Dziekuję za pomoc.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
osiek39 pisze:Jest taki materiał.
Alcantara (albo alcantra) nazywa się ten materiał. Poszukaj w necie np w google.
leluchow pisze:Kochani a jak zachęcić kota który na pewno wyluzowany nie przyjedzie do korzystania z drapaka którego na oczy nei widział wczesniej?
Jarka pisze:Mam kotę,drapak,kosz wiklinowy, kanapę i fotel. Wszystko jest w stałym użyciu
vega013 pisze:Jarka pisze:Mam kotę,drapak,kosz wiklinowy, kanapę i fotel. Wszystko jest w stałym użyciu
Może warto by było drapak i kosz wiklinowy spryskiwać kocimiętką, a kanapę i fotel śmierdzącymi dla koty odświeżaczami powietrza lub np. wcierać środek do czyszczenia skóry/tapicerki? Lub postawić koło mebli AirWicka (tak się to chyba pisze) z czujnikiem ruchu, który pryskałby odświeżaczem? Ale wtedy kicia nie przytuli się do Ciebie, gdy będziesz leżała na kanapie. Nie zamruczy Ci mruczanki - kołysanki...
Jarka pisze:vega013 pisze:Jarka pisze:Mam kotę,drapak,kosz wiklinowy, kanapę i fotel. Wszystko jest w stałym użyciu
Może warto by było drapak i kosz wiklinowy spryskiwać kocimiętką, a kanapę i fotel śmierdzącymi dla koty odświeżaczami powietrza lub np. wcierać środek do czyszczenia skóry/tapicerki? Lub postawić koło mebli AirWicka (tak się to chyba pisze) z czujnikiem ruchu, który pryskałby odświeżaczem? Ale wtedy kicia nie przytuli się do Ciebie, gdy będziesz leżała na kanapie. Nie zamruczy Ci mruczanki - kołysanki...
No wlaśnieJuż wolę mieć odrapane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Niushonok i 225 gości