Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwcia pisze:Bry,
Duża ma od rana wnerwa
Oglądała a w zasadzie słuchała coś na Polsacie news.
Redaktor rozmawiał z profesorem, niestety Duża nie wie, z jakim profesorem, bo nie skupiała się na tej rozmowie za bardzo, rozmowa była o zagrożeniach kobiet w ciąży, jakieś tam bzdury a następnie przeszli do tokso, profesor mówił o konieczności dokładnego mycia warzyw i owoców, o nie jedzeniu tatara. Kończyli już, Pan redaktor podziękował profesorowi za wizytę i rozmowę, profesor już miał skończyć, gdy nagle coś mu się przypomniało i wypalił, że jeszcze chciał powiedzieć, że niebezpieczne dla kobiet w ciąży są koty, a sprzątanie kuwety może być śmiertelnym zagrożeniem, w kuwecie jest pełno toxo w kocich odchodach.
Duża aż się zapowietrzyła, co za bzdury wygaduje ten profesor, cześć ludzi w to uwierzy, jak mają nie wierzyć, ze kot to samo zło skoro to mówi sam profesor i do tego w „telewizji”.
Tak sprzątanie kuwety jest śmiertelnym zagrożeniem, podchodząc do kuwety poślizgną się na rozsypanym żwirku, przez brzuch trudniej złapać im równowagę, upadną a głową uderzą w kuwetę, odbiją się i wpadną twarzą w żwirek, próbując złapać powietrze nałykają się żwirku i uduszą![]()
Może temu profesorowi mózg zamarzł w drodze do studia![]()
Ja czuję się lepiej o czym Duża nie raczyła wspomnieć wczoraj, w ogóle mnie pominęła![]()
Duża zmniejszyła mi dawkę leku i już nie śpię przez cały dzień, mogę pilnować miski
Ptachu
bagheera pisze:Nasz Duży też się zbulwersował telewizją bo oglądał jakiś materiał o pomaganiu zwierzętom w mrozy i reporter najpierw trafił na pańcię z pieskiem, ktòra się cieszyła, że nie ma kotów i dziada, który oznajmił, że woli szczury
Principessa
bagheera pisze:
Pan profesor najwyraźniej nigdy nie słyszał o łopatkach do wybierania żwirku i o myciu rąk
Duża mówi, że niektórzy lekarze tak mają
Principessa
Ptachu, dobrze że jest lepiej z tobą i Kurką
Oj, macie się wy z tą Dużą![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 51 gości