Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Bardzo martwię się o Felusia. Mam jednak nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej i tego z całego serca mu życzę.
ruda32 pisze:Cieszę się ,że są wieści od Mari -bo zamknięcie wątku mnie zdołowało
Zdrówka życzę Marii ,Felusiowi i wszystkim innym Omini,Niusi,Rudemu ...
Lilianna J-wie pisze:kamari nie jest pierwszą, która wycofała się z forum po nagonce na jej osobę.
BOZENAZWISNIEWA pisze:EVA2406 pisze:Bardzo martwię się o Felusia. Mam jednak nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej i tego z całego serca mu życzę.
Rozmawiałam własnie z Marysia ,jeśt ciut lepiej,ale sie "nie ciesza"bo to róznie moze byc jeszcze,ale dziekuje w imieniu Marysi za pamiec.Omisia jak rozmawiałysmy weszła "do słuchawki"i normalnie w swiecie z ciotka gadała,slicznie miaukolac.Tez Niusia udeptywała, co było słychac,aż mi cieplej sie zrobiło na serduchu....
ASK@ pisze:Wątku kamari nie śledziłam na bieżąco i zaskoczyło mnie to co tu napisano.Nie wiem co się dzieje ale nagonki sa wstrętne i obrzydliwe. Każdy robi tyle dobrego dla kotów więc trzeba każdego uszanować.Nawet jak mu się nie podoba.Bo każdy ma prawo do własnych decyzji.
Marysiu, dzięki że jesteś. Jest mi niezmiernie przykro.
Odpocznij i wracaj.
Przytulam iza zdechlaczka
z
BOZENAZWISNIEWA pisze:Felek słaby,ale zaczał jesc ale Jasiek sie rozchorował.Marysia mówi,ze jakis wirus jest zaraźliwy...z rzutem na płuca.....No to i ja moge potwierdzic, bo doleczam moje chorowitki i boje sie gdzes wychodzić...a lecznica oblegana,zwierzaki kichaja..mozna naprawde cos dowlec do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 149 gości