Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę" :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 20:32 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

MariaD pisze:
Haker1 pisze:A jak Agata, czy zdjęcia i wyniki badań trafią w dobre ręce w Wa-wie?

Nie wiem czy moje ręce są dobre. :?
MalgWroclaw pisze:Właśnie, co z tłumaczeniem wyników Agatki

Spokojnie, trafią jutro do Jagielskiego. I do Garncarza.

Ręce pewne i najlepsze :ok:

Dzisiaj siedziałyśmy z moją wetką, analizowałyśmy zdanie po zdaniu opis TK i układałyśmy plan działania.
Dopiero dzisiaj zauważyłyśmy, że jest tam coś o wysięku, w miejscu dotąd nie branym pod uwagę - może się tworzyć nowy ropień, tym bardziej, że główka od paru dni jest bardzo ciepła. Zaczniemy od antybiotyku, który wnika tez w kości (Dalacin) - o ile uda mi się go dostac :? Na razie po dzisiejszych wieczornych poszukiwaniach klapa :roll: W aptekach niet, w hurtowniach niet. :evil: Jutro podzwonię do poznańskich aptek, może gdzieś jeszcze jest. Można jeszcze kupić w kapsułkach, w syropku nie ...

Jutro robimy nowy rozmaz - wetka chce rozmawiać z dr Jagielskim osobiście, dr o rozmaz pewnie zapyta, wiec chce być przygotowana. Będzie też dzwonić do dr z Wrocławia, który podpisał się pod opisem TK - chce wyciągnąć z niego, co się da.

Zrobimy też nowe zdjęcie RTG, żeby zobaczyć, jak zmienia sie sytuacja - i tak co jakiś czas, żeby obserwować na bieżąco. To jedyne badanie obrazkowe, które pozwolę zrobić - na pewno nie dam nic zrobić Agatce pod narkozą w ciągu najbliższych miesiecy ...

Taki plan na najbliższe dni.

A Grocha fotki, jak sie ogarnę - nie dziś, pewnie nie jutro, bo jadę do weta znów ...
W skrócie - było fajnie, dostał nominację do BISa (dla niezorientowanych - przeszedł pierwszy odsiew, drugi odsiew to już wygrany lub nie.) To duży sukces, na który wczoraj pracował sztab ludzi :lol: :ok:
Dziękuję!!!
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon sty 30, 2012 21:50 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Pierwsze sukcesy maluszka :D gratulujemy :mrgreen: :piwa:

Za Agacię mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon sty 30, 2012 22:51 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Maluszek jest piękny .Szkoda ,że nie mogłam go wytarmościć ale nie mogłam czekac do końca bisów.Ten lek to chyba ja kupowałam niedawno w mojej aptece jutro sprawdzę dam znać.
ObrazekObrazekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131880&p=7865586#p7865586

MAGDZIOL

Od: Wto paź 10, 2006 18:53

Post » Wto sty 31, 2012 11:02 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Zdrówka maleńka. Oby antybiotyk zadziałał. I żeby cię wykurowali :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Wto sty 31, 2012 12:05 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Mam!
Dalacin!
:D
... ale się nabiegałam, wszędzie mówili, że od dwóch lat niedostępny, a jednak ta najlepsza apteka miała :D
To już jestem spokojniejsza 8)
Obrazek

Avian

Post » Wto sty 31, 2012 12:19 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Super, bo już chciałam latać po Lesznie i szukać :D

Agatuś, trzymaj się śliczna koteczko :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto sty 31, 2012 14:31 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Mroźne pozdrowienia dla Bandy MGARK

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 31, 2012 20:13 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Super ! :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto sty 31, 2012 20:23 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

:ok: :ok: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto sty 31, 2012 20:31 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Avian pisze:Mam!
Dalacin!
:D
... ale się nabiegałam, wszędzie mówili, że od dwóch lat niedostępny, a jednak ta najlepsza apteka miała :D
To już jestem spokojniejsza 8)

No co Ty! Ja brałam Dalacin w maju i kupiłam koło Mex ludu w Luboniu.
to jest bodaj że, Żeromskiego a Fabryczna.

Najważniejsze że masz! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto sty 31, 2012 20:41 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

W kapsułkach jeszcze się da znaleźć, a w syropku ciężko ...
Ale zapamiętam tą Twoją aptekę :ok:

Agatka dzis oddała krew na wymaz, pani dr będzie robić osobiście, przy okazji wykorzysta do celów naukowych ;)
Jutro mam nadzieję, uda jej sie porozmawiać z dr Jagielskim.

Zaraz ruszamy z Dalacinem.

Aaaa, zważyłam malutką - 4,15kg 8O
Nigdy nie ważyła tak dużo :lol:

Przez dom właśnie przetacza sie rudo-srebrny tajfun :twisted:
Łaciate przezornie usunęły się z pola rażenia w wyższe rejony 8)
Obrazek

Avian

Post » Wto sty 31, 2012 20:50 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Avian pisze:W kapsułkach jeszcze się da znaleźć, a w syropku ciężko ...
Ale zapamiętam tą Twoją aptekę :ok:

A noo tak, ja w kapsułkach brałam...

Poprawię się: koło Med Luxu :wink:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto sty 31, 2012 21:05 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Avian pisze:
Przez dom właśnie przetacza sie rudo-srebrny tajfun :twisted:
Łaciate przezornie usunęły się z pola rażenia w wyższe rejony 8)

A może krótki filmik, co ? Prosimy .... :D
Oczywiście, jak znajdziesz chwilę czasu :D

Fajnie, że Agatka nabrała ciałka a kciuki za jej zdrówko, trzymam nieustająco :ok: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro lut 01, 2012 10:18 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

Agatka już po dwóch dawkach antybiotyku - biedna, wstrętnie śmierdzi ten syropek :?

Dzisiaj rano wchodzę do garażu, zakładam buty i nagle słyszę za plecami chrząknięcie 8O Prawie wyskoczyłam z tych butów :lol:
Zapomniałam, ze Macho spędził noc w garażu, grzeczny kotek subtelnie dał znak, że jest, żyje i chętnie przyjąłby śniadanie :twisted:

A tu proszę bardzo dla fanów Grochu wystawowy 8)
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Śro lut 01, 2012 10:21 Re: Gagatki z Gagatkowa- kto bywa u dr Jagielskiego i Garncarza?

CUDO :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

[poprzednia][następna]