Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:
A tu proszę bardzo dla fanów Grochu wystawowy![]()
Avian pisze:Macho był tak zadowolony z nocki w garażu, że do swojej budki na hamaku w ogóle dziś nie chciał wejść - tylko zaglądał przez okno do domu ze wzrokiem "chcę do klatki!"
Już od popołudnia sobie w niej śpi znowu - ma tak uśmiechnięty pychol, że aż miło patrzeć![]()
Chciałam sfocić, ale nie da się ... bo oczywiście natychmiast trzeba dać baranka w obiektyw
Te koronki to by sie nie ufyfłał przed oceną, po ocenie juz mozeDorota pisze:Avian pisze:Macho był tak zadowolony z nocki w garażu, że do swojej budki na hamaku w ogóle dziś nie chciał wejść - tylko zaglądał przez okno do domu ze wzrokiem "chcę do klatki!"
Już od popołudnia sobie w niej śpi znowu - ma tak uśmiechnięty pychol, że aż miło patrzeć![]()
Chciałam sfocić, ale nie da się ... bo oczywiście natychmiast trzeba dać baranka w obiektyw
Kochane kocisko!
A Roch na trzeciej focie co za koroneczki ma na sobie?
Avian pisze:Dorota pisze:
A sukienkę ma![]()
Niemcy tak lubią
anulka111 pisze:Te koronki to by sie nie ufyfłał przed oceną, po ocenie juz mozeDorota pisze:Avian pisze:Macho był tak zadowolony z nocki w garażu, że do swojej budki na hamaku w ogóle dziś nie chciał wejść - tylko zaglądał przez okno do domu ze wzrokiem "chcę do klatki!"
Kochane kocisko!
Avian pisze:Dorota pisze:
A sukienkę ma![]()
Niemcy tak lubią
Hannah12 pisze:Avian pisze:Dorota pisze:
A sukienkę ma![]()
Niemcy tak lubią
A nie te krótkie spodenki na szelkach i kapelusik![]()
i koniecznie kufel z piwkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości