Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:Lidka spójrz co dostałam http://www.facebook.com/events/111320148988064/
Dziewczyna na skypie mnie męczy mam pomóc no ale jak?
ruda32 pisze:aburacze pisze:Dobry wieczór!
Ja tylko tak na chwilę wpadam. Zajrzałem na Allegro cegiełkowe:
http://allegro.pl/30-kotow-i-psow-w-str ... 41620.html
jest już 28 cegiełek kupionych, czyli 140 zł![]()
No i aukcję obejrzało ponad 800 osób, więc może ktoś wpłacił coś bezpośrednio do Fundacji For Animals?![]()
Ale to nie wszystko. Otóż napisała pani, która na zbiorowym zdjęciu kotów wypatrzyła kota nr 13, czyli Tofika! Pisze tak:niedawno straciliśmy naszego kocura ...rudego przylepe...chorował,operowany był,wydawało sie ze juz bedzie dobrze ale niestety nerki przestały pracowac i "Rudzik" odszedł za tęczowy most...moja córka okropnie rozpaczała za nim i koniecznie uparła sie ze musi by taki sam jak nasz "Rudzio"
Spodobał sie jej kocurek który ma na fotce nr 13....
To jego chcemy adoptowac.....Czy istnieje taka możliwosc?
Lidka, czy zgodziłabyś się na jego adopcję?
Adam
Rudy jest ślicznynr. 13 to Tofik
puszatek pisze:cudne masz te zwierzaczki, Lidka![]()
widzę, że zaczynasz się martwić o Niunię![]()
puszatek pisze:bardzo Ci współczuję, najgorsza jest ta niewiedza co się dzieje![]()
stąd u mnie osiem kotów...
pamiętam jak dziewczyna która przywiozła mi Kropka, płakała bo tak naprawdę po jednym telefonie nie wiedziała w jakie ręce go oddaje...
gdy przywoziła do mnie Melkę była przeszczęśliwa i też się popłakała...ale z radości, że kolejna bida znalazła domdo dzisiaj utrzymujemy bardzo dobry kontakt
![]()
podobnie jest z Kubusiem...pamiętam słowa p. Ani jak go oddawała...
"jak nie będzie go pani chciała, proszę go nie wyrzucać tylko przywieźć do mnie"
wtedy to mną wstrząsnęło, potem zrozumiałam...
z kochaną p. Anią też utrzymuję serdeczny kontakt![]()
i takie adopcje rozumiem...ale oddać wypięlęgnowanego kotka komuś obcemu...to dla mnie za dużo...
ale to dla mnie, może jestem starą wariatką
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 479 gości