Moderator: Moderatorzy
Jetrel pisze:Cioteczki, ktoś robił piękne zabawki dla kotków, myszki, nie mogę znaleźć wątku. Pomożecie?
dzikafretka pisze:Jetrel pisze:Cioteczki, ktoś robił piękne zabawki dla kotków, myszki, nie mogę znaleźć wątku. Pomożecie?
viewtopic.php?f=20&t=136821 ja polecam te, moje koty szaleją z nimi już ponad miesiąc albo dłużej i wyglądają jak nowe, miałam sizalowe z zooplusa, to się poszarpały i do wyrzucenia, a te nie dość, że rozchwytywane przez kociorstwo, to jeszcze tak dobrze się trzymają
wanda164 pisze:kupię książki z dziedziny pedagogiki i psychologii
pigula pisze:wanda164 pisze:kupię książki z dziedziny pedagogiki i psychologii
Mam 3 tomy Psychologii Strelaua, Psychologię i życie Zimbardo, Psychologię społeczną Aronsona. Coś by się jeszcze znalazło. Szukasz czegoś konkretnego?
Neigh pisze:Mam dwie pary butów narciarskich, ale kasku brak:(
milena88 pisze:Poszukuję używanych, tanio,
dwóch ramek o wymiarach 35 x 45 cm lub więcej[najlepiej "nie antyram", mogą być bez szybki!podrapane itp... ale w całości
]
![]()
kilka ramek nabyłam na kocim bazarku, pieniążki poszły na wro kotki, poszukuję nadal coś z większych
nawet takie do renowacji/chętnie e-przesylka/Kalisz
:arrow: masywne szelki dla małego kota- regulowane, zapinane jak klamra od paska"[czy jakoś tak] i/lub smycz mała wyciągana,nieaktulne
zabawka dla psa z piszczałką
nieaktualne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 144 gości