BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 03, 2012 9:41 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Serniczku :oops: :oops: :oops: :oops:
Fakt ,że Grzesiek był wyjątkowy ,kto by wytrzymał z takim wariatem jak ja ?
to był jeden jedyny ,nie ma takich i nie będzie .
a jeżeli gdzieś tuchlicie takiego tż. to nie spuszczajcie go z oka ,oni szybko znikają :cry:
Któremu facetowi by się chciało dzień w dzień po ciężkiej pracy zamiast wrócic do domu to leź ze mną do weta i tam siedzieć w poczekalni nie raz do zamknięcia ..usypiał tam siedząc ,głodny ,zmęczony ,bywa że zmarznięty ,ech nie ma co mówić. :cry:
Dziękuję ci kochana za ciepłe słowa o moim Grzesiu .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lut 03, 2012 9:57 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

a ja z policją taką miałam przyjemność-

nie wiem czy tamtejsza policja pracuje dobrze ,rzetelnie czy nie...wiem że z nia różnie bywa.
mój przykład banalny.
ktoś włamał sie do mieszkania które stoi już jakis czas puste ,właściciel wpada raz na jakiś czas.
zadzwoniłam (nie powiem wahałam się) przedstawiłam się z imienia i nazwiska ,zgłoszenie przyjęli ,przyjechali .
Byłam w pracy ,przekazali więc synowi że fakt ,jest włamanie ,ale nikogo nie ma ,gdybyśmy zobaczyli zapalone światło natychmiast dzwonić.
Wracałam z pracy po 22 ,światło ,głosy ..zadzwoniłam .
Zgłoszeni oczywiście zostało przyjete.
ale po paru minutach zadzwoniła do pani aspirant z hukiem ,krzykiem ,zastraszaniem ,wykrzykując mi że dzwonie któryś raz zawsze przedstawiam się innym nazwiskiem i zawracam im dupę itp.
Po słownej wymianie zdań niezbyt miłej zresztą ,owa pani powiedziała żebym podała swój adres bo ona z kolegami chce do mnie przyjechać...
zbaraniałam.
czyste zastraszanie ,ale podałam wszystko .
Przyjechali dwoma autami po dobrej godzinie w 7 osób i pewnie moje szczęście że jednak włamanie było i zostali wszyscy złapani
a co by było gdyby zdążyli wyjść ???
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 03, 2012 10:00 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

nie wiadomo, śmiać się, czy płakać...

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Pt lut 03, 2012 10:28 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Ja jak zgłosiłam włamanie na działkę, którą się opiekuję- byłam pozytywnie zaskoczona. Złodzieje wykręcili m.in. kran. Pan policjant znalazł stary kran i mi go założył. Jak w mrozy - 15 pod marketem chodził chłopczyk, taki ze 12-14 lat- zadzwoniłam na policję. Podałam rysopis, powiedział, że to pewnie X.Y , a na moje "Zostawicie go tam?" . Powiedział, że wyśle patrol. To ja pędem pod marketem, żeby sprawdzić czy wysłał. Wzięli go do samochodu. Przyszłam do domu, zadzwonił telefon - pan policjant dzwonił, że go odwieźli do domu, że to właśnie ten chłopczyk, co ciągle ucieka.

Trafiłaś na jakąś panienkę, której ktoś załatwił fuchę, ale nie taką jakiej się spodziewała. I potrzebowała się na kimś wyżyć. Podobno te rozmowy są nagrywane, ale widać, ze ich nie przesłuchują. ja bym ją wywaliła z roboty za takie coś. A jal ma problemy z pamięcią i słuchem - niech idzie do specjalisty.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt lut 03, 2012 10:35 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Dorciu pani pewnie zapomniała Cie przeprosić co :evil:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt lut 03, 2012 10:42 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

to było z miesiąc temu ,miałam pisać skargę ,tym bardziej że rozmowy są rejestrowane.
dzwoniłam na nr. w którym zgłaszałam sprawę ,nie ma problemu ze sprawdzeniem nagrania tyle że musi to byc przez Komendę Główną..
w mordę jeża ,mam 50 lat ,dzwoniłam 2 razy i to tego dnia były te dwa razy :?
Owszem ,kiedy na klatce schodowej zagościli u nas narkomani rozrzucając strzykawki na prawo i lewo ,dzwoniłam ale na SM.
wtedy również przedstawiałam się imieniem i nazwiskiem ,wydaje mi się to NORMALNE ,może się mylę :roll:
dorobella ona mi wmawiała że przedstawiałam się inaczej ..dodam że za każdym razem :!: a dzwoniłam dwa razy :evil:

oczywiście nie padło słowo przepraszam ,ani nikt do mnie nie przyszedł ,bo po co ?zadymy nie będzie.
całe życie uczyłam swojego syna że bez policji nie było by życia ,bo oni naprawdę są bardzo ,bardzo potrzebni ,ale bywają i tacy...
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 03, 2012 11:32 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

To są metody SB- wmawianie ci, że białe to czarne. S........y przesłuchiwali mnie kiedyś kilka godzin i doskonale to pamiętam, pomimo że była dzieckiem. Mo0że tatusiek tej pannicy był wysoko postawionym oficerem SB i nabrała manier z domu.

Napisz skargę - jeśli pamiętasz dzień. Powinni mieć tą interwencję zapisaną, więc dzień odnajdą. Wywaliłabym dziewuchę na zbity pysk- zastraszanie obywateli to są metody UB i SB.

dorobella

Post » Pt lut 03, 2012 12:00 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

nie pamiętam :oops: ,ale może moje dziecko pamięta ,a może sherina bo jej mówiłam . :oops:
Miałam napisać ,dlatego zadzwoniłam na drugi dzień z zapytaniem co i jak ,ale jak zwykle emocje opadły i zrezygnowałam. :oops:

czekam na fachowców od wody ,mieli byc do 12 .
w kuchni mam 12 stopni 1 kaloryfer w kuchni i jeden w mini łazience ,a kabinie prysznicowej lodowisko.
Tego mieszkania się nie ogrzeje :?

Drzwi zamknięte ,jedzenie i kuweta w moim pokoju.
Koty smarczą :cry:
Psy ok.

w mieszkaniu jest cieplej niż zazwyczaj ,przy zamkniętych drzwiach jest 18 stopni .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 03, 2012 14:43 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

nie przyjechali ,nie naprawili :cry:
żal mnie zalewa ,żal lub..złość :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 03, 2012 15:28 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 00042.html

Daj im komentarz, że oszukują ludzi.

dorobella

Post » Pt lut 03, 2012 15:44 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

W domu u Rodziców tez woda zamarzła. Grzeja teraz rurki i troche popuszcza. Juz syczy po odkręceniu.

A u Ciebie to myślisz, że gdzie mogło zamarznąć?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lut 03, 2012 16:10 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

u mnie zamarzło w pustostanie na parterze ,mieszkanie zamknięte :? w piwnicy też zamarzło .
:cry:
znów niedomyta do pracy.
jeżeli nie przyjechali dziś ,to znaczy że weekend mam z głowy :?
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 03, 2012 16:11 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Dorcia napisała, że pustostan pod nią, mieli faceci przyjechać otworzyć i zrobić. Ale ją olali :evil:

dorobella

Post » Pt lut 03, 2012 16:40 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

rozmawiałam z fachowcem który mi zakładał C.O powiedział to co ja wiedział :oops: wszystko jest ok. jeżeli taką sytuację można nazwać ok :twisted:
idę do pracy .
buziaki.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 03, 2012 17:55 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

matko i córko! co za farmazony się dzieją? czytam i czytam i serce się kraje... nie wiem, czy o Pana Grzesia, którego nie znam, czy o to, że Dorcia osamotniała? Czy o to, że cuda niewidy z ogrzewaniem się dzieją... ? Czy może o to, że człowiek chce dobrze, a jeszcze z mordą do niego. 8O nie ma sprawiedliwości. Ale dobrze, że są psy i koty, które nie osądzają za każdym razem, jak postawią łapę. Chyba będę musiała z mamą jakąś nalewkę obrócić. Drogie Panie - za wszystkie Nasze koty! I psy!
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

[poprzednia][następna]