Koć&Pluszon i Puć 15. P.C. available! Komunikat

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 11:01 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Ładnie jej w czerwonym.
Powodzenia! :)
Feebee

Post » Śro lut 01, 2012 12:43 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Pakuję bagaż Bratulii...
1. "Książeczka zdrowia psa" :roll: bo kocich akurat zabrakło błędowskim Wetkosiostrom.
2. Torba żwirku częściowo zasikanego.
3. Porcja kurzej galarety mojej produkcji.
4. Biogen-Kt, trzy dawki na zaś.
5. Posłanko na parapet od Zabersa.

Oczywiście, jak zwykle mam wielką gulę w gardle. :crying:
Ale z drugiej strony...
Chętnie przestanę chodzić po domu w futrzanych butach i fafnastu polarach kiedy zamknę drzwi gułagu.
I wyłączę farelkę, którą dogrzewam czarne kocie dupsko :twisted:

Mam nadzieję, że Bratulia zachowa się dzielnie jak na działkunicę błędowiankę przystało.
A jak się już poczuje panią na włościach dostanie prezent... 8)
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro lut 01, 2012 13:04 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Będzie dobrze :ok: Innej opcji nie przewiduję.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Śro lut 01, 2012 13:17 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

będzie nawet bardzo dobrze :ok:
hm u mnie to wypożecznie kotów sztuk dwa od Redafa trwa już prawie dwa lata :ryk:

a błędowskie towarzystwo już całą wawę skolonizowało :kotek:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Śro lut 01, 2012 13:39 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

sebow pisze:...u mnie to wypożyczenie kotów sztuk dwa od Redafa trwa już prawie dwa lata :ryk:

Sugerujesz, że po tak krótkim okresie próbnym powinniśmy już umowę adopcyjną podpisać?
No, nie wiem. Nie wiem... 8)
Obrazek

redaf

Post » Śro lut 01, 2012 14:01 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

no w zasadzie powody do przerwania okresu próbnego masz, koty wyraźnie odbiegają wagą od reafowych standardów hodowlanych:P
super, że Bratka zaczyna samodzielne życie w stolycy :1luvu:

ciekawe kto teraz na działkowisku się pojawi... :ryk:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Śro lut 01, 2012 14:06 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

sebow pisze:ciekawe kto teraz na działkowisku się pojawi... :ryk:

A w dziąsło chcesz? :twisted:

Krulik Z Piekielnych Czeluści dzięki metodzie "Pierdyliona maślanych piguł" kończy antybiotykoterapię.
Obrazek

W piątek Aleba ma przyjechać, złapać go sobie i zawieźć na kontrol.
Zostawię jej klucze pod słomianką, wlezę w czarny worek i na czas polowania ukryję się w śmietniku 8)
Obrazek

redaf

Post » Śro lut 01, 2012 14:13 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Witam
Śledziłam watek Bratuli na fejsie, szukałam jej domku i zamartwiałam w mrozy. Całe szcescie trafiłam tu i słyszę że dom znalazła :) Bardzo sie cieszę :D Mam nadzieję że będzie szczęśliwa :) Na pewno będzie jej ciepło :D
Obrazek z Szafirkiem Obrazek malutka Obrazek z mamą Zołzą

morwena

Od: Pon wrz 14, 2009 13:26

Post » Śro lut 01, 2012 14:17 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Przebóg, redafie! :strach: Toż zamarzniesz w tym śmietniku, czarny worek nie chroni zbyt dobrze przed mrozem :roll: No chyba że pod worek włożysz odzież himalaisty czy coś, i będziesz bardzo-pękatym-workiem :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Śro lut 01, 2012 14:31 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

PumaIM pisze:Przebóg, redafie! :strach: Toż zamarzniesz w tym śmietniku, czarny worek nie chroni zbyt dobrze przed mrozem :roll: No chyba że pod worek włożysz odzież himalaisty czy coś, i będziesz bardzo-pękatym-workiem :mrgreen:

wystarczy że nie zdejmie tego w czym pomyka obecnie :mrgreen:
dodatkowa odzież spowoduje, że Redaf do worka nie wlezie 8)
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro lut 01, 2012 14:54 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

redaf pisze:Zostawię jej klucze pod słomianką, wlezę w czarny worek i na czas polowania ukryję się w śmietniku 8)

Wiesz, że to może potrwać? 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro lut 01, 2012 14:55 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

redaf pisze:
sebow pisze:...u mnie to wypożyczenie kotów sztuk dwa od Redafa trwa już prawie dwa lata :ryk:

Sugerujesz, że po tak krótkim okresie próbnym powinniśmy już umowę adopcyjną podpisać?
No, nie wiem. Nie wiem... 8)

Nie podpisuj nic pochopnie :mrgreen:
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro lut 01, 2012 20:32 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Hej,

Bratulia upatrzyła sobie miejsce pod ławą w kuchni, wygodnie się tam rozłożyła i śpi pomrukując głośno :) Mamy nadzieję, że miejsce się pannie spodobało i wkrótce widać ją będzie nie tylko pod ławą :wink:

Na bieżąco umieszczać będziemy relację z postępów w przejmowaniu kontroli i władzy u nas przez Pannę B (na razie fotek nie robimy coby nie stresować bardziej) :wink:

Pozdrawiamy
Go i Tomasz
Obrazek
Mushu,Bratka,Krulik & Prezes ♥
RPG by PBF

małgorzata.t

Od: Śro lut 01, 2012 16:56

Post » Śro lut 01, 2012 20:33 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Witajcie :)
Chętnie poczytam 8)
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro lut 01, 2012 20:35 Re: Koć&Pluszon 15. Puć zasiedziały. Działkuny. I Krulik

Powodzenia Bratulko w nowym domu, nie przynieś wstydu imieniu RedafoTaras*PL :ok:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

[poprzednia][następna]