cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 03, 2012 23:45 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:mowisz i masz watek zapisany bedzie odwiedzany tyle moge jedynie zrobic bo finansowo sama mam dlugi....

Herz wiesz jak bardzo to ważne. Wiecie że u mnie z czasem krucho w dzień. Jedynie późny wieczór -noc :?
MIKUŚ

Post » Pt lut 03, 2012 23:57 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:Już tylko parę dni i Dortoka zamieszka z Wami :1luvu:

A co do głosowania. Ja się wycofuje dla dobra sprawy. Juz założyłam wątek Kseni, gdzie użyłam już Twojego plakatu Basiu. Nie będę mieszać :mrgreen:

Plakat jak zawsze śliczny :)

Wiem, odliczamy już dni :D
już chcę mieć Dorothy w domu, kochać ją i tulić,
karmić, głaskać i pieścić :kotek:
w końcu Kita pozna siostrzyczkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Sob lut 04, 2012 0:05 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:mowisz i masz watek zapisany bedzie odwiedzany tyle moge jedynie zrobic bo finansowo sama mam dlugi....

Herz wiesz jak bardzo to ważne. Wiecie że u mnie z czasem krucho w dzień. Jedynie późny wieczór -noc :?

nie ma sprawy ja mam czas zwlaszcza w ferie :wink:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob lut 04, 2012 0:56 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

A Ja moi Drodzy kompletnie nie skojarzyłam.

Jeżeli dotrę na spotkanie to się spóźnię.
Jutro mój szczur Zenek będzie operowany, ponadto Sofinia ma urodzinki. Więc nie wiem jak będzie z moją obecnością.

Wszystko zależy od operacji Zenka, jak będzie sie czuł. Miał być dzisiaj operowany, ale .........vet utknął w Warszawie :roll:

Z góry przeprasam. Ale sami wiecie Sofinia i Zenek sa najważniejsi dla mnie :1luvu:
MIKUŚ

Post » Sob lut 04, 2012 1:02 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:A Ja moi Drodzy kompletnie nie skojarzyłam.

Jeżeli dotrę na spotkanie to się spóźnię.
Jutro mój szczur Zenek będzie operowany, ponadto Sofinia ma urodzinki. Więc nie wiem jak będzie z moją obecnością.

Wszystko zależy od operacji Zenka, jak będzie sie czuł. Miał być dzisiaj operowany, ale .........vet utknął w Warszawie :roll:

Z góry przeprasam. Ale sami wiecie Sofinia i Zenek sa najważniejsi dla mnie :1luvu:

Zenkiem się nie stresuj, będzie GIT!! :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Sob lut 04, 2012 8:37 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Hej,mysle,ze spotkanie chyba trzeba przelozyc bo prawie wszyscy beda "pod znakiem zapytania" moze cos w pozniejszym terminie :-)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob lut 04, 2012 12:39 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

to jest spotkanie? bo nie wiem jak planowac dzisiejszy dzien ??

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Sob lut 04, 2012 13:00 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

kingusiak pisze:to jest spotkanie? bo nie wiem jak planowac dzisiejszy dzien ??

mało kto się zdeklarował, jak pytałam na forum. Teraz widzę, że kilka osób nie może/jeszcze nie wie, więc chyba najlepiej odwołać? :roll: i w inny dzień się spotkać, ale ja już się za to nie biorę, bo jakoś ciężko się ze wszystkimi zgadać :evil:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob lut 04, 2012 13:35 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Marta nie nerwuj się :) Do głowy mi nie przyszło że się rozchoruję ledwo co dycham,jutro do schroniska też nie jadę .
Myślałam że spacery z psami i bicie kurtynek w budach przy 12 stopniowym mrozie mnie zahartuje, a ty masz rozłożyłam się na łopatki :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lut 04, 2012 14:07 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Hidi, ja nie rezygnuję - możemy się napić razem, jak coś.

Słuchajcie, byłam dziś na dyżurze i Bronek jakoś mnie nie wita. Patrzę, a jemu cieknie z nosa. Siedział bidok na radiu, jak go Sylwia zostawiła (tak mówiła, bo wpadła na moment przywieźć chrupki), jakiś taki mało żwawy był... No i nie wiem teraz... Basia, sprawdzisz go? Bo Radek chciał przyjechac jutro po niego... I nie wiem co w końcu, wstrzymać adopcję czy dać wybrać chłopakowi czy chce Bronka szybko z katarem czy później zdrowego? Na wszelki wypadek wsadziłam go do klatki, wsadziłam mu też termofor. Bronek jadł ładnie mokre, więc może to fałszywy alarm, ale lepiej dmuchać na zimne.. Jeśli się pomyliłam, to go wyciągnijcie na wieczór.

2. Funia. Znalazłam suche dla niej, ale mokre..? Dałam jej troszkę z szafki dla chorych, ale nie wydaje mi się żeby ono czymś się różniło od normalnego jedzenia, w każdym razie nie znalazłam takiego, które ma napisy mogące oznaczać chore koty, koty z problemami gastrycznymi czy problemami z wątrobą. Powiedzcie mi, czy to jest OK, bo nie chcę, żeby przeze mnie miała problemy.

3. Boss miał w boksie pustą miskę z mokrym żarełkiem :) Znaczy że pojadł chłopak. Jak mu dałam michę, to tez liznał. Ale on niesmiały jest. Mruczał jak go dużo głaskałam. On ma coś na karku, jakąś zmiane skórną, coś jak czyrak, kaszak, nie wiem. Spojrzycie na to?

4. Kozak to wcielone ZUOOO!!! Wspinał się po mnie, po ubraniu, chciał siedzieć na plecach, ramieniu lub na mojej głowie! jak go trzymałam na rękach, to pacał mnie łapką po twarzy, wsadzał mi łapę do buzi, bleee!
Musiałam go wsadzić za kratki na czas sprzątania. I wiecie co, może mam jakieś halucynacje, ale mam wrażenie, że on rzęzi!

5. Jak tam leczenie Kseni? Bo ona ma jakieś leki brać, nie? Rano nie bierze nic?

I na koniec - wylałam wodę z wiaderka po kimś. Aż dziw, że koty tego nie wylały na całą kociarnię ;]

A ten, z fejsa jakaś pani obiecała wpłacić 200 zł na Ksenię :)

Ja jestem tez chora, zasmarkana chodzę nieźle :/ ale jak leżę to mi gorzej!
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob lut 04, 2012 15:14 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiem że już jest, ale zrobiłam z nudów jeszcze jeden plakat dla Kseni. jak cos to moge wydrukowac kilka takich na formacie A3 i dostarcze na kociarnie mozna porozwieszac w jakis zeologicznych albo cos? sama tez gdzies tam rozwiesze

Obrazek

wykorzystalam opis z jej watku i zdjecie martiki chyba sie nikt nie obrazi :)

kingusiak

Post » Sob lut 04, 2012 15:23 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Plakat jest SUPER! przeedytuj tylko kilka rzeczy: "oddana pod opiekę Kociej Przystani"
a potem po "nie widzi" : "chcemy podjąć wyzwanie"

Jak w końcu, spotykamy się, czy nie?
Ostatnio edytowano Sob lut 04, 2012 15:31 przez wiiwii, łącznie edytowano 1 raz
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob lut 04, 2012 15:31 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

no mnie jednak nie bedzie, bo myslalam ze wkońcu odwołane

kingusiak

Post » Sob lut 04, 2012 15:47 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

jak cos to moge wydrukowac kilka takich na formacie A3 i dostarcze na kociarnie mozna porozwieszac w jakis zeologicznych albo cos? sama tez gdzies tam rozwiesze
Nie polecam, lepiej dodać tam kontakt telefoniczny, bo nie macie chyba zgody na zbiórkę publiczną, prawda?
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob lut 04, 2012 16:18 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa76 pisze:
jak cos to moge wydrukowac kilka takich na formacie A3 i dostarcze na kociarnie mozna porozwieszac w jakis zeologicznych albo cos? sama tez gdzies tam rozwiesze
Nie polecam, lepiej dodać tam kontakt telefoniczny, bo nie macie chyba zgody na zbiórkę publiczną, prawda?

Plakat super :ok: Dokładnie nie mamy pozwolenia na zbiórkę można dac nr tel jak kogoś złapie za serce to zadzwoni.Ja nie mam możliwości druknięcia, ale chętnie rozwieszę.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]