cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 19:44 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

no wlasnie jak te nasze futrzaki znosza te mrozy :?: :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw lut 02, 2012 20:03 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:no wlasnie jak te nasze futrzaki znosza te mrozy :?: :?:

Nie jest źle ,na drzwi założyłam koc ,do boksów koty dostały termofory.Piecyk jest oblegany :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lut 02, 2012 20:08 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika pisze:
herzpl pisze:no wlasnie jak te nasze futrzaki znosza te mrozy :?: :?:

Nie jest źle ,na drzwi założyłam koc ,do boksów koty dostały termofory.Piecyk jest oblegany :)

ojej to dobrze mam nadzieje ze jakos przetrwaja .. a co z ta poduszka elektryczna ja wiem ze to prad znowu ale zalatwilam przedluzacz

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw lut 02, 2012 21:00 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

martika, ja tego termofora u malucha nie dałam radę odkręcić 8O chyba jestem słabeusz, na wszystkie sposoby próbowałam, śmieci po Twoim dyżurze nie wyniosłam bo ich nie widziałam.. za ciemno było

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw lut 02, 2012 21:17 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:martika, ja tego termofora u malucha nie dałam radę odkręcić 8O chyba jestem słabeusz, na wszystkie sposoby próbowałam, śmieci po Twoim dyżurze nie wyniosłam bo ich nie widziałam.. za ciemno było

Tak go przykreciłam :?: 8O Ja pierniczę ,soryy maluch rano pływał w boksie więc bałam się że to sie powtórzy,więc chyba poszłam po bandzie i dlatego tak zakręciłam :mrgreen:

mar_tika

Post » Czw lut 02, 2012 21:49 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:martika, ja tego termofora u malucha nie dałam radę odkręcić 8O chyba jestem słabeusz, na wszystkie sposoby próbowałam, śmieci po Twoim dyżurze nie wyniosłam bo ich nie widziałam.. za ciemno było

Gdzie te mięśnie Arnolda Schwarzenegera??
Hallo :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw lut 02, 2012 21:56 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Co do leków zakupiłam dziś. :roll:

Ale......wydaliśmy kolejne pieniądze. I tu pozytywny szok, bo mniej niż liczyłam na każdą receptę. Udało sie dostać pewną ulgę :ryk: Dziękuję Marcie (farmaceutka).

- 91,64 zł leki Dorotki (Dexamytrex, Floxal, Rulid, Dexamethason)
- 117,34 zł leki Ksenia (Neomecyna, Tobrex, Rulid, Hybro-Comod, Proxacin)
MIKUŚ

Post » Czw lut 02, 2012 22:00 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Wrzuciłam fotki Kseni i małego.Nie wyszły za dobrze :?Może coś konkretnego Kinga wrzuci

mar_tika

Post » Czw lut 02, 2012 22:02 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:Co do leków zakupiłam dziś. :roll:

Ale......wydaliśmy kolejne pieniądze. I tu pozytywny szok, bo mniej niż liczyłam na każdą receptę. Udało sie dostać pewną ulgę :ryk: Dziękuję Marcie (farmaceutka).

- 91,64 zł leki Dorotki (Dexamytrex, Floxal, Rulid, Dexamethason)
- 117,34 zł leki Ksenia (Neomecyna, Tobrex, Rulid, Hybro-Comod, Proxacin)

Czy to ta Marta która adoptowala odemnie Benia?

mar_tika

Post » Czw lut 02, 2012 22:06 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika pisze:Czy to ta Marta która adoptowala odemnie Benia?

Nie, nie. Marta ( od Benia) pracuje teraz w aptece w Mysłowicach.
Nowa Marta. Ale może ją też naciągnę na kota. 8)

SAME MARTY WOKÓŁ :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw lut 02, 2012 22:15 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:
mar_tika pisze:Czy to ta Marta która adoptowala odemnie Benia?

Nie, nie. Marta ( od Benia) pracuje teraz w aptece w Mysłowicach.
Nowa Marta. Ale może ją też naciągnę na kota. 8)

SAME MARTY WOKÓŁ :mrgreen:

Nio .Same Marty z wielkim serduchem dla zwierzaków :mrgreen:

mar_tika

Post » Czw lut 02, 2012 23:42 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

ze zdjeć cudów nie ma. ja nie umiem na kociarni dobrych fot zrobic, ciemno tam jest a z lampą to bez sensu bo koty oslepia. wyszlo jak wyszlo. zaraz wysle baśce to wrzuci do albumu

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Czw lut 02, 2012 23:53 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hej, nie zamarzliscie tam jeszcze?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lut 03, 2012 0:01 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

czarnuszek

Obrazek Obrazek

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Pt lut 03, 2012 0:03 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Kociara82 pisze:hej, nie zamarzliscie tam jeszcze?

Jeszcze funkcjonujemy :mrgreen: Zima Nam nie straszna (nie wierzę w to co piszę).
Ale jak inaczej pisać kiedy malutka Dorotka robi mi masaż pleców. :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]