Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Lunszpik pisze:On się tylko boi i chowa, czasem syczy ale do łapoczynów nie dochodzi. Nie ma zdjęć, bo boi się wychodzić z budki.
Tosza pisze:Lunszpik pisze:On się tylko boi i chowa, czasem syczy ale do łapoczynów nie dochodzi. Nie ma zdjęć, bo boi się wychodzić z budki.
Kota, który nie wychodzi spod mebli jak widzi obcych próbuję wyadoptować od dwóch latNo nic, będzie za tydzień zlecenie specjalne dla Basi
mk999 pisze:Tosza pisze:Lunszpik pisze:On się tylko boi i chowa, czasem syczy ale do łapoczynów nie dochodzi. Nie ma zdjęć, bo boi się wychodzić z budki.
Kota, który nie wychodzi spod mebli jak widzi obcych próbuję wyadoptować od dwóch latNo nic, będzie za tydzień zlecenie specjalne dla Basi
To mu sierść troszkę odrośnie, bo teraz nie ma uroku.Teraz to ogłasząć Henryka bo to śliczny kot.
Mruczeek pisze:a jak Wituś?
mk999 pisze:mahob pisze:No i cudnie, że tak idzie![]()
A jak z tymi psami w boksach zewnętrznych? Widziałam apele w tv, żeby je brać na DT na czas mrozów. Bierze je ktoś? Czy dają jakoś radę?
To są psy na pojedynczych klatkach , nie mogą być z innymi psami , biorą ludzie zwierzaki, wczoraj poszło 44 psów ,suczek,szczeniaki , podrostki i dwa koty, część na tymczas a część na dom stały,mam nadzieję że dużo tymczasów nie wróci albo ludzie będą im szukać domów,każdy zabrany zwierzak to już pomc dla schronu, żeby mieć czas na inne, koty mają ciepło.
Wiem ze dużo ludzi też jest dzisiaj z karmą, kocami, kołdrami![]()
Promocja i jeszcze raz promocja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 11 gości