Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 20:53 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

DOBRANOC koty na noc , a mruczusie pod podusie hahahaha
Obrazek

KUBA73

Od: Pt lut 12, 2010 11:18

Post » Pon sty 30, 2012 21:04 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

hej Aniu i kociaste :1luvu: :1luvu:

widze,że zamiast pozbywania się kotów Ty je akurat dobierasz..
oj Anka Anka..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto sty 31, 2012 11:20 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Aniu ,Nutka prześliczna a do tego Ty robisz piekne fotki ;)
Poszedł sms do Ciebie z adresem mailowym pani z Tczewa.
Wczoraj nie bylo mnie w domu wiec i wysłac nie mogłam,do kompa w ogóle nie podchodziłam.

Jak ta pani z Tczewa ją weźmie i zapewni jej dobry dom ,to ja chyba po rękach wycałuję ;).

laylla7

Od: Czw lip 14, 2011 14:50

Post » Wto sty 31, 2012 22:47 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Nutella śpi za moimi plecami. Bywa na zmianę nieufna i miziasta. Z Laylą mialyśmy dziś podobną myśl - może ktoś się jej pozbył, bo miala przepuklinę? Ktoś nie chcial leczyć, może myślał, że rak czy coś?
A moja inna hipoteza - ta lasencja coś mocno się pokładała... teraz trochę mniej..ale tyłeczek wypina. Usiłuję ustalić, czy taka jej uroda, czy... na amory poszla może ;]

Troja biedna, Rejcia i Nutka ją tłuką :(
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro lut 01, 2012 13:59 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Koty śpiom. Często śpiom w transporterku.. właśnie przed chwilą zlokalizowałam tam..Pyzę. A transposrter stoi ok 1,5 metra ode mnie, twarzą..znaczy..drzwiami do mnie. Co śmieszniejsze, drzwiczki są prawie zamknięte... O_o
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Śro lut 01, 2012 15:03 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Moje też spiOM. Taki czas na koty ,że śpiOM .
Zima... ,zapadły w sen zimowy ;)

A ja mam dziś wolne i zamiast sprzątac i obiad gotowac ,jak Bóg przykazał,to siedze w necie i głupoty oglądam.
Ania ,masz jakieś wieści o Zajaczku?

laylla7

Post » Śro lut 01, 2012 15:07 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Wczoraj rozmawiałam z synową wlaścicielki, jest bardzo dobrze :) Zajączek skacze po meblach, jestem w szoku! I troszkę łobuzuje, ale tak odpowiednio, pani nie ma za złe. Pani ma nowy zwyczaj - nie ścieli kanapy... no bo pprzecież - KOT ŚPI :ryk:

O, chyba właście puścilam Ci sygnał, jeśli tak, to przypadek, bo za dużo rzeczy jednocześnie kazałam telefonowi zrobić ;]

Widziałaś zaproszenie na fb odnośnie soboty?

A ja mialam jechać kalendarze sprzedawać,a tymczasem czekam na kuriera, który mial być DO 14 :|

KaleidoStar

Post » Śro lut 01, 2012 15:23 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Tak ale niestety w sobotę mam robotkę w sklepie najpierw:( a na wieczór zaprosilismy gościa.
Ale na następne improwizace ,to cię siła zaciagamy ;)

ciesze się ,że zajaczek tak bryka-jak na zajączka przystało :)
I że takich dobrych ludzi znalazła.
Lózka nie należy skaładac ,jeśli śpi tam kot ! :D

laylla7

Post » Śro lut 01, 2012 17:53 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

KaleidoStar pisze:Dr Shotapen, hahhaha. Dobre :D
Na Elbląskiej ceny wzrosly, a my nie mamy zniżek O_o Dziewczyny ostatnio to zauważyly, ja też, w momencie leczenia Uziego. Przez przypadek wyszło, że placę tyle samo, co osoba z ulicy. Adzi zauważyła, że wcięło doktora Zalewskiego... już tam nie pracuje?
Chyba przeniosę się gdzieś..na Piastowską może...

Małe sprostowanie - dr Zalewski pracuje, ale jest nie jest ujęty w oficjalnym rejestrze - stąd moje podejrzenie :? Osobiście konsultował i oglądał Garfiego po kastracji w poniedziałek :D Ceny podniósł dr U. przed pójściem na urlop tydzień temu :?

Niestety ceny wzrosły tak , że ja nie wiem czy mnie na to będzie stać (tzn. wiem , że nie) :cry: W perspektywie raty kredytowej niebawem i karmienia/oporządzania 20 kilku- 30 kotów, sterylizowaniu, płaceniu za paliwo i telefony jakiś nienormalnych pieniędzy. totalnie nie widzę płacenia tyle za koty które biorę z ulicy z pakietem (odrob/odpch/ostatnio nagminne leczenie grzyba/ ewentualnie kk, świerzba /sterylizacji bądź kastracji/ o szczepieniu na choroby kocie nie wspomnę) 8O

Ostatnio się nad tym wszystkim barrrdzo mocno zastanawiałam, czy tam dalej się da...

Dziś właśnie byłam w lecznicy i się załamałam :(

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Śro lut 01, 2012 22:25 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Jak Rejciaczek ? Rozrabia ? Stęskniłam się za nią :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro lut 01, 2012 22:40 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Laylla7 zrobiłam banerek o który prosiłaś dla Nutelli... sprawdz czy taki moze byc. :oops: No i czy ma on kierowac do tego wątku czy do innego??? bo przekierowanie dalam na ten wątek na str 42. Ale jak cos to mozna to szybko zmienic :) Daj znac na PW

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/nutellanutka][IMG]http://i44.tinypic.com/2h2qu7k.gif[/IMG][/url]

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Śro lut 01, 2012 23:58 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

zagineła http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zgubion ... 85709.html
zadzwoniłam i dostałam zdjecie ale to raczej nie ta- wysłałam pani zdjecia aby sie przyjrzała czy to nie nutka
pa
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Czw lut 02, 2012 1:12 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Nutka ma biały pyszczek cały... kurczę, Wzgórze Mickiewicza to kawałek drogi jest... raczej by tyle nie przeszedl kot. Ale kto wie. W każdym razie opis nie pasuje.

Layla, Ninakiller, piękny bannerek!!!!

Seja...Rejcia (Rei chan, jak ja ją nazywam czasami ;] ) rozrabia, tzn ustawia wszystkich i bije się z Troją. Ale już wczoraj wylizywała Tolkowi mordkę i obwąchwiała się z Tadeuszem. To jeden z najfajnieszych kotów, jakie znam. Od razu się zaaklimatyzowała, po godzinie już była panią na włościach. Śmieszna jest - cmoknę i słysze tudum, tudum, tudum! i leci ogon zadarty :D

KaleidoStar

Post » Czw lut 02, 2012 10:22 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

Ninakiler ,wielkie dzięki ,Kochana!
Niech banerek kieruje do tego wątku.

A to ogloszenie ze Wzgórza miciewicza jest tez na stronce schroniska Promyk i jest zdjęcie tej kotki ,no i to nie Nutka.
Tamta zaginiona ma zupełnie inaczej plamki porozkładane i kolorowy pysio.

laylla7

Post » Czw lut 02, 2012 10:51 Re: Kot Trojański i banda. Zajączek w DS.

laylla7 pisze:A to ogloszenie ze Wzgórza miciewicza jest tez na stronce schroniska Promyk i jest zdjęcie tej kotki ,no i to nie Nutka.
Tamta zaginiona ma zupełnie inaczej plamki porozkładane i kolorowy pysio.

tak, tak...ale na trojmiasto nie było zdjecia wiec sprawdziłam na wszelki wypadek.... ztej okolicy zagineły w styczniu dwie podobnie umaszczone kotki, ale zadna to nie nutelka wiec mozna spokojnie mozna jej szukac domku. Miałam sytuacje ze z Oruni gościnnej az za torami doszła do mnie pod blok kotka- ogłoszenia na przystankach dały rezultata, pan wysiadał akurat i rozpoznał kotkę, zdziwił sie, ze tak daleko doszła;-)

...dziewczyny, nie działa nasz banerek, nie wiem co sie stało?....czy jakby co dacie mi namiar na kogoś kto zrobiłby lisiarni nowy? bo wydarzenie fb tez wygasło (juz trzeci raz trzeba robic i zapraszac od poczatku- nowe ustawienia sa do d....i nie mozna przedłuzyć) a teraz banerek;-(
pzdr dla kociej bandy na 30m2 :1luvu:
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

[poprzednia][następna]