego oddałam tam najpierw mojego bidusia Wasyla...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lut 05, 2012 17:50 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

to jest info od Uli, zarobiliśmy już ponad 6 euro :) jutro zrobię z tego wydarzenie, wrzucę tutaj linka.

"Przygotowaliśmy projekt, dzięki któremu będziemy mogli zdobyć stałe źródło pieniędzy na karmienie i leczenie futer: http://portalafn.pl

PortalAFN został stworzony w celu dofinansowania Alarmowego Funduszu Nadziei na Życie. W chwili obecnej portal zarabia na kliknięciach w reklamy. Chcielibyśmy Was prosić byście codziennie nas odwiedzali, ale także - o ile tylko możecie - dodawali artykuły i zamieszczali linki do portalu.

Chociaż zarabiamy na reklamach - nie będziemy Was zachęcali do klikania w nie, ponieważ działanie takie jest niezgodne z regulaminem Google Adsense i grozi zablokowaniem konta. Co więcej - wiele kliknięć z tego samego komputera także grozi zablokowaniem konta wydawcy i odbierze nam możliwość finansowania zwierzaków, dlatego gorąco Was prosimy - nawet jeśli wiele reklam budzi Wasze zainteresowanie nie klikajcie częściej niż raz dziennie.

Portal znajduje się w bardzo dziewiczej fazie istnienia. Docelowo, tworząc interesujące miejsce poświęcone szeroko pojętej rozrywce i kulturze, chcemy pozyskiwać środki na leczenie zwierząt z sieci reklamowych, programów partnerskich, linków sponsorowanych i wszystkich innych form monetyzacji jakie będą dla nas dostępne.

Będziemy również na bieżąco publikować informacje o przychodach z portalu. Raporty - gdy będą dostępne - znajdziecie tutaj:
http://portalafn.pl/oportaluafn/

Możecie nam pomóc!:

1. Odwiedzając nas codziennie

2. Promując naszą stronę
(linkami na swoim blogu, na forach, na Facebooku, Wykopie itd. lub prosząc o baner PortaluAFN dla dowolnego rozmiaru: patronat@afn.pl)

3. Publikując u nas artykuły.
http://portalafn.pl/dodaj-artykul/"

Tweety

Post » Nie lut 05, 2012 17:52 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

btw, tutaj linki do aktualnych wydarzeń, o których rozmawialiśmy wczoraj i prośba o ich w miarę regularne udostępnianie i zapraszanie gości

https://www.facebook.com/events/255410741191985/ - zamiana brzytwy,
https://www.facebook.com/events/306038906099479/ - 1 %
https://www.facebook.com/events/261787910560531/ - DT
https://www.facebook.com/events/132251423563087/ - koty z pożaru

Tweety

Post » Nie lut 05, 2012 19:45 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

muszę Wam przekazać pochwałę od jednej z uczestniczek weekendowego szkolenia. Działamy prężnie, profesjonalnie, w sposób zorganizowany, sensowny, rzeczywisty ... I to nam przekazuje 1% i poleca innym
Miło było posłuchać :)

druga rzecz, to kto ma jeszcze do pożyczenia transportery? ciągle brakuje nam ok 10

Tweety

Post » Nie lut 05, 2012 20:34 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:muszę Wam przekazać pochwałę od jednej z uczestniczek weekendowego szkolenia. Działamy prężnie, profesjonalnie, w sposób zorganizowany, sensowny, rzeczywisty ... I to nam przekazuje 1% i poleca innym

druga rzecz, to kto ma jeszcze do pożyczenia transportery? ciągle brakuje nam ok 10

ja chciałam pożyczyć swój - nie wiem czy liczyłaś - przy okazji jak go przekazać - zawieźć na kociarnie ?

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Nie lut 05, 2012 20:46 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

annakreft pisze:
Tweety pisze:muszę Wam przekazać pochwałę od jednej z uczestniczek weekendowego szkolenia. Działamy prężnie, profesjonalnie, w sposób zorganizowany, sensowny, rzeczywisty ... I to nam przekazuje 1% i poleca innym

ja chciałam pożyczyć swój - nie wiem czy liczyłaś - przy okazji jak go przekazać - zawieźć na kociarnie ?

nie liczyłam, bardzo proszę na kociarnie.
Jutro zakładają nam licznik w szpitaliku, musimy kupić grzejnik i trzeba się wziąć za remont. Ten luty pod względem roboty to jakiś kosmos będzie 8O
Kto może zawieźć Kapsla do domu na Kurdwanów? Piotrek, który go oglądał, sam dla siebie chciałby Filipa, dzisiaj Monika wysyłała mi sms-y, że też skradł jej serce. Jutro musimy zawieźć do domu Ma-Rysię, w tym tygodniu do Będzina Rysia.
Ratunku!

Tweety

Post » Nie lut 05, 2012 21:16 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Wróciłam właśnie z kociarni.
Wszystko w porządku - panowie na kwarantannie drą się, jeden głośniej od drugiego :roll:
Tylko Bunia siedzi na klatce i nie widziałam, żeby jadła. Miseczka z poprzedniego karmienia stała przed nią, raczej nietknięta...

Nie było nikogo z transporterkiem.

Posegregowałam ubrania - jestem od tego czarna jak kominiarz :wink:
Są podzielone tematycznie w workach opisanych pisakiem albo takie, na których nic nie widać mają kartki z opisem w środku.
Większość tych rzeczy to ubrania zimowe, ciepłe.
Tylko ze dwie torby koszulek i bluzek letnich, jakieś spódnice, sukienki letnie. Niewiele.
Wszystko to stoi na kupie jak stało, bo nie ma jak inaczej uporządkować.
Tyle, że zrobiłam dojście do dolnej lewej klatki.
Nie wybierałam też rzeczy nie nadających się - na pewno są tam takie ale nie miałam już na to siły... :oops:
Może jakoś po jednym worku by to wystawiać. Najpilniej pewnie kurtki i płaszcze oraz czapki i szaliki?
Jest też sporo swetrów.
Ubrania są też w takich białych pudłach na klatkach na wprost wejścia. Opisane.
Niektóre z tych rzeczy są całkiem porządne, tylko przykurzone i pomięte...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie lut 05, 2012 21:40 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:
annakreft pisze:

Jutro zakładają nam licznik w szpitaliku, musimy kupić grzejnik i trzeba się wziąć za remont. Ten luty pod względem roboty to jakiś kosmos będzie 8O
Kto może zawieźć Kapsla do domu na Kurdwanów? Piotrek, który go oglądał, sam dla siebie chciałby Filipa, dzisiaj Monika wysyłała mi sms-y, że też skradł jej serce. Jutro musimy zawieźć do domu Ma-Rysię, w tym tygodniu do Będzina Rysia.
Ratunku!

Kapselek na stałe ? Postaram się podrzucic transporter popołudniu jak wrócę z Gdańska. Kiedy Kapsel ma jechać ?

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Nie lut 05, 2012 22:00 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

annakreft pisze:
Tweety pisze:
annakreft pisze:

Ratunku!

Kapselek na stałe ? Postaram się podrzucic transporter popołudniu jak wrócę z Gdańska. Kiedy Kapsel ma jechać ?

Im szybciej tym pewnie lepiej.

Ale się posr...ło dodatkowo :evil: Moja pracownica dała mi właśnie znać, że prawdopodobnie nie będzie jej cały tydzień, bo taka chora, druga już w tamtym tygodniu poszła na chorobowe, bo końcówka ciąży. Miałam jechać we wtorek z Robertem łapać te koty pod Sączem, to jak nic trzeba liczyć, że może zejść cały dzień. Nie mogę zamknąć biura na cały wtorek, już i tak miałam problem czy dziewczyna sobie poradzi z całą robotą jak mnie nie będzie :( Nie ma ktoś wolnego dnia, z którym nie wie co zrobić?

Tweety

Post » Nie lut 05, 2012 22:35 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

aha, na portalafn.pl idzie całkiem dobrze, już mamy prawie 15 euro :)

Tweety

[poprzednia][następna]