Kuba, Tofik, Sancho i Izi - zapraszają do mruczylandu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 15:54 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Dziękujemy Ulu :1luvu:
wracamy krok po kroku do zdrówka.
Ta pogoda potrafi rozwalić każdego... idziemy dalej chorować i poleżeć pod ciepłą kołderką

Obrazek

Uściski ślemy i moc serdeczności :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

KiCiMama

Od: Czw sty 19, 2012 14:57

Post » Pon sty 30, 2012 15:58 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Głaski dla kocin :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon sty 30, 2012 17:19 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Pozdrawiamy i zdrówka życzymy :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon sty 30, 2012 21:59 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

My także dużo zdrówka życzymy i ciepła!!!! :ok: :ok: :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto sty 31, 2012 7:56 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Dziękujemy serdecznie. Te życzenia pomogły, bo już lepiej.... dużo lepiej ze zdrówkiem :)
Ostatnio edytowano Czw gru 11, 2014 22:47 przez KiCiMama, łącznie edytowano 1 raz

KiCiMama

Post » Wto sty 31, 2012 23:46 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Witajcie :) Boziu jaki on piękny :1luvu: :1luvu: kolor jakby ragdola lub czasem Nevy takie mają.Śliczny :!: :!:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro lut 01, 2012 12:41 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

vailet pisze:Witajcie :) Boziu jaki on piękny :1luvu: :1luvu: kolor jakby ragdola lub czasem Nevy takie mają.Śliczny :!: :!:

Oj tak vailet :)))))) Śliczny, a to tylko zwykły dachowiec ;)
Dla mnie najpiękniejsze są nasze zwyczajne, europejskie koty... są tak różnorodne i niesamowite pod względem umaszczenia i urody oraz koloru i kształtu oczu i ich oprawy, że chyba nigdy bym nie zamieniła żadnego mojego buraska na rasowca.

Dzisiaj, z samego rana przyszły do mnie, do łóżka, moje kocury. Tofiś przytulił się do mnie i wlazł mi pod pachę, a Kubulek położył się na mnie i rozciągnął... Codziennie zachwyca mnie ich kolor. Każdy buras inny. U Kubusia uwielbiam jego karmelowy, cętkowany brzuszek, który jest tak puszysty i mięciusi, że tylko zamyziać go na amen... a u Tofisia nie mogę się napatrzeć na te jego srebrzyste wypustki jak błyszczą w świetle... No i te ich pręgowane ogony jak u lemurów :)
Chyba każdy kociarz zachwyca się codzienne urodą swojego mruczka :), bo kot jest jak dzieło sztuki :)

Obrazek

Wracając do pracy, pozdrawiamy wszystkich ciepło i życzymy miłego dnia mmmmmrrrrrrrruuuuuu :kotek: :kotek: :D

.
Ostatnio edytowano Śro lut 01, 2012 19:06 przez KiCiMama, łącznie edytowano 1 raz

KiCiMama

Post » Śro lut 01, 2012 13:16 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

witam :mrgreen:
jakie fajne buraski :1luvu: (może chcesz jeszcze trzeciego do pary?)

poproszę też, chociaz czasem, o zdjęcie Gór Sowich :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro lut 01, 2012 14:21 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Taaak :mrgreen: jak miałam burą kotkę z rudymi znaczeniami,a zobaczyłam jakiegoś rasowca to też tak mówiłam że nigdy bym nie zamieniła bo charakter miała super,a co z jej uczuciami?Serduszko by pękło i mi też.Nigdy na lepszy model nie zamienia się kota.Choć ludzie siebie tzn.partnerów zamieniają :mrgreen: (ja nigdy jest od ponad 20 lat ten sam :ok:)
Obrazek ,

vailet

Post » Śro lut 01, 2012 14:36 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Witajcie chłopaki z Waszą Dużą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro lut 01, 2012 16:37 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Patmol pisze:witam :mrgreen:
jakie fajne buraski :1luvu: (może chcesz jeszcze trzeciego do pary?)

poproszę też, chociaz czasem, o zdjęcie Gór Sowich :mrgreen:

Trzeci też by się przydał :)
Mam teraz trzy małe tymczaski do odchowania, też buraski, jeden kocurek i wie koteczki. Zostały wyrzucone, bo znalazłam je w pudełku na drodze polnej, a w pudle tylko miseczka zimnego mleczka i maluszki zmarznięte i miauczące... Jedna z kotek była już tak wycieńczona, że myślałam, iż umrze, noooo .... rozchorowała mi się ;( . Na razie nie przywiązuję się do nich uczuciowo, bo szukam im domku, choć już dla dwóch wstępnie znalazłam, tylko dla trzeciego kociątka szukam jeszcze dobrego opiekuna.

Moje kocurki z lekką rezerwą podchodzą do maluszków. Kubuś trochę fuka, Tofiś bardziej zainteresowany... Możliwe, że jedno z nich już zostanie u mnie o ile nie znajdę trzeciego opiekuna... no i mam nadzieję, że nikt się nie rozmyśli co do tej dwójeczki maluszków.

Nazwałam je Balbinka, Majeczka, i Kubutek :)

Obrazek

A co do zdjęć z Gór Sowich, to masz to jak w banku :D :piwa:
Ostatnio edytowano Śro lut 01, 2012 16:41 przez KiCiMama, łącznie edytowano 1 raz

KiCiMama

Post » Śro lut 01, 2012 16:40 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

ula-misia pisze:Witajcie chłopaki z Waszą Dużą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Cześć Misieńko panienko i Duża Ukeńko :* :1luvu: :1luvu:

Pozdrawiamy cieplutko choć mroźno za oknem, że nosa nie chce się wystawić za okno ;)

.

KiCiMama

Post » Śro lut 01, 2012 17:45 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Rodzeństwo z fotek jak tak razem leżą wyglądają jak kopie samych siebie :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro lut 01, 2012 17:59 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Prawie jak klony :) tylko Balbinka lekko karmelowa na brzuszku, KuButek na brzuszku dosłownie jasny (biały)-pręgowany i ma wyraźniejsze pręgi, Maja jest najbardziej pospolitą buraską i na nią nie ma chętnych do adopcji :( ale to dopiero początek, więc może z czasem ktoś się znajdzie...
To młode koty i widać, ze ktoś je trzymał dłuższy czas i wywalił ... Szok!

Kuba z Tofikiem dzisiaj je ignorują i przeganiają po kontach... jakby oba się zmówiły na młode :/

KiCiMama

[poprzednia][następna]