RTOZ KAN! PILNIE dt/ds/$$$! KRACH FINANSOWY W KAN!! POMOCY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 20:32 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Hanulka pisze:Hania była malutka, ja trafiła do andzeliki1952, teraz ma jakieś 5-6 miesięcy? ale najlepiej opisze Andzelika :1luvu:

:ok:

Lolcia81

Od: Pt sie 05, 2011 11:01

Post » Śro lut 01, 2012 21:16 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Hania urodziła się w lipcu. Nie jest jeszcze wysterylizowana. Jest kochana , chodzi za opiekunem krok w krok. Wzięta na ręce przytula się i głośno mruczy. Nigdy nie drapnie , nie okaże zniecierpliwienia. Miłość to jedyne uczucia jakie zna. :1luvu: Kocham ją nad życie i gdyby TŻ pozwolił mi ją wziąć zrobiłabym to bez wahania. Jest przerażona kiedy inne koty wariują , boi się, że ją skrzywdzą. Ja także tego się obawiam :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro lut 01, 2012 21:53 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

czyli raczej nie kot na dokocenie ?

Lolcia81

Post » Śro lut 01, 2012 22:49 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Lolcia81 pisze:czyli raczej nie kot na dokocenie ?

Mysle... ze dala by spokojnie rade ale gdy przy dokoceniu bierze sie pod uwagę 5, a nawet czasem wiecej nowych kotów (tak jak to wygląda własnie kociarni) to poprostu się boi.

Podejrzewam, ze z mniejsza iloscia kotków nie miala by zadnego problemu z zaklimatyzowaniem się, wiadomo ze początki są trudne, ale póki w kociarni nie pojawiały się nowe kotki... Hania żyła sobie wsrod innych kotkow normalnie. Teraz gdy zima przybywa bezdomniaków wzmaga się też stres... bo jeden dwa nowe koty to jeszcze nic strasznego ale juz piec czy szesc... to juz stresująca sytuacja, dlatego tak o nią się martwimy.

W DALSZYM CIĄGU APELUJEMY O DOMEK DLA CUDNEJ I MIZIASTEJ HANI :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Śro lut 01, 2012 22:54 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Hanulka pisze:
majka2222 pisze:A jeszcze dokleiłam Julkę, Marcela i Kropkę. Proszę o więcej uścisków (bo musze się podzielić z niną)

:ryk: dziękujemy mocno majka2222 :1luvu: i ninakiler :1luvu:

nina :1luvu: , mam fotki, dzięki, obrobiłam, ale coś mi Image nie działa.. :oops: może jutro rano?

co trzy głowy to nie jedna... damy radę...:D :D
Hanulka... moze jutro, :oops: a jak nie, to odeslesz mi najwyzej obrobione foty a ja je jakos wpakuje na serwer i odesle ci na PW linki do zdjec :)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Czw lut 02, 2012 7:48 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

hej, wstawiłam opisy, fotki muszę z innego kompa :D

nina, wstawię foty, bo to ten sam czas pracy :mrgreen: no chyba, że mi sie nie uda, bo mi na razie mikro nie działa :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt lut 03, 2012 14:04 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

do góry :ok:
ależ te wątki pędza :lol:ledwo was na 3 stronie znalazłam :lol:

Lolcia81

Post » Pt lut 03, 2012 17:04 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Pedza, pedza, kazdy chew byc na pierwszej stronie :mrgreen:

Lolcia, a Ty tak na serio rozwazasz adopcje Hani?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pt lut 03, 2012 17:19 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

kociamysza pisze:Pedza, pedza, kazdy chew byc na pierwszej stronie :mrgreen:

ciiii :kotek: bo zapeszysz

Lolcia81

Post » Pt lut 03, 2012 17:42 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Lolcia81 pisze:
kociamysza pisze:Pedza, pedza, kazdy chew byc na pierwszej stronie :mrgreen:

ciiii :kotek: bo zapeszysz

:ryk:

A tak z innej bajki :) Z ktorej czesci Dolnego Slaska jestes? Bo moze my krajanki ? :)

kociamysza

Post » Sob lut 04, 2012 0:04 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Ogloszono juz nowy konkurs na Miss i Mistera:

viewtopic.php?f=20&t=138699

niby temat prosty ale wlasnie przejrzalam troche zdjec Kici.Yody i jakos nie ma nic z miloscia z tle :P Nie liczac zabaw z jaszczurka, milosci do torby Zary i podgryzania sprzetu foto MD (z wielka miloscia :))

echhhh

kociamysza

Post » Sob lut 04, 2012 0:22 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Miłość do torby Zary może wygrać ! :-)
My przejrzałyśmy nasze, w najlepszym wypadku mina Otylki mówi spier... bo nie ręcze za siebie :-) Od tygodnia próbujemy im "słitaśne" fotki zrobić, nie ma mowy !

Obrazek

Edytowałyśmy żeby pokazać że nie jesteśmy gołosłowne :-) Nasza najbardziej słitaśna foat :-) z walentynkowym misiem w tle :-)

Filipek/Otylka

Od: Nie sty 16, 2011 19:57

Post » Sob lut 04, 2012 1:09 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Ech, bo te nasze koty to sa bojowe baby a nie slodkie koteczki :mrgreen:

Z miloscia do Zary to jest taki problem, ze tylko film jest:

http://www.youtube.com/watch?v=eL5duzPvn-I

chyba, ze jakies foty da sie z tego wyciagnac.

Najbardziej slytasna to jest Kicia jak spi :)

Obrazek

Obrazek

kociamysza

Post » Sob lut 04, 2012 1:48 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Świetny film ! Waleriana ci się do torby wylała ? :-)
Ależ piękna, kocia dziewczyna !

Filipek/Otylka

Od: Nie sty 16, 2011 19:57

Post » Sob lut 04, 2012 8:39 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$! Pomózmy kotom KAN...

Filipek/Otylka pisze:Świetny film ! Waleriana ci się do torby wylała ? :-)
Ależ piękna, kocia dziewczyna !

:ryk: "Jak ja kocham moją mamę." Yoda. :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

[poprzednia][następna]