GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 14:00 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Wstaję o piątej, o szóstej wychodzę z domu, o siódmej jestem w pracy, akurat jak się robi jasno. Ale mam latarkę, spoko, spoko 8) . Tylko z pamięcią u mnie coraz gorzej. Dzisiaj nie wzięłam komórki, a oczekuję wizyty KOTY Z NARNII, strasznie mnie to denerwuje, że nie mam z nią kontaktu.

A jak mi zimno, to biegam :ryk:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw lut 02, 2012 14:44 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

ło matko o 5 rano 8O współczuje :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt lut 03, 2012 10:38 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Też sobie współczuję, ale co robić.

Wczoraj dostałam duże żarciowe wsparcie od KOTY Z NARNII, wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: W środku nocy musiałam suchą karmę w workach chować na górne półki, bo moje koty dostały amoku od takich aromatów. I tak dorwały się do jednego z pudełek, kradzione jest zawsze lepsze od tego, co w misce.

A rano przeżyłam szok na 3 Maja. W budce nie było Marty i Kreci.Nawoływałam je przez jakiś czas, aż otworzyło się na parterze okno i pan poinformował mnie, że zamknął kotki na noc w garażu, żeby nie marzły :mrgreen: A ja już miałam głupie myśli.

Reszta kotów w porządku, dziś dostały wyjątkowo obfite śniadanie, dzięki dobremu sercu dzieci i ich nauczycielki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pt lut 03, 2012 16:55 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Smacznego, postaramy się o więcej. Prawdziwym bohaterem jesteś ty Olu, my tylko pozbieraliśmy karmę :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro lut 08, 2012 22:22 przez KOTY Z NARNII, łącznie edytowano 1 raz

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Pt lut 03, 2012 21:19 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

KOTY Z NARNII bardzo dziękujemy za pomoc w wyżywieniu naszych stadek bezdomniaczków. :1luvu:
Zimą wszystkie koty jedzą o wiele więcej, tak jakby chciały odłożyć trochę sadełka. :)

Bardzo dziękuję też Simsonowi za wpłatę na nasze koty.
:1luvu:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto lut 07, 2012 8:39 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Witam po przerwie w sprawozdaniach :oops: . Ale karmienie odbywa się bez przerw, każdego ranka. Kotom dopisuje apetyt, pojawiają się też koty nadprogramowe, które niejako przy okazji korzystają z pożywienia.
Trochę martwi mnie sytuacja u stoczniowców. Jak wspominałam, pojawił się nowy szary kocurek, który walczy z Ogonkiem. Staram się stawiać im miski daleko od siebie, ale chłopaki, jak to chłopaki, bardziej niż jedzeniem zainteresowani są konfrontacją. I trudno na to cokolwiek poradzić :evil:
W sobotę powinnam już mieć naprawiony samochód, to będzie mi trochę łatwiej.
KOTY Z NARNII, mam pytanie/propozycję. Czy starsze dzieci mogłyby na lekcjach ZPT, czy jak to się tam teraz nazywa, skonstruować coś na kształt karmnika dla kotów. Żeby się michy nie rozjeżdżały i żeby nie padało do jedzenia? Strasznie byłoby potrzebne dla stoczniowców :kotek:

Simson, dzięki wielkie :1luvu

Fanszeta

Post » Wto lut 07, 2012 20:08 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Coś się wymyśli, zpt nie ma, ale mam fajnych, pomysłowych gimnazjalistów. :ok:

KOTY Z NARNII

Post » Śro lut 08, 2012 8:03 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

KOTY Z NARNII pisze:Coś się wymyśli, zpt nie ma, ale mam fajnych, pomysłowych gimnazjalistów. :ok:

To fajnie, bo jak są wichury, to miski rozwiewa po całym świecie.
Dzisiaj karmię po południu, korzonki mnie złapały i chodzić nie mogę, TŻ mnie podwiezie. Na szczęście mrozy trochę odpuściły, rano było "tylko" - 5 stopni

Fanszeta

Post » Śro lut 08, 2012 9:02 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Uuu to po powrocie do domu do wyrka i się grzać
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro lut 08, 2012 9:49 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Witamy w korzonkowym klubie :ryk:

KOTY Z NARNII

Post » Śro lut 08, 2012 22:12 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Na korzonki to my wszyhstkie mamy w domach lekarstwo najlepsze :]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro lut 08, 2012 22:24 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Jasne, ja aż tyle :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

KOTY Z NARNII

Post » Śro lut 08, 2012 22:34 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

A ja.. o, ja tyle, że i korzonki i kark i stawy bolące ;]
:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
O tyle.

A jak sie z Fanszetą poznałyśmy, to ledwno na jednego tymczasa się chciałam zgodzić ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw lut 09, 2012 7:51 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Korzonki nadal nie odpuszczają :cry: Nic mi się nie chce. Łykam ketonal i czekam do wiosny. Koty dziś karmiłam na piechotę, bo po południu mam angielski, zaraz po pracy. Spóźniłam się do roboty kwadrans, choć wyszłam wcześniej. Powolna jestem i tyle. :ryk:

Fanszeta

Post » Czw lut 09, 2012 17:59 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

KaleidoStar pisze:A jak sie z Fanszetą poznałyśmy, to ledwno na jednego tymczasa się chciałam zgodzić ;]

:ryk: :ryk:
Pamiętam!
Ale co to był za kawaler! :1luvu: Zalotnik i gaduła, w białych stringach, które bezwstydnie prezentował przy każdej okazji :lol:
Nie dziwota, że potem poszło!
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

[poprzednia][następna]