vailet pisze:ruda32 pisze:Były za duże muszę mniejszy banerek zrobi
Szkoda był taki wyrazisty.Mój też był za duży i teraz dlatego jest ten.
no ładny masz :0
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:ruda32 pisze:Były za duże muszę mniejszy banerek zrobi
Szkoda był taki wyrazisty.Mój też był za duży i teraz dlatego jest ten.
ruda32 pisze:izka53 pisze:Hej, Aniu![]()
ruda32 pisze: Fidel jest złośliwy i
Nie, raczej nieszczęśliwy. Psy bardzo żle znoszą nieobecność domowników, nawet jeśli są pozornie przyzwyczajone do tego. Często wtedy biorą coś , co ładnie pachnie im osobą , za którą tęsknią i niszczą - w naszym rozumieniu, w ich rozumieniu, - kochają , przytulają się, delektują zapachem.
I dlatego ja nigdy nie zdecyduję się na psa.
Ja wiem ,że jest nieszczęśliwy
rano wpada w panikę jak szykujemy się do wyjścia,lata pod nogami,plącze się
nigdy bym nie pomyślała ,że będzie taki nieszczęśliwy,że będzie mu źle
szkodzi nawet jak wychodzimy na krótko
może powinien być w innej rodzinie , gdzie człowieka by miał więcej?
ruda32 pisze:Emeryt musiałby być bardzo silna osobą
Mi nie chodzi o grzebień czy żelazko czy odkurzacz -chodzi o przyczynę
Jemu nie jest dobrze a my nie możemy być stale w domu
ruda32 pisze:Pixi nie jest zbyt przytulaśna ,można pogłaskać po główce.pod brudką ale nie wolno dotykać brzucha !
Pixi ma niecałe 2 lata więc to jeszcze taki wariat,lubi biegać,skakać na nogi ,ugryźć lubi- ona w zabawach to taka trochę "psia" jest
ale niedawno parę razy sama przyszła na kolanka czego nie robiła odkąd poszła na sterylkę
Pixi uwielbia mojego syna z nim odrabia lekcje,czyta ,siedzi przy komputerze
My nie poddajemy się łatwoa może t o ja mam złe podejście? mój tż Fidla wyskokami w ogóle nie przejmuje się albo słabo
alab108 pisze:A czyj on jest, Zuzi? U nas jest podział Zorka jest TŻ, Nika jest córy, a mój jest kot. I wszystko co złe to moja kotkaAle kochane są wszystkie
vailet pisze:NioooBejbi ze mną spała jako maluszek i na kolanach,a teraz też robi jak Pixi (brzuszek wara).Wtedy mi się narzucała aż za dużo
Mam taką fotę,ale mnie zbyt widać, na ramieniu mi spała i ja w łóżku,a TŻ fotę zrobił.Fota fajna jako pamiątka,ale się wstydzę
na konkurs dawać i jest nieaktualna sprzed ok. roku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 133 gości