Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 31, 2012 23:18 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczek ugniata
http://youtu.be/7gyOLMpLkv4
Mało widać, bo z komórki, w pokoju dość ciemno, a Mroczek jest dosyć ciemnosierstny, ale ugniatanie chyba udało mi się ująć :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto sty 31, 2012 23:25 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Nooo! :lol:
Kawał kota i ugniata zdecydowanie :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro lut 01, 2012 6:06 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Czuje się bezpiecznie :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro lut 01, 2012 20:41 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczek, ja tez tak ugniatam, zawsze wieczorem poduszkę, koc i mój kocyk na łóżku Dużych.
Jak już się położą zagaszą światło, to ja zaczynam ugniatanie i mruczenie.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Czw lut 02, 2012 22:00 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczek zajmuje się ugniataniem pod wieczór już chyba 4 dzień z rzędu :ok:
Znalazł sobie nowe miejsce do spania, obok łóżka był koc, przeciągnął sobie kawałek pod łóżko i tam leżakuje nocą i porankiem, spryciula.
Popołudniem wraca na swoją kanapę, ugniata i dalej drzemie :kotek:
Zdecydowanie mniej ucieka. Mogę siąść na kanapie, kiedy siedzi tuż obok i nie zwieje!
Dzisiaj się z Badylastym pogonili nieźle, ale skoro tyle śpią, to gdzieś ta energia musi się wydostać. Jednak ciamajdy moje z tego co widzę trochę pogryzą, ale nawet pazurków nie wyciągają przy bójkach :roll: Ciapy nie kocury!
Nawet zaczepiałam Badyla, on się odwraca, ewentualnie raz pacnie bez pazurów i kładzie się znowu spać.
Potem obrywam od innych kotów, bo się przyzwyczajam od mojego "rób ze mną wszystko" :lol:

Moja własna Duża mnie zaczepia! Kto to widział!
Pozostawiam jej odchyły bez komentarza!
Badylek zdegustowany
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Pt lut 03, 2012 13:39 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Badylku, my teraz mamy takiego ostrożnego Szymona.
Duża go oswaja, dziś rano sam włożył jej główkę w rękę i udało jej się go pogłaskać.
Szymon uczy się od nas, bo my tak rano robimy, może też pokazuj Mroczkowi, że dotykanie nie jest takie straszne.

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lut 03, 2012 17:56 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Ależ ja mu nieustannie prezentuję, że do Dużej się podchodzi z ogonkiem w pionie, daje się głaskać i głośno mruczy!
Pokazuję mu to od pierwszego dnia(kiedy nas Duża zapoznała)!
Mroczek coś niekumaty jest, albo Duża nieudolna :roll:
Stawiam na to drugie :twisted:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt lut 03, 2012 22:29 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 04, 2012 11:08 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Cześć chłopaki :kotek:
Haker

Haker1

Post » Sob lut 04, 2012 12:53 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Cześć Hakerku!
Dzisiaj mamy dzień chowania się. Ja się chowam w łazience na ciepłej podłodze, a Mroczek za kanapą pod kaloryferem :mrgreen:
Duża mówi, że wcale aż tak zimno w domu nie mamy, ale my wyjdziemy dopiero po podkręceniu ich na maksimum :twisted: !
Badylek grzejący się
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Sob lut 04, 2012 13:02 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Ja też się grzałem, na oparciu fotela, tam słońce do mnie zaglądało.
Ale Duzi rano wyszli do pracy, to sobie teraz śpię.
Zbieram siły na wizytę - siostra Dużego do nas przyjeżdża.
Kocio lubna, sama kiedyś miała dwa koty. Ale teraz ja często jeździ do wnuka, to już nie ma zwierząt.
A miała dwa czarne koteczki, Kropa żyła z nią 17 albo 18 lat, a Miś też sporo pewnie z 12.
Wiesz Kropa żyłą dawno temu i była bardzo uparta quuu robiła zawsze do wanny, blee, sioo rozumię
Haker

Haker1

Post » Sob lut 04, 2012 23:13 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]