Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 15:58 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

ZNALAZŁ się dzisiaj .... :twisted: :twisted: :twisted: W kciuku takiej futrzastej rękawicy ... :mrgreen: Gdyby nie wielki mróz w Lublinie, który mnie zmusił do założenia tych rękawic, to pewnie w życiu bym nie znalazła .... :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw lut 02, 2012 16:03 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:ZNALAZŁ się dzisiaj .... :twisted: :twisted: :twisted: W kciuku takiej futrzastej rękawicy ... :mrgreen: Gdyby nie wielki mróz w Lublinie, który mnie zmusił do założenia tych rękawic, to pewnie w życiu bym nie znalazła .... :roll:

Miszczu jest lepszy niż najlepiej wyszkolony szpieg Jego Królewskiej Mości ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lut 02, 2012 16:05 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:ZNALAZŁ się dzisiaj .... :twisted: :twisted: :twisted: W kciuku takiej futrzastej rękawicy ... :mrgreen: Gdyby nie wielki mróz w Lublinie, który mnie zmusił do założenia tych rękawic, to pewnie w życiu bym nie znalazła .... :roll:

Miszczu jest lepszy niż najlepiej wyszkolony szpieg Jego Królewskiej Mości ;)

hyyyyy ... żeby jeszcze miał taką furę ... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lut 02, 2012 17:36 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Ciekawe jakim cudem tam został zapakowany 8O raczej przez kogo? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw lut 02, 2012 18:31 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Najważniejsze, że pen się znalazł :wink: A miszczuniowi wszystko się wybacza :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lut 03, 2012 8:10 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

rudy kociak pisze:

Ciekawe jakim cudem tam został zapakowany 8O raczej przez kogo? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

no nie mów, że sie nie domyślasz :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lut 03, 2012 8:20 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

mar9 pisze:
rudy kociak pisze:

Zaraz, zaraz - czy ktoś go złapał za łapkę jak wkładał tego pena do rękawicy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bo jak na razie to pomówienia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dowody proszę /jakieś próbki sierści, śliny/, jak na razie sprawca nieznany :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt lut 03, 2012 8:31 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

gertaaa pisze:
mar9 pisze:
rudy kociak pisze:

Zaraz, zaraz - czy ktoś go złapał za łapkę jak wkładał tego pena do rękawicy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bo jak na razie to pomówienia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dowody proszę /jakieś próbki sierści, śliny/, jak na razie sprawca nieznany :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

no fakt, z braku dowodów istnieje cos takiego jak domniemanie niewinności :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lut 03, 2012 22:06 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

viewtopic.php?f=20&t=138699&start=0 zapraszam do wziecia udzialu w walentynkowej edycji na miss i mistera miau

zapraszajcie znajomych :)
moze pobijemy rekord poprzedniego bazarku? :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lut 03, 2012 22:15 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

I pamiętaj Kasiu o zrobieniu teraz 3 kopii danych :D

gertaaa

Post » Pt lut 03, 2012 22:47 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

gertaaa pisze:

Już skopiowałam ... :mrgreen: A pendrive w zamkniętej na suwak kieszonce aktówki ... ciekawa jestem kiedy i do tego się dobierze... :twisted: :twisted: Póki co to aktówka została obszczana przez Bubusia (przeżyłam, aczkolwiek wnerwa załapałam) ... i "zaznaczona" przez Ziabolka ... i z tym już jest gorzej - capi jak jasna cholera ... :evil: :evil:

Miszczu aktualnie pracuje nad roletami :roll: :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lut 03, 2012 23:02 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:
gertaaa pisze:

Już skopiowałam ... :mrgreen: A pendrive w zamkniętej na suwak kieszonce aktówki ... ciekawa jestem kiedy i do tego się dobierze... :twisted: :twisted: Póki co to aktówka została obszczana przez Bubusia (przeżyłam, aczkolwiek wnerwa załapałam) ... i "zaznaczona" przez Ziabolka ... i z tym już jest gorzej - capi jak jasna cholera ... :evil: :evil:

Miszczu aktualnie pracuje nad roletami :roll: :roll:

Ale Ty masz pracowite te koty, moja Krysia to leniuch jest przy nich :mrgreen: :mrgreen:

gertaaa

Post » Sob lut 04, 2012 21:32 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Moja Mika też przez 4 lata w domu to tylko wazon stłukła... I to zupełnie przypadkiem...
A działalność Miszcza to do księgi rekordów się nadaje :mrgreen:

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Sob lut 04, 2012 21:52 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

strelicja pisze:Moja Mika też przez 4 lata w domu to tylko wazon stłukła... I to zupełnie przypadkiem...
A działalność Miszcza to do księgi rekordów się nadaje :mrgreen:

8O 8O 8O to takie koty istnieją ... :mrgreen: :mrgreen: No i stąd Miszczu musi pracować, żeby "wyrobić" średnią normę zniszczeń na kota ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob lut 04, 2012 21:59 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Istnieją, jak najbardziej. I z racji swego lenistwa niedługo sto kilo będą ważyć :mrgreen:
No, ale cóż, jak się tylko je i śpi, to trudno się dziwić tłustej obudowie boczków :roll:

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

[poprzednia][następna]