Danusia pisze:ula-misia pisze:a ta maupa śpi wtedy gdy jej się jeść chce/2-4 w nocy/ a jak nie reaguję to mnie liże a potem szczypie![]()
![]()
To Bazyl mi tak robi,ale to jest zwykle przed południem. W nocy wszystkie grzecznie śpią , wtedy nie jedzą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:ula-misia pisze:a ta maupa śpi wtedy gdy jej się jeść chce/2-4 w nocy/ a jak nie reaguję to mnie liże a potem szczypie![]()
![]()
To Bazyl mi tak robi,ale to jest zwykle przed południem. W nocy wszystkie grzecznie śpią , wtedy nie jedzą
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:a ta maupa śpi wtedy gdy jej się jeść chce/2-4 w nocy/ a jak nie reaguję to mnie liże a potem szczypie![]()
![]()
z głodu by mi uschła pomimo,że suche cały czas stoi
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:a ta maupa śpi wtedy gdy jej się jeść chce/2-4 w nocy/ a jak nie reaguję to mnie liże a potem szczypie![]()
![]()
z głodu by mi uschła pomimo,że suche cały czas stoi
U mnie też suche stoi. ale ostatnio chowam , bo wietrzeje, jak nie jedzą
panimama pisze:u mnie suche znika w niesamowitym tempie
ula-misia pisze:panimama pisze:u mnie suche znika w niesamowitym tempie
następna podchrupuje koteckowi![]()
![]()
Danusia pisze:ula-misia pisze:i sama chrupiesz przy telewizorku![]()
![]()
![]()
Ja nie![]()
ale mam znajomego ,który to je
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:i sama chrupiesz przy telewizorku![]()
![]()
![]()
Ja nie![]()
ale mam znajomego ,który to je
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 176 gości