Karolek(ona) pisze:
musze ci wsadzic nowy wątek w podpis
witam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panimama pisze:Karolek(ona) pisze:
musze ci wsadzic nowy wątek w podpis
witam
panimama pisze:u nas to są jakies dziwnie wysokie koszty sterylizacja 280zł a koleżanka z Grudziadza mówiła że u nich aby 140zł brak słów ale co zrobic ona musi byc leczona nie zostawię jej na pastwę losu szkoda mi strasz mojej bidulki
MaryLux pisze:panimama pisze:u nas to są jakies dziwnie wysokie koszty sterylizacja 280zł a koleżanka z Grudziadza mówiła że u nich aby 140zł brak słów ale co zrobic ona musi byc leczona nie zostawię jej na pastwę losu szkoda mi strasz mojej bidulki
We Wrocławiu sterylki "chodzą" po 200 zł +/- 10% dla kotów domowych, dla fundacyjnych jeszcze taniej. A i tak weci na tym nieźle kasę golą.
panimama pisze:MaryLux pisze:panimama pisze:u nas to są jakies dziwnie wysokie koszty sterylizacja 280zł a koleżanka z Grudziadza mówiła że u nich aby 140zł brak słów ale co zrobic ona musi byc leczona nie zostawię jej na pastwę losu szkoda mi strasz mojej bidulki
We Wrocławiu sterylki "chodzą" po 200 zł +/- 10% dla kotów domowych, dla fundacyjnych jeszcze taniej. A i tak weci na tym nieźle kasę golą.
nie mam siły nawet myślec masakra
panimama pisze:tak się cieszyłam na wizytę że na pewno jej nic nie jest a tu taki klops
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 190 gości