BAZARECZEK Wiktora [*]..OGROMNA PRZECENA i zawieszenie !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 16:37 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

johaśka pisze:
RyBa1 pisze:
poczeka i jeszcze mi dorzuć 2b ze srebrnymi biglami 8)

dziwiłam się, że od razu Ci w oko nie wpadły :)

wpadły ale nie chciałam być zachłanna :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Od: Czw wrz 22, 2005 11:49

Post » Śro lut 01, 2012 20:19 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

zachłanna to ja się okazałam jak łyknęłam od ręki gwiazdki....

Gosia nauczona tym przykładem wszystko co z gwiazdkami powinna robic podwójnie.... ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro lut 01, 2012 20:44 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

ale piekny bazareczek. Przepraszam ze pytam a do kiedy trwa- bo nie widze daty zakonczenia?

scorpio133

Od: Pt sty 27, 2012 15:18

Post » Śro lut 01, 2012 20:45 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

ten bazarek trwa nieustannie :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lut 02, 2012 9:05 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

johaśka pisze:zachłanna to ja się okazałam jak łyknęłam od ręki gwiazdki....

Gosia nauczona tym przykładem wszystko co z gwiazdkami powinna robic podwójnie.... ;)

zdecydowanie, ja zgarniam wszystko co lekkie i gwiazdkowe, jeszcze te Twoje fikuśne drewniane serca nie dają mi spokoju
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Post » Czw lut 02, 2012 16:44 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

RyBa1 pisze:jeszcze te Twoje fikuśne drewniane serca nie dają mi spokoju

a mnie ta gwiazdka co Ty lyknęłaś :)

zdaje i się że nas Gosia podusi :ryk:
albo da nam kartę stałego klienta ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw lut 02, 2012 17:38 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

johaśka pisze:
RyBa1 pisze:jeszcze te Twoje fikuśne drewniane serca nie dają mi spokoju

a mnie ta gwiazdka co Ty lyknęłaś :)

zdaje i się że nas Gosia podusi :ryk:
albo da nam kartę stałego klienta ;)

Nie podusi, absolutnie :D .
Serca dla Ewy zamówię, nie ma sprawy :ok: .
Gwiazdki jeszcze mam, ale inne, choć bardzo podobne...zreszta jak wrzucę, to sie zobaczy :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lut 02, 2012 17:43 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

vip0 pisze:Gwiazdki jeszcze mam, ale inne, choć bardzo podobne...zreszta jak wrzucę, to sie zobaczy :ok: .

no ba... się zobaczy ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw lut 02, 2012 17:50 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

Asia, Ty te serca masz czarne, nie?
Czarne mają być, czy inne?
I mam prośbę, jeśli jeszcze nie wysłałaś tych kolczyków dla mamyGiny, to czy mogłabyś zmierzyć, jakiej są wielkości te czarne kosteczki?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lut 02, 2012 17:52 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

vip0 pisze:Asia, Ty te serca masz czarne, nie?
Czarne mają być, czy inne?
I mam prośbę, jeśli jeszcze nie wysłałaś tych kolczyków dla mamyGiny, to czy mogłabyś zmierzyć, jakiej są wielkości te czarne kosteczki?

jeszcze nie wyslałam :) kosteczki są około 1cm.... znaczy bok mają taki koło 9-10mm...... sześcianiki takie :)

ja serca mam czarne :)

edit:
Gosia zmierzyłam dokładnie.... 9mm ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw lut 02, 2012 18:00 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

Ok, dzięki :ok: .

vip

Post » Czw lut 02, 2012 23:49 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

vip0 pisze:Nie podusi, absolutnie :D .
Gwiazdki jeszcze mam, ale inne, choć bardzo podobne...zreszta jak wrzucę, to sie zobaczy :ok: .

dawaj co masz, kolor nie gra roli, drewniane serca też nie muszą być czarne of corse :wink:

pogubiłam się co kupiłam a co nie :oops:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Post » Pt lut 03, 2012 8:13 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

RyBa1 pisze:

dawaj co masz, kolor nie gra roli, drewniane serca też nie muszą być czarne of corse :wink:

Dobrze, że ja czuwam :ryk: ....
Kiedy właśnie o to chodzi, że serca wyszły :? ...
Dlatego pytam, jaki kolor preferujesz, bo możesz wybrzydzać :mrgreen: , jeszcze nie składałam zamówienia.

vip

Post » Pt lut 03, 2012 9:03 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

vip0 pisze:
RyBa1 pisze:

Dobrze, że ja czuwam :ryk: ....
Kiedy właśnie o to chodzi, że serca wyszły :? ...
Dlatego pytam, jaki kolor preferujesz, bo możesz wybrzydzać :mrgreen: , jeszcze nie składałam zamówienia.

niechaj będzie czarny, w sumie to wszystkie drewniane mam czarne ale jakoś w innym kolorze się nie widzę :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Post » Pt lut 03, 2012 9:09 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...na " śmietniczki " i dla Zdzisia !

Się zrobi :ok: .

vip

[poprzednia][następna]