krakusik8 pisze:Będzie więc takie połączenie - parapetnik na 25cm czy 30 cm szerokości ?
30 poproszę
Piniondze na to samo konto? Tym razem sobie zapisałam!
krakusik8 pisze:Będzie więc takie połączenie - parapetnik na 25cm czy 30 cm szerokości ?
myrzapl pisze:krakusik8 pisze:Będzie więc takie połączenie - parapetnik na 25cm czy 30 cm szerokości ?
30 poproszę![]()
krakusik8 pisze:myrzapl pisze:krakusik8 pisze:Będzie więc takie połączenie - parapetnik na 25cm czy 30 cm szerokości ?
30 poproszę![]()
Tak nadal dla kotów tymczasowych Babci Rustie.
Annazoo pisze:Nie mogę się połapać, czy coś zostało.
jeśli tak to poproszę 2 sztuki
krakusik8 pisze:Annazoo pisze:Nie mogę się połapać, czy coś zostało.
Te sześć jest zarezerwowanych, ale dwa są na dokończeniu więc zaklepuję dla Ciebie ( odbiór osobisty ?- ok.Rynku do 17.00, jeżeli osobisty to przyszły tydzień bo na razie walczę z grypą) .
Annazoo pisze:krakusik8 pisze:Annazoo pisze:Nie mogę się połapać, czy coś zostało.
Te sześć jest zarezerwowanych, ale dwa są na dokończeniu więc zaklepuję dla Ciebie ( odbiór osobisty ?- ok.Rynku do 17.00, jeżeli osobisty to przyszły tydzień bo na razie walczę z grypą) .
Bardzo dobrze
Pracuję koło Rynku, będę przed 16
krakusik8 pisze:Annazoo pisze:krakusik8 pisze:Annazoo pisze:Nie mogę się połapać, czy coś zostało.
Bardzo dobrze
Pracuję koło Rynku, będę przed 16
Dam znać na privat jak wrócę do pracy.
Kociara82 pisze:powiedz mi, ile czasu zajmuje ci zrobienie takiego materacyka a ile czasu zrobienie parapetnika?
Bo chcialabym w lutym lub w marcu zasponsorowac na konkurs jako nagrode po komplecie, ale chcialabym, by zwyciezca wybral sobie kolor i wymiar wg swoich potrzeb/gustu. Bylabys w stanie cos takiego na indywidualne zamowienie zrobic?
krakusik8 pisze:Kociara82 pisze:powiedz mi, ile czasu zajmuje ci zrobienie takiego materacyka a ile czasu zrobienie parapetnika?
Bo chcialabym w lutym lub w marcu zasponsorowac na konkurs jako nagrode po komplecie, ale chcialabym, by zwyciezca wybral sobie kolor i wymiar wg swoich potrzeb/gustu. Bylabys w stanie cos takiego na indywidualne zamowienie zrobic?
Wiesz nie potrafię tego podać teraz bo do marca daleko...zwykle zamówienie to max.7 dni.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość