Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 21:21 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Trzymamy, szkoda, że tylko tak możemy pomóc :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 30, 2012 21:50 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon sty 30, 2012 22:05 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Też potrzymam :ok:

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Wto sty 31, 2012 11:17 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Szukamy Szymonkowi domu: viewtopic.php?f=13&t=138547

Kurunia dziś lepiej, przechodzimy tylko na mokre i wracamy do aloesu, który zawsze jej bardzo pomaga.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro lut 01, 2012 11:51 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Bry,

Duża ma od rana wnerwa ;)
Oglądała a w zasadzie słuchała coś na Polsacie news.
Redaktor rozmawiał z profesorem, niestety Duża nie wie, z jakim profesorem, bo nie skupiała się na tej rozmowie za bardzo, rozmowa była o zagrożeniach kobiet w ciąży, jakieś tam bzdury a następnie przeszli do tokso, profesor mówił o konieczności dokładnego mycia warzyw i owoców, o nie jedzeniu tatara. Kończyli już, Pan redaktor podziękował profesorowi za wizytę i rozmowę, profesor już miał skończyć, gdy nagle coś mu się przypomniało i wypalił, że jeszcze chciał powiedzieć, że niebezpieczne dla kobiet w ciąży są koty, a sprzątanie kuwety może być śmiertelnym zagrożeniem, w kuwecie jest pełno toxo w kocich odchodach.
Duża aż się zapowietrzyła, co za bzdury wygaduje ten profesor, cześć ludzi w to uwierzy, jak mają nie wierzyć, ze kot to samo zło skoro to mówi sam profesor i do tego w „telewizji”.

Tak sprzątanie kuwety jest śmiertelnym zagrożeniem, podchodząc do kuwety poślizgną się na rozsypanym żwirku, przez brzuch trudniej złapać im równowagę, upadną a głową uderzą w kuwetę, odbiją się i wpadną twarzą w żwirek, próbując złapać powietrze nałykają się żwirku i uduszą :twisted:
Może temu profesorowi mózg zamarzł w drodze do studia :evil:

Ja czuję się lepiej o czym Duża nie raczyła wspomnieć wczoraj, w ogóle mnie pominęła :evil:
Duża zmniejszyła mi dawkę leku i już nie śpię przez cały dzień, mogę pilnować miski
Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Śro lut 01, 2012 12:24 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Trzym się Ptachu :ok:

Gag i spółka
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lut 01, 2012 12:41 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Duże takie są, pomijają najważniejszych :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lut 01, 2012 16:09 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

iwcia pisze:Bry,

Duża ma od rana wnerwa ;)
Oglądała a w zasadzie słuchała coś na Polsacie news.
Redaktor rozmawiał z profesorem, niestety Duża nie wie, z jakim profesorem, bo nie skupiała się na tej rozmowie za bardzo, rozmowa była o zagrożeniach kobiet w ciąży, jakieś tam bzdury a następnie przeszli do tokso, profesor mówił o konieczności dokładnego mycia warzyw i owoców, o nie jedzeniu tatara. Kończyli już, Pan redaktor podziękował profesorowi za wizytę i rozmowę, profesor już miał skończyć, gdy nagle coś mu się przypomniało i wypalił, że jeszcze chciał powiedzieć, że niebezpieczne dla kobiet w ciąży są koty, a sprzątanie kuwety może być śmiertelnym zagrożeniem, w kuwecie jest pełno toxo w kocich odchodach.
Duża aż się zapowietrzyła, co za bzdury wygaduje ten profesor, cześć ludzi w to uwierzy, jak mają nie wierzyć, ze kot to samo zło skoro to mówi sam profesor i do tego w „telewizji”.

Tak sprzątanie kuwety jest śmiertelnym zagrożeniem, podchodząc do kuwety poślizgną się na rozsypanym żwirku, przez brzuch trudniej złapać im równowagę, upadną a głową uderzą w kuwetę, odbiją się i wpadną twarzą w żwirek, próbując złapać powietrze nałykają się żwirku i uduszą :twisted:
Może temu profesorowi mózg zamarzł w drodze do studia :evil:

Ja czuję się lepiej o czym Duża nie raczyła wspomnieć wczoraj, w ogóle mnie pominęła :evil:
Duża zmniejszyła mi dawkę leku i już nie śpię przez cały dzień, mogę pilnować miski
Ptachu

Pan profesor najwyraźniej nigdy nie słyszał o łopatkach do wybierania żwirku i o myciu rąk
Duża mówi, że niektórzy lekarze tak mają
Principessa
Ptachu, dobrze że jest lepiej z tobą i Kurką
Oj, macie się wy z tą Dużą :| :roll:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro lut 01, 2012 17:40 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Yes, yes, yes :dance:
Ryśka oddała sznurek [mówiąc kolokwialnie ale dokładnie to wysrała go], niestety już nie jako kokardkę, rozwiązała go w jelitach :wink:
Ależ się cieszę, kamień mi spadł z serca ;), bardzo się bałam otwierania Rysi

A tak wyglądała kokardka na rtg
Obrazek

iwcia

Post » Śro lut 01, 2012 17:46 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Dzielna Rysia, dzielne jelitka Rysi :kotek:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lut 01, 2012 18:06 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Dzielna Ryśka, brawo.
Co do profesora to nie mam słów.
Na szczęście moja córka, ta w ciąży ( już końcówka) chodzi do gina, który ma zupełnie inne poglądy.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lut 01, 2012 23:51 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Nasz Duży też się zbulwersował telewizją bo oglądał jakiś materiał o pomaganiu zwierzętom w mrozy i reporter najpierw trafił na pańcię z pieskiem, ktòra się cieszyła, że nie ma kotów i dziada, który oznajmił, że woli szczury
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro lut 01, 2012 23:53 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Ryśka
Piękna kokarda 8) :wink: :ok: :piwa:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Czw lut 02, 2012 5:54 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

bagheera pisze:Nasz Duży też się zbulwersował telewizją bo oglądał jakiś materiał o pomaganiu zwierzętom w mrozy i reporter najpierw trafił na pańcię z pieskiem, ktòra się cieszyła, że nie ma kotów i dziada, który oznajmił, że woli szczury
Principessa

A inny idiota pozwolił, żeby to poszło w świat :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw lut 02, 2012 14:20 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

bagheera pisze:

Pan profesor najwyraźniej nigdy nie słyszał o łopatkach do wybierania żwirku i o myciu rąk
Duża mówi, że niektórzy lekarze tak mają
Principessa
Ptachu, dobrze że jest lepiej z tobą i Kurką
Oj, macie się wy z tą Dużą :| :roll:

Myślisz, że Pan Profesor uważa, że ludziska łapkami wybierają świństewka z kuwety 8O :lol: ?
Przecież Duzi to nie koty, żeby sobie łapkami ze wszystkim radzić 8)
Badylek

Nie wypowiem się na temat Pana Profesora :?
Najgorsze jest to, że przez takie wypowiedzi, ludzie rzeczywiście "na wszelki wypadek" się kotów z okazji ciąży pozbywają :evil:

Gratulujemy odzyskania sznureczka :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]