Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga marczak pisze:Cieszę się,że podzielacie moje zdanie![]()
Myślę,że trzeba zebrać,spisać całą karmę i wtedy dzielić.Każda z nas może pomóc w liczeniu,odbieraniu,przechowywaniu.Można się dogadać.
Marlena mogłaby to koordynować,tzn gdzie kto jedzie,może być przy każdej zbiórce aby nie było wątpliwości bo to jest duża kasa żarty się skończyły
maria_kania pisze:[...]
Pytanie kieruje do tych ktore prowadzily na forum niepotrzebna nikomu dyskusje - A CO WY ZROBILYSCIE W TEJ SPRAWIE - ABSOLUTNIE NIC - NIE SZTUKA JEST GADAC ALE DZIALAC A WAM TEGO ZABRAKLO ZAROWNO JEDNEGO I DRUGIEGO BO NAWET GADAC NALEZY DO RZECZY .... CO DO KICI .. BEDZIE MIALA DOM WRAZ Z MALUCHAMI A KIEDY MALUCHY BEDA ODCHOWANE ZOSTANIE WYSTERYLIZOWANA
maria_kania pisze:oraz problem/nie problem...
chyba jednak do wyjasnienia:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 34905.html
Odnosnie ogloszenia o ciezarnej kotceGatunek: kot
Miasto: Gdańsk
Dzielnica: Stogi
dane kontaktowe:
osoba
E-mail: portugeza@wp.pl
Miasto: Gdansk
Jakis czas temu dalam ogloszenie o ciezarnej kotce . W ZWIAZKU Z TYM OGLOSZENIEM PANIE KTORE SZUMNIE TWIERDZA ZE POMAGAJA BEZDOMNYM KOTOM chodzi mi o te ktore tak bardzo dyskutowaly na forum Miau Tymczasowego Pomorskiego Kociego Domu ze te kotke trzeba wysterylizowac Dodam fakt ze kicia jest w ostatniej fazie ciazy i ma sie dobrze A PANIE NIE OBRAZAJCIE SWOIMI GLUPIMI TEKSTAMI MOJEJ OSOBY BO ZRAZACIE TAKIM PODLYM SWOIM ZACHOWANIEM POTENCJALNYCH LUDZI DOBREGO SERCA KTORZY NIOSA POMOC I POMAGAJA BEZDOMNYM ZWIERZAKOM CO WY ZROBILYSCIE W TEJ SPRAWIE ?????? absolutnie NIC Sterylizacja ciezarnej kotki ktora lada dzien wykoci sie niesie za soba tez ryzyko dla kotki ponadto trzeba jej zapewnic conajmiej 3 dni opieki wiaze sie to tez z kosztami itd.itd.
Pytanie kieruje do tych ktore prowadzily na forum niepotrzebna nikomu dyskusje - A CO WY ZROBILYSCIE W TEJ SPRAWIE - ABSOLUTNIE NIC - NIE SZTUKA JEST GADAC ALE DZIALAC A WAM TEGO ZABRAKLO ZAROWNO JEDNEGO I DRUGIEGO BO NAWET GADAC NALEZY DO RZECZY .... CO DO KICI .. BEDZIE MIALA DOM WRAZ Z MALUCHAMI A KIEDY MALUCHY BEDA ODCHOWANE ZOSTANIE WYSTERYLIZOWANA
numer ogłoszenia: 4634905
ogłoszenie wprowadzono: 2012-02-02 23:27:24
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 41
Marlon pisze:aga marczak pisze:Cieszę się,że podzielacie moje zdanie![]()
Myślę,że trzeba zebrać,spisać całą karmę i wtedy dzielić.Każda z nas może pomóc w liczeniu,odbieraniu,przechowywaniu.Można się dogadać.
Marlena mogłaby to koordynować,tzn gdzie kto jedzie,może być przy każdej zbiórce aby nie było wątpliwości bo to jest duża kasa żarty się skończyły
To co zostało już odebrane nie daje nam żadnego obrazu, były święta, ludzie byli hojni,cholera wie ile teraz przez 2 mc się zbierze, uważam, że powinno być rozdzielone na ilość tymczasów, np 1 puszka na 4 tymczasy dziennie, informacja o karmie z koszy tez nie wystarcza jesli chodzi o ilosc kg - ile puszek ile suchej daje lepszy obraz, jaka sucha, jaka mokra, wiadomo ze dla stoczni nie kupimy royala (chociaz go uwielbiaja), ale dla chorych tymczasow juz tak. Nie jestem w stanie przechowywac wiecej karmy niz teraz na stocznie, nie mozemy tez np odebrac czy kupic i zawiezc np do Ciebie Aga bo ja potem za paliwo do Ciebie zaplace 50 zl, takie wyjazdy do gdanska tak mnie kosztuja niestety.
Omówmy to na zebraniu a dalej z 3 pozostalych sklepow zglaszajcie zamowienia na cokolwiek i umawiajcie sie ze mna w marketach, troche mam tez dosyc dzwigania.
Marlon pisze:aga marczak pisze:Cieszę się,że podzielacie moje zdanie![]()
magradz pisze:Marlon pisze:aga marczak pisze:Cieszę się,że podzielacie moje zdanie![]()
To co zostało już odebrane nie daje nam żadnego obrazu, były święta, ludzie byli hojni,cholera wie ile teraz przez 2 mc się zbierze, uważam, że powinno być rozdzielone na ilość tymczasów, np 1 puszka na 4 tymczasy dziennie, informacja o karmie z koszy tez nie wystarcza jesli chodzi o ilosc kg - ile puszek ile suchej daje lepszy obraz, jaka sucha, jaka mokra, wiadomo ze dla stoczni nie kupimy royala (chociaz go uwielbiaja), ale dla chorych tymczasow juz tak. Nie jestem w stanie przechowywac wiecej karmy niz teraz na stocznie, nie mozemy tez np odebrac czy kupic i zawiezc np do Ciebie Aga bo ja potem za paliwo do Ciebie zaplace 50 zl, takie wyjazdy do gdanska tak mnie kosztuja niestety.
Omówmy to na zebraniu a dalej z 3 pozostalych sklepow zglaszajcie zamowienia na cokolwiek i umawiajcie sie ze mna w marketach, troche mam tez dosyc dzwigania.
Chyba się nie zrozumiałyśmy, Agnieszko..
Chyba że Marlena sceduje zbieranie kasy i karmy na kogoś innego, kto podejmie się tego zadania, dobierze sobie współpracowników, razem objadą wszystkie sklepy, zbiorą karmę, przeliczą kasę, zrobią zakupy. I podzielą to na liczbę kotów.
Dla mnie rzecz trudno wykonalna. Bo jeszcze trzeba by wziąć pod uwagę jaką karmę czy piasek kto sobie życzy. Przecież nie kupi się dla wszystkich żwirku cb, suchej karmy rc i puszek felixa. Dla mnie taka karma byłaby bezużyteczna, a żwirku cb bardzo nie lubimy, i ja, i koty moje
Poza tym, już widzę chętnych do takiej roboty
adzi pisze:Słuchajcie, jako, że produkuję sporo ogłoszeń zauważyłam , że allegro usuwa moje kocie ogłoszenia - czy jest na to jakiś sposób ??? Dotychczas wystawiałam je jako kup teraz, z adnotacją, że aukcja ma charakter informacyjny.
a na tablica.pl z np. 6 zdjęć zostaje 1. Usuwałam takie ogłoszenia i robiłam po np. 2 dniach ponownie i po kilku dniach działo się to samo - 1 zdjęcie zamiast 6 bez możliwości edycji
. Wiadomo, że to nie jest atrakcyjne ogłoszenie wtedy
Notabene nie są to ogłoszenia dublowane, bo takie zaczęli z tablica.pl usuwać. Jakieś 30% ogłoszeń zawiera taką liczbę zdjęć jaką wstawiłam. Czy ma ktoś taki problem ???
aga marczak pisze:zebranie 12 luty, godzina 17 caffe aniol!
Marlena miałyśmy zrobić zebranie u mnie np 19 lub 26
12 pracuję![]()
KaleidoStar pisze:Przy liczeniu i noszeniu na terenie Gdańska (Chełm, Morena, Szadółki) mogę pomagać. Transportem nie dysponuję ;]
Jeśli macie zbędną rafkę, to się przyda przy liczebiu bilonu, u mnie w pracy deficyt, więc nie mogę pożyczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 293 gości