KOTY z KORABIEWIC Do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 03, 2012 12:07 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

klauduska pisze:a jego siotry to gdzie są zdjęcia i jak ma na imię itd itp?

to Bazylia która dawno już ma dom stały ;)
nr 12 z listy
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt lut 03, 2012 12:12 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

??
to jest Bazylia: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

u kogo była siostra i kiedy ona pojechała do domu i gdzie jest jej zdjęcie w takim razie i czemu nie dostałam żadnego info n/t dt ani ds?

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pt lut 03, 2012 12:17 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

przecież mówię:
- lista numerowana kotów jest chociażby w moim podpisie po kliknięciu na banner
- to kotka nr 12
- imię nadali jej nowi właściciele
- po tym, że kocur nr 11 (Takko) oraz kotka nr 12 (Pingwinka-Bazylia) są rodzeństwem wnioskuję z tego, że są fizycznie podobni i w tym samym wieku
- info o tym, że kotka ma dom było już w dniu w którym do tego domu pojechała
- kotka była u mnie na DT
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt lut 03, 2012 12:20 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Klauduska, nie mieszaj :twisted:
Ta Bazylia, co wrzuciłaś, to Bazylia u Agneski.

A my mówimy o koteczce, która tu nie miała chyba podanego imienia, taka sama pingwinia, jak brat, zdjęcie miała tylko jedno chyba - na śniegu na przy klatce łapce.
Dwa pingwiny, 7-8 miesięcy, więc założono, że rodzeństwo.

Wyśpij się może dziś ;) bo masz napady paniki ;)

Foto razem:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 088&type=3

Foto kici:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 088&type=3

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 03, 2012 12:23 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

kiedy pojechała do nowego domu?

Szalony Kocie, ja już zdążyłam zobaczyć, która to kotka. nie ogarniam wszystkiego kto i kiedy pojechał do domu, bo nawet jej foty nie miałam, żeby dać do albumu szukają domów.
widzę, że to kocica u Agneski, czytać jeszcze umiem ;) ale jak mi anika mówi o jakiejś Bazylii, to skąd mam niby wiedzieć, że mówi o imieniu DSowym. no takie mnie nie interesuje ;)
i to, że one są założone, że to rodzeństwo, to przecież wiem..

klauduska

Post » Pt lut 03, 2012 12:25 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

klauduska pisze:kiedy pojechała do nowego domu?

Szalony Kocie, ja już zdążyłam zobaczyć, która to kotka. nie ogarniam wszystkiego kto i kiedy pojechał do domu, bo nawet jej foty nie miałam, żeby dać do albumu szukają domów.

sama dodawałaś jej zdjęcia do albumu na fb ;)
zdjęcia z mojego domu, kotki w moim transporterze na kocyku moich kotów 8)

do domu pojechała 26.01.2012
Ostatnio edytowano Pt lut 03, 2012 12:26 przez *anika*, łącznie edytowano 1 raz
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt lut 03, 2012 12:26 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

to ONA 8O 8O ?!
ja myślałam, że to jakaś inna, bo na dorosłą bardzo mi wyglądała 8O 8O !
no to już wszystko się wyjaśniło ;)
:ok:

klauduska

Post » Pt lut 03, 2012 15:28 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

monia3a pisze:
_ogonek_ pisze:przypomnę o swojej propozycji ogłoszeniowej :oops:

Ja chętnie skorzystam :oops:
Jutro postaram się zrobić zdjęcia i wymyśleć jakiś opisik dla Takko. Myślę, że można już zacząć szukać mu DS

Takko mieszka sobie w łazience i jest mu tam dobrze, nie chce jej opuszczać. Wieczorkiem wychodzi ale tylko do kuchni. Jak wchodzę do łazienki to już nie ucieka, ociera się o nogi i mruczy jak traktorek. Nie jest jeszcze idealnie ale dla cierpliwej osoby nadaje się on w 100%

Wystarczy żebyś mi napisała:
wiek kota, jego usposobienie, jakiego domu szuka, i ewentualnie inne ważne informacje.
Tekst mogę napisać, ale muszę mieć podstawy :)
Zatem czekam :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt lut 03, 2012 16:05 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Zdjęcia masz tu:
monia3a pisze:Takko:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Informacje przydatne do tekstu: odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany z własną książeczką zdrowia, ma około 7 miesięcy, przebywa w tej chwili w DT w Białymstoku. Jest kotem z charakterkiem, trochę nie ufny, a może bardzej nieśmiały do obcych ale generalnie jest kotem nakolankowym, uwielbia drapanko i mizianki, mieszka z innymi kotami oraz psami. Domek raczej nie wychodzący ale jeśli znajdzie się jakieś fajne miejsce z dala od ulicy to rozważę taką adopcję ;) Takko jak wpadnie w euforię przy głaskach to potrafi ugryść delikatnie za palec ( bez kwi oczywiście ) ale nie wiem czy to warto pisać. Tel. Monika 501 453 000, mail: monia3a@wp.pl

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt lut 03, 2012 17:31 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Amber właśnie pojechała do nowego domu :)

a ja się wcale nie cieszę... zdążyłam się już w niej zakochać... :cry:

Nowa aktualna tabela kotów z Korabiewic:
Obrazek
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt lut 03, 2012 20:29 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Są wiadomości z DS kotki bez oczka, w tabelce nr 4.
Kocia na wstępie wylądowała w łazience, gdzie niestety wynalazła dziurę za/pod kibelkiem, i tam się zaszyła. Koleżanka mówiła, że jadła i piła, ale nie korzystała z kuwety przez ponad dobę. Poradziłam, żeby wywabiła ją kawałkiem surowej wołowinki, bo ręki nie dało się tam włożyć, no i podziałało.
Koleżanka w zachwycie, że kocia wyszła i się mizia, wypuściła ją na całe mieszkanie - no i kilka godzin później miała zasikaną kołdrę, a na niej też piękną kupeczkę. Czyli się kocia odblokowała, tylko może niekoniecznie tam, gdzie trzeba :lol:
Cała sprawa została przyjęta ze zrozumieniem, koteczka wróciła do łazienki, aż się nauczy trafiać do kuwetki (u mnie nie było problemów).
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt lut 03, 2012 21:34 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

myrzapl pisze:Są wiadomości z DS kotki bez oczka, w tabelce nr 4.
Kocia na wstępie wylądowała w łazience, gdzie niestety wynalazła dziurę za/pod kibelkiem, i tam się zaszyła. Koleżanka mówiła, że jadła i piła, ale nie korzystała z kuwety przez ponad dobę. Poradziłam, żeby wywabiła ją kawałkiem surowej wołowinki, bo ręki nie dało się tam włożyć, no i podziałało.
Koleżanka w zachwycie, że kocia wyszła i się mizia, wypuściła ją na całe mieszkanie - no i kilka godzin później miała zasikaną kołdrę, a na niej też piękną kupeczkę. Czyli się kocia odblokowała, tylko może niekoniecznie tam, gdzie trzeba :lol:
Cała sprawa została przyjęta ze zrozumieniem, koteczka wróciła do łazienki, aż się nauczy trafiać do kuwetki (u mnie nie było problemów).

mialam ten sam problem z 2 kotkami - zapytaj czy uzywa innego zwirku niz u Ciebie, u mnie zmiana zwirku to byl klucz do sukcesu w obu przypadkach, kotki nie znaly zwirku drewnianego wiec nie wiedzialy ze tam sie trzeba zalatwic, a do takiego jak u mnie trafily od razu ;)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Sob lut 04, 2012 11:31 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Wczorajsze fotki. Niestety fatalne, nie mogłam się dogadać ani z kotami ani z aparatem.

nr 7 - fajna
Obrazek

nr 9 - lękliwa
Obrazek Obrazek

nr 10 - dziczka
Obrazek
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob lut 04, 2012 12:27 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Jestem wkurzona, że Bobcia jeszcze nie ma domu :evil: zaraz jej poodświeżam jeszcze bardziej wypasione ogłoszenia...

http://tablica.pl/oferta/przytulasna-bo ... DIzKW.html
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z351937651
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2060698 ... domku.html

Odświeżyłam też pręguska i pingwinka staruszka. Niestety na pingwinka malutko otwarć :(

Zaraz dodam jeszcze innym kotom.

michalinadzordz

Post » Sob lut 04, 2012 13:10 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

noo... na Bobcię już kilka wyświetleń numeru telefonu :twisted:

michalinadzordz

[poprzednia][następna]