KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 01, 2012 19:43 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Słuchajcie, trzeba będzie deklaracje zebrać na Asystenta, na BDT nie ma szans :(
Może bazarkowo spróbuję pomóc, ale nie obiecuję....

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro lut 01, 2012 19:45 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

_ogonek_ pisze:Słuchajcie, trzeba będzie deklaracje zebrać na Asystenta, na BDT nie ma szans :(

jakie deklaracje?

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Śro lut 01, 2012 19:50 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Magis pisze:
_ogonek_ pisze:Słuchajcie, trzeba będzie deklaracje zebrać na Asystenta, na BDT nie ma szans :(

jakie deklaracje?

bo zrozumiałam że go do hotelu wysyłacie, myślałam że płatny :oops:
sorki, ale ja na miau się nie potrafię odnaleźć, pomimo ponad rocznego stażu.
na dogo funkcjonują płatne domy tymczasowe i z reguły zbierane są deklaracje finansowe, żeby choć w części pokryć stale utrzymanie psa.
a wy tutaj macie jakiś spis DT kocich? czy coś w ten deseń?
naprawdę nie ogarniam jak tutaj się pomoc organizuje dla kotów/psów....
zresztą ja tam wiem tylko jak kot wygląda, że whiskas nie jest naj, że kot załatwia się w kuwecie lub nie, że trzeba sterylizować...

_ogonek_

Post » Śro lut 01, 2012 21:11 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

hm, hm... takie deklaracje to niegłupia myśl. 8)
Tak, wysyłamy Asystenta do hoteliku, Carmen będzie sprawdzać miejscówki, żeby poszedł na 100% w dobre miejsce skoro mamy za to płacić. A o deklaracjach pomyślę. Dzięki!

Magis

Post » Śro lut 01, 2012 23:49 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

W takie deklaracje to nie ma co zbytnio wierzyć, ludzie prędzej czy później zawsze się wykruszają :/
Ja mam zadeklarowaną Czarkę z Milanówka, sunię po wylewie... staruszka, zapewniamy jej godną starość, bo całe życie w schronisku :( ale i tak stałych osób płacących to są może ze trzy... może.
Całe szczęście, że fundacja opłaca resztę :(

Także raczej na to nie nastawiałabym się zbyt silnie :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 02, 2012 0:06 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Rysiu............
Tak bardzo, bardzo się martwię........................
Kotku, pokaż się, proszę.
Proszę.............

I nic nie mogę zrobić........... Tylko prosić o pomoc.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw lut 02, 2012 1:04 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Szalony Kot pisze:W takie deklaracje to nie ma co zbytnio wierzyć, ludzie prędzej czy później zawsze się wykruszają :/

ale zanim się wykruszą coś spłynąć może ;) a każda złotówka która oddala ode mnie widmo poczty jest cenna! :twisted:
Na marginesie - wczoraj pani z poczty strzeliła focha i usiłowała mi nie przyjąć poduchy Zabersowej z ostatniego bazarku spakowanej do koperty twierdząc, że w liście wysyła się dokumenty, czasopisma i książki... Kończmy dziewczyny, kończmy bo jak nie to ja wykończę panie pocztowe ;)

Magis

Post » Czw lut 02, 2012 1:22 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Carmen201 pisze:Rysiu............
Tak bardzo, bardzo się martwię........................
Kotku, pokaż się, proszę.
Proszę.............

I nic nie mogę zrobić........... Tylko prosić o pomoc.
Kolejna partia ogłoszeń powrzucana w skrzynki.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lut 02, 2012 1:35 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Magis pisze:
Szalony Kot pisze:W takie deklaracje to nie ma co zbytnio wierzyć, ludzie prędzej czy później zawsze się wykruszają :/

ale zanim się wykruszą coś spłynąć może ;) a każda złotówka która oddala ode mnie widmo poczty jest cenna! :twisted:
Na marginesie - wczoraj pani z poczty strzeliła focha i usiłowała mi nie przyjąć poduchy Zabersowej z ostatniego bazarku spakowanej do koperty twierdząc, że w liście wysyła się dokumenty, czasopisma i książki... Kończmy dziewczyny, kończmy bo jak nie to ja wykończę panie pocztowe ;)
mnie kiedyś pani z okienka robiła problem z wysyłką książek, bo "poleconymi wysyła się tylko listy". zapytałam się jej, skąd wie, że to nie jest taki gruby list. powiedziała, że pracownicy PP mają rentgeny w oczach i wiedzą, że to nie list, zresztą nikt tak grubych nie pisze i nie wysyła. zapytałam wtedy, w takim razie po co jest możliwość wysyłki listu poleconego do 1,5 czy tam 2 kg. pani zmieszała się i najwyraźniej straciła ochotę do dalszej dyskusji :roll: książki oczywiście wysłałam listem
Psiaki! do nowych domków i to już!!!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw lut 02, 2012 18:45 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

można spróbować z tymi deklaracjami, no ja nie pomogę niestety, jestem wiecznie bez kasy...
ale może bazarkowo jakoś - kto wie ;)
muszę tylko wymyślić coś fajnego.

_ogonek_

Post » Czw lut 02, 2012 22:23 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Hardcorowe te wyróżnienia na tablicy 8O
- Psy/ pies do pilnowania posesji: 4 192 wyświetleń (przy czym to pokazuje wyświetlenia także na liście ogłoszeń, ilu ludzi to zobaczyło, niekoniecznie weszło w link) i do tego 21 próśb o telefon 8O
- Klusek: 611 wyświetleń, 6 próśb o telefon
- Asystent: 944 wyświetleń, i uwaga - 15 próśb o telefon 8O

Nieźle, ciekawe, czy faktycznie dzwonią, czy tak tylko zbierają...

Szalony Kot

Post » Pt lut 03, 2012 15:29 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Szalony Kot pisze:Hardcorowe te wyróżnienia na tablicy 8O
- Psy/ pies do pilnowania posesji: 4 192 wyświetleń (przy czym to pokazuje wyświetlenia także na liście ogłoszeń, ilu ludzi to zobaczyło, niekoniecznie weszło w link) i do tego 21 próśb o telefon 8O
- Klusek: 611 wyświetleń, 6 próśb o telefon
- Asystent: 944 wyświetleń, i uwaga - 15 próśb o telefon 8O

Nieźle, ciekawe, czy faktycznie dzwonią, czy tak tylko zbierają...

Ech, i co z tego... Sama ogłaszam z 10 psów, które mają setki odsłon na portalach, ale niestety, martwa cisza....

_ogonek_

Post » Pt lut 03, 2012 17:01 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Ale to szybko rośnie...

Teraz:
- psy do pilnowania pozycji wzrosły o 6 próśb o telefon
- Kluskowi urosło o 5
- Asystentowi o 3

Wyświetlenia przy tym niewiele skoczyły, więc wierzę, że to osoby, które już miały ogłoszenie pod ręką, a teraz jeszcze raz klikają po telefon :) Fajnie! Oby to jednak coś dało... :ok: :ok: :ok:

Szalony Kot

Post » Pt lut 03, 2012 17:41 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Ewa kiedy można się spodziewać jakiegoś Empiku :?:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pt lut 03, 2012 18:16 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

u Nas w porzadku. jakies zdjecia wstawie moze jutro.
Rys odnajdz sie, taki mroz straszny :( :(
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

[poprzednia][następna]