Mruśkowo pisze:Nusia wie wszystko. Ona nawet wie o której ja się obudzę (a własiwie o której powinnam się obudzić).
Nie wcześniej jak się wyśpisz
Moderator: Estraven
Mruśkowo pisze:Nusia wie wszystko. Ona nawet wie o której ja się obudzę (a własiwie o której powinnam się obudzić).

Marzenia11 pisze:kochane Nusiątko![]()
![]()
i Mrusiątko
![]()
![]()
![]()
mądre koteczki masz, nie ma co

Mruśkowo pisze:A może Zojkę wynająć na jakiś spektakl do opery skoro tak pięknie śpiewa.![]()
Widzę tu dużo korzyści.

Marzenia11 pisze:joanna3113 - jak mała tri Rysia i pozostałe futerka? Zojka - wiem![]()
![]()
joanna3113 pisze:Dzisiaj wyszłam z domu i stwierdziłam że nie mam okularów, wróciłam szukam, szukam i w końcu odpuściłam myslę trudno, ide i w polowie drogi do pracy, okulary mi zaparowały na nosie

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:muszę powiedzieć u dr.Garncarza żeby wystawiali koty na mróz![]()
![]()
Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Dzisiaj wyszłam z domu i stwierdziłam że nie mam okularów, wróciłam szukam, szukam i w końcu odpuściłam myslę trudno, ide i w polowie drogi do pracy, okulary mi zaparowały na nosie
a ja wczoraj wędrując kawał drogi po mrozie stwierdziłam, ze okulary dają pewną ochronę przed zamarzaniem powiek i biciem mroznego powietrza prosto w oczy.
Zimno jak diabli - dobrze, wytłucze trochę wirusów.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Iwona290, luty-1 i 76 gości