marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka![]()
Izo wybaczysz
Z wątkiem Bejbi też Ci się pomyliło

Iza nie ma co wybaczać zobaczysz że z otwartymi ramionami Cię tu zaprosi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka![]()
Izo wybaczysz
Izo wybaczysz
ruda32 pisze:wiecie ,że Szymborska zmarła?
vailet pisze:marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka![]()
Izo wybaczysz
Z wątkiem Bejbi też Ci się pomyliłoale ja Cię zapamiętałam.Ty wiesz dlaczego
![]()
![]()
marysienka pisze:vailet pisze:marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka![]()
Izo wybaczysz
![]()
![]()
Nie wiem dlaczego - znowu cos narozrabialamNa dobrze. czy zle? :
Prosze o rozgrzeszenie ja tylko zawsze chce jak najlepiej ale czasami cos poplacze![]()
![]()
![]()
ruda32 pisze:wiecie ,że Szymborska zmarła?
marysienka pisze:ruda32 pisze:wiecie ,że Szymborska zmarła?
No wlasnie ja tu pisze, a z siostre mam na skype i ona czyta na WP wpisy o Szymborskiej - niektore
nieciekawe![]()
![]()
- sie nie znam ale kochalam i kocham Jej poezje i juz . Z nie wielu ksiazek, ktore wzielam w "wyprawce" do Szwedowa to byly Jej poezje
vailet pisze:marysienka pisze:vailet pisze:marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka![]()
Izo wybaczysz
![]()
![]()
Prosze o rozgrzeszenie ja tylko zawsze chce jak najlepiej ale czasami cos poplacze![]()
![]()
![]()
Pomogłaś za co bardzo dziękuję![]()
![]()
To chyba dobrze
![]()
marysienka pisze:vailet pisze:marysienka pisze:vailet pisze:marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka![]()
Izo wybaczysz
![]()
![]()
![]()
![]()
Pomogłaś za co bardzo dziękuję![]()
![]()
To chyba dobrze
![]()
uff to nie na rozrabialam![]()
![]()
![]()
Staram sie nadazyc nie zawsze mi to wychodzi bo sie gdzies "szwedam" ale Twoj najnowszy watek - Moj swiat wg. Bejbi jeszcze dzielnie czytam ale mi daleko..... obiecuje poprawe![]()
![]()
marysienka pisze:No to poczytam ale juz jutro bo na nos padam! Potem bede wracac do tylu.
Glaski dla Bejbi i Dobranoc![]()
Do jutra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości