Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:fajne poidlo,ale moje koty chca z kranu pic-nawet Gucia ,ktory panicznie boi sie wody -reszta nauczyla ,ze pije sie z kranow-mam takie kolejki w lazience do kranu ,ze mozna sie wykonczyc
Powiem tak ,ze wole wydac na kolejne poidloDorota pisze:anulka111 pisze:fajne poidlo,ale moje koty chca z kranu pic-nawet Gucia ,ktory panicznie boi sie wody -reszta nauczyla ,ze pije sie z kranow-mam takie kolejki w lazience do kranu ,ze mozna sie wykonczyc
I niezle rachunki za wode?
Tylko jak przekonac kotka ,by wyszedl z umywalki ,jak sa gosciekalair pisze:![]()
![]()
anulka111 pisze:Tylko jak przekonac kotka ,by wyszedl z umywalki ,jak sa gosciekalair pisze:![]()
![]()
Ostatnio kolezanka prowadzila z Rysiem dialog-wpierw wszedl z nia do łazienki, potem gadal ,by mu kran odkrecila w wannie- jak sie napil to zalegl w umywalce i kolkezanka wpadla na to ,ze rece moze umyc nad wanna,a Rys niech sobie juz lezy w umywalce
anulka111 pisze:Nio,ale sama przyznaje,ze Rys jest bardzo wymowny w tym co robi i ze łatwo mozna się zorientować o co mu chodzi i kto tu rzadzi
Dorota pisze:anulka111 pisze:Nio,ale sama przyznaje,ze Rys jest bardzo wymowny w tym co robi i ze łatwo mozna się zorientować o co mu chodzi i kto tu rzadzi
Mowa ciala?![]()
A Gucio?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Paula05 i 47 gości