MariaD pisze:Haker1 pisze:A jak Agata, czy zdjęcia i wyniki badań trafią w dobre ręce w Wa-wie?
Nie wiem czy moje ręce są dobre.
MalgWroclaw pisze:Właśnie, co z tłumaczeniem wyników Agatki
Spokojnie, trafią jutro do Jagielskiego. I do Garncarza.
Ręce pewne i najlepsze

Dzisiaj siedziałyśmy z moją wetką, analizowałyśmy zdanie po zdaniu opis TK i układałyśmy plan działania.
Dopiero dzisiaj zauważyłyśmy, że jest tam coś o wysięku, w miejscu dotąd nie branym pod uwagę - może się tworzyć nowy ropień, tym bardziej, że główka od paru dni jest bardzo ciepła. Zaczniemy od antybiotyku, który wnika tez w kości (Dalacin) - o ile uda mi się go dostac

Jutro robimy nowy rozmaz - wetka chce rozmawiać z dr Jagielskim osobiście, dr o rozmaz pewnie zapyta, wiec chce być przygotowana. Będzie też dzwonić do dr z Wrocławia, który podpisał się pod opisem TK - chce wyciągnąć z niego, co się da.
Zrobimy też nowe zdjęcie RTG, żeby zobaczyć, jak zmienia sie sytuacja - i tak co jakiś czas, żeby obserwować na bieżąco. To jedyne badanie obrazkowe, które pozwolę zrobić - na pewno nie dam nic zrobić Agatce pod narkozą w ciągu najbliższych miesiecy ...
Taki plan na najbliższe dni.
A Grocha fotki, jak sie ogarnę - nie dziś, pewnie nie jutro, bo jadę do weta znów ...
W skrócie - było fajnie, dostał nominację do BISa (dla niezorientowanych - przeszedł pierwszy odsiew, drugi odsiew to już wygrany lub nie.) To duży sukces, na który wczoraj pracował sztab ludzi

Dziękuję!!!