BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 22:59 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

A kaloryfery nie są w obiegu zamkniętym?
Może uda się jakoś te kilka dni przetrwać.

Dziś kupiłam kurze serca i chodziłam po osiedlu. Ale tylko w jednym miejscu wyszły na słońce 4 koty. Reszta była pochowana. Nie warto było zostawiać, bo zamarzłyby. Codziennie przynosze zamarznięte jedzenie. Mimo, że wynoszę w pojemniku z goraca wodą:(

Trzymam kciuki za Twoje zdrowie

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lut 01, 2012 23:20 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Dzięki gertaaa.
:kotek:
tak mi nie wiele trzeba żeby się łamać :oops: a przecież tffarda muszę być :oops:
mam nadzieje że tworzą obieg zamknięty.
zobaczymy co będzie jutro .

Buraśka nawet nosem już nie przekracza progu ,zastanawiam się czy nie mogła bym w piwnicy zainstalować jej kwoki :roll:

Iza padnie z wyczerpania :cry:
jutro do niej zadzwonię ,idę teraz do łóżka ,aż mi się bebechy trzęsą .

chyba sięgnę po naleweczkę od Jek :wink:

dobrej nocki kochani.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lut 02, 2012 8:14 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

dzien dobry życzę milego dnia pomimo tych mrozów, może niedługo się ciut ociepli

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lut 02, 2012 9:06 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Tak mnie okropnie wystraszyłaś wiadomością o zamarzniętych kotkach z budek. Ja i tak się okropnie boję o dzikusy z cmentarza na Służewie (ul. Fosa), od niedzieli oczy mam ciągle mokre. Tam nie ma żadnego miejsca oprócz zimnych grobów, żeby się schować, a jak widać budki nie dają schronienia przez zimnem. I tak, gdyby nie Prakseda i jej genialna twórczość ze styropianu te koty by już dawno nie żyły. Wczoraj jechałam na "moją zmianę" karmienia: popłakałam się u weta (skąd bierzemy karmę), ryczałam idąc do kotów, że już wszystkie nie żyją - a tu 3 czekały na mnie :piwa: . A końca mrozów nie widać. Tak się cieszyłam z lekkiej zimy...
Nie wiem, co zrobić z Burasią. Smutne to bardzo. Jest tak blisko, a tak daleko, nie da sobie pomóc... Dorotko, co to jest "kwota"?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lut 02, 2012 9:54 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

witam.
Monia bardzo się cieszę że u ciebie OK :ok:
słabsze osobniki nie mają szans z mrozem :cry:

Kwoka to lampa grzewcza :wink:

dzwoniłam do administracji ,zgłosiłam zamarznięcie rur ,odpowiedź oj prosze pani pół Włoch tak ma ,nie wiem czy cos da radę :crying:

Wczoraj wieczorem moje psy tańczyły na mrozie taniec połamaniec ,powyginało ich okropnie i wszystkie po kolei pod pachę i do domu ,a sralnik w pokoju .
Trudno.

Buraśke odżywiam skupywanym mięsem ,nie wiem czy pamiętacie że miałam taką schize wszystkie mięsne promocje lądowały u mnie w zamrażalniku :oops: teraz to wykorzystuje .
Je aż miło.
I pije ,dużo pije :?

zastanawiam się czy nie powinno się zgłosić Praksedy do głosowania w Krakvecie ,w domu ma ogrom ,a na ulicach karmi ze 100 kotów.
dla niej to była by wielka ulga.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 02, 2012 10:06 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Limlimku ,zajrzałam i oniemiałam 8O ( kryształy za co łaska,)jesteś wielka :1luvu: i bardzo ci dziękuję :oops:
Komu kryształy ? może ktoś jeszcze lubi to piękne szkło ?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 02, 2012 11:46 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Oj tam oj tam :oops: to za Mruniaczka :1luvu:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lut 02, 2012 12:11 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

kiedyś się zepnę i pojadę i wyściskam :1luvu:
tak naprawdę to ja ci powinnam codziennie za niunie dziękować ,mało adopcyjna była ,piękna ,czarna ,lśniąca ale do obcych dzik :cry:
Ty się nie zraziłaś ,kocham cię za ta małą. 8)

jeszcze gdyby ktos Lusię adoptował :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 02, 2012 12:38 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

kryształy :wink:
viewtopic.php?f=27&t=138128

w realu ładniejsze ,ale fotki mogłam zrobić tylko komórką :?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 02, 2012 13:16 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

dorcia44 pisze:kiedyś się zepnę i pojadę i wyściskam :1luvu:
tak naprawdę to ja ci powinnam codziennie za niunie dziękować ,mało adopcyjna była ,piękna ,czarna ,lśniąca ale do obcych dzik :cry:
Ty się nie zraziłaś ,kocham cię za ta małą. 8)

jeszcze gdyby ktos Lusię adoptował :oops:

Co Ty Dorcia jak ma sie więcej kotów to sie wie,ze czasu potrzebują. :lol:

Mała dzisiaj chciała upolować TZta. 8O Siedziała sobie na połce pod syfitem a on akurat przechodził a ze ma prawie 2 m to akurat jego głowa znalazła sie w zasiegu kociej łapy :ryk: oj ale sie przestraszył :ryk:

A przyjechac musisz koniecznie. Ale spoko ja i Mruniak poczekamy 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lut 02, 2012 13:44 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Suczka, w typie Dżagi u dorci44, kiedyś była biała, zamarza na ulicy, całą w dredach

http://www.dogomania.pl/threads/222208

http://www.facebook.com/events/289038877817852/

Obrazek

Obrazek

U nas w sobotę ktoś zostawił szczeniaka 6-8 tyg. na przystanku, na mrozie. Na szczęście znalazło się wyjście awaryjne.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw lut 02, 2012 14:41 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Boże jaka bieda :cry: :cry: :cry:

czy ktoś wziął ją na dt ?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 02, 2012 14:48 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

dorobella ,ja przez złość i bezradność nie doczytałam ma dt czy nie ? zaproponowałam swoje dt ale awaryjne :oops:
Patrze na swoje zaszczańce i aż mnie wszystko boli jak pomyślę .. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 02, 2012 15:09 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

Mają jakiś awaryjny DT i dziewczyna miała rozmawiać z jakimś DT - w sprawie długofalowego DT. Wiem, ze tam też jest pies w typie ONka, kuleje- prawdopodobnie po potrąceniu. Mam nadzieję, ze ktoś go weźmie.

Mają ją przejąć mikropsy, a co z wilczurem to nie wiem :(

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw lut 02, 2012 15:34 Re: KLEMBÓW DZIĘKUJE :) I PROSI- NIE ZAPOMINAJCIE O NAS !!!

z dużymi zawsze gorzej :cry:
ja dużego nie mam szans :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]