Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 0:44 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

oj tak Asia,wytrwałości trzeba życzyć :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 27, 2012 11:01 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

Szalony Kot pisze:Matko, zawsze takie foty każą mi się wstrzymać z decyzją o adopcji jakiegokolwiek zwierza :P

no,szkoda ,ze mojego domu nie widziałas :roll: sama byłam przerażona i jestem, bo pokój dzicka dalej capi :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 28, 2012 10:47 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

Baster coraz więcej demoluje, nie ma juz z czego jesc bo wszystkie misku zgryzione w drobny mak

Obrazek
By lili8522 at 2012-01-26

Zostanie rozdzielony z moją sunią jak to nie pomoże będzie siedział w kenelu.
Dziś tak zdemolowali mieszkanie jak TZ nie było 2 godziny w domu że to jest nie prawda...

Lili8522

Od: Wto cze 14, 2011 9:32

Post » Sob sty 28, 2012 11:45 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

Lili-kupcie mu zeliwna miskę,u mnie taka maja.Moja suka kaukaza jak jej sie kończy picie, czy jedzenie to rzuca na wszystkie strony micha..znak,ze czas na dokładkę....
:(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 31, 2012 19:03 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

Dżeki jaki piękny chłopak! Prawie jak owczarek niemiecki !
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Od: Nie paź 10, 2010 20:32

Post » Wto sty 31, 2012 20:45 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

marta20 pisze:Dżeki jaki piękny chłopak! Prawie jak owczarek niemiecki !

aj tam prawie....on wyglada jak rasowy owczarek, bo mój sasiad"znawca" :wink: myslał,ze go kupiłam :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lut 03, 2012 20:34 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

Przyszłam donieść że Nasz Basti waży prawie 20 kg hihi :)

I na razie opanował komendy : na miejsce, siad, daj łapę, zostań :)
Teraz pracujemy nad daj głos i leżeć :D

Lili8522

Post » Pt lut 03, 2012 23:45 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

Lili8522 pisze:Przyszłam donieść że Nasz Basti waży prawie 20 kg hihi :)

I na razie opanował komendy : na miejsce, siad, daj łapę, zostań :)
Teraz pracujemy nad daj głos i leżeć :D

no i od cioci Bozenki tez dwie komendy mu przekaz:nie demolowac i nie podesrewać :!: :twisted:
Myślałam o Was....jak ten nicpoń mały sie sprawuje....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lut 04, 2012 11:51 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

Ojjj.... Baster tak dokazuje z moją sunią że 'życzliwi'
zaczeli się skarżyć i trzeba ich rozdzielać... Demolki się skończyły jak na razie...

Tylko Basti cały czas pożera swoje kupy... :evil: :evil: :evil:

A wiesz Bożenko że to wymiotowanie w samochodzie mu nie przeszło!
Chyba chłopak ma chorobę lokomocyjną...

Lili8522

Post » Sob lut 04, 2012 14:47 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

Lili8522 pisze:Ojjj.... Baster tak dokazuje z moją sunią że 'życzliwi'
zaczeli się skarżyć i trzeba ich rozdzielać... Demolki się skończyły jak na razie...

Tylko Basti cały czas pożera swoje kupy... :evil: :evil: :evil:

A wiesz Bożenko że to wymiotowanie w samochodzie mu nie przeszło!
Chyba chłopak ma chorobę lokomocyjną...

Tez tak myśle,że ma chorobę lokomocyjna, bo jak do mnie mój maż go przywiózł to mimo,ze był głodny i wycieńczony to zarzygany cały kontener był.Dzeki lepiej znosi podróż...
Baster chyba chce nazywać się "gównojad',ale łobuz jeden...widzisz "sprząta"jak nabrudzi...żeby pańcia się nie złościła :)
Oni we dwóch z Dżekim wyzerali odchody nawet do kuwet sie ładowali i straszyli koty.... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lut 04, 2012 18:03 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

zapraszam na bazarek na potrzeby moich chorujących kotów:
viewtopic.php?f=20&t=138720
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lut 19, 2012 23:04 Re: Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

zapraszam do pomocy na nasze bazarki....co tam u Srajdka?
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]