Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 31, 2012 18:44 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:
Filipek/Otylka pisze:
Rudy od Kerii - głosowałam bez numerów

juz widze :) nie wiem, czemu zaszla taka pomylka, przepraszam :oops:

Nie ma sprawy :-) Przy następnym głosowaniu zaznacze czytelniej moich faworytów :-)

Filipek/Otylka

Od: Nie sty 16, 2011 19:57

Post » Wto sty 31, 2012 18:55 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

NO WIĘC UROCZYŚCIE OGŁASZAM, ŻE

TYTUŁ MISS ZDOBYŁA
NR.8 EPICA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
LICZBĄ GŁOSÓW 40

1-SZĄ V-CE MISS ZOSTAŁA
1.HANIA :1luvu: :1luvu:
LICZBĄ GŁOSÓW 36

2-GĄ V-CE MISS ZOSTAŁA
13.NIUSIA
LICZBĄ GŁOSÓW 25 :1luvu:

TYTUŁ MISTERA ZDOBYŁ:
4.BOGUŚ
LICZBĄ GŁOSÓW 36

1-SZYM V-CE MISTEREM ZOSTAŁ
6.JANCIK
LICZBĄ GŁOSÓW 35

2-GIM V-CE MISTEREM ZOSTAŁ
15.KACPER
LICZBĄ GŁOSÓW 28

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 31, 2012 19:00 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Gratulacje :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto sty 31, 2012 19:05 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

dziękuje wszystkim za głosy!
... no to sobie już poprzeżywałem!
gratulacje zwycięzcom i vice-zwycięzcom i vicevice-zwycięzcom i vicevicevice-zwycięzcom...
jednym mijauł'kiem to podsumuję: mry dla wszystkich!
Tadeusz Trójłap I
ps. hej Kefir, jesteś tam?
może pójdziemy się napić, co?
... mleka oczywiście!
TTI
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Wto sty 31, 2012 19:06 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Gratulacje :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto sty 31, 2012 19:08 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

I ja gratuluję! :)

Jutro obiecuję napisać PW do osób, którym należy się nagroda ;) Dzisiaj idę już uczyć się do egzaminu. Już a raczej w końcu ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto sty 31, 2012 19:08 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Gratulacje dla wszystkich cudnych kociastych, tych wygranych i tych, które zajęły dalsze miejsca :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto sty 31, 2012 19:09 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Gratuluję :ok: :piwa: :ok: :piwa: :ok: :piwa: :ok: :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 31, 2012 19:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ponieważ głosowanie dobiegło końca, pragnę podziękować bardzo serdecznie wszystkim, którzy oddali swój cenny głos na Episię. :D
Zgłaszając koteczkę do tego konkursu, nie spodziewałam się takiego odzewu. 8O
Nawet nie mam tylu znajomych na miau. :wink:
Bardzo, bardzo dziękuję :mrgreen: i jest mi ogromnie miło, że tak wiele osób dostrzegło piękno tej kociej istotki.
Jeśli ktoś zapałał do Episi sympatią i chciałby poznać ją bliżej, proponuję zajrzeć tu
viewtopic.php?f=1&t=112312
ale zapraszam w całkiem inne miejsce. :wink:
viewtopic.php?f=1&t=134975

Jeszcze raz dziękuję!! :D
Gratuluję pozostałym zwycięzcom. :ok: :mrgreen:
Powiem prawdę dla wszystkich zgromadzonych na tym forum oczywistą :wink: , nie ma brzydkich kotów!
Wszystkie koty piękne są! :ok: :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto sty 31, 2012 19:39 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

miaugratulacje najszczersze dla wszystkich cudnych kociastych, ktore zostaly zgloszone do udzialu w tym konkursie :) :1luvu: :1luvu:
selene ma racje-te konkursy to tylko zabawa, tak naprawde nic nie znaczaca, bo wszystkie koty sa piekne, niektore tylko zaniedbane, niekochane, samotne, nieszczesliwe, smutne, pokrzywdzone... Ale prawdziwe ich piekno kryje sie w srodku :1luvu: :1luvu:

Wszystkim kandydatkom i kandydatom bez wyjatku sle slodkie buziaki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*dzieki wam wielke, drogie kotki i kocurki, ze zechcialyscie wziac udzial w tym konkursie :1luvu:

ps.Episiu, pedze do Ciebie, oczarowalas mnie :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 31, 2012 19:43 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

selene00 pisze:...Nawet nie mam tylu znajomych na miau. :wink:
Bardzo, bardzo dziękuję :mrgreen: i jest mi ogromnie miło, że tak wiele osób dostrzegło piękno tej kociej istotki.
Jeśli ktoś zapałał do Episi sympatią i chciałby poznać ją bliżej, proponuję zajrzeć tu
viewtopic.php?f=1&t=112312
ale zapraszam w całkiem inne miejsce. :wink:
viewtopic.php?f=1&t=134975

Nie wiem jak inni głosujący, ale ja znam Episię :1luvu: i kiedyś pilnie śledziłam jej losy. Zarówno wtedy, gdy jeszcze była w schronisku i również potem, gdy ją przygarnęłaś. Przyznaję, że mam zaległości w śledzeniu Waszych losów, bo ze względu na brak czasu i rozmaite problemy (nie tylko kocie) rzadziej tu zaglądam, ale obiecuję nadrobić zaległości. Jestem pełna podziwu dla Epiki i dla Ciebie - że dałaś jej szansę.
Pozdrawiam serdecznie
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Wto sty 31, 2012 19:45 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

:mrgreen: Zapraszamy. :lol:
Lepiej późno niż wcale, lepiej późno niż później. :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto sty 31, 2012 19:47 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Także gratuluję i dziekuję za głosy na mojego Dawcia

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto sty 31, 2012 19:48 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

gratulacje dla wszystkich piękności.
Juz przyjrzałam się Królowej i Królowi Karnawału,żeby im skromne portretowe zakladniki przygotować.
a jutro komisyjnie wylosuję po jednym zakladniku dla równie pieknej Panny i uroczego Kawalera spośród nie wyróżnionych kandydatów.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto sty 31, 2012 19:50 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Bogus żyje w świecie ciemności i ciszy. Trudno sobie wyobrazić takie zycie. Bogus jest jednak radosnym i szczęśliwym kociakiem, którego wszyscy niezmiernie kochaja :1luvu: Ma swoje trasy, które codziennie pokonuje, swoje ulubione miejsca ale tez ciagle próbuje poznawać coś nowego. Nie ma natomiast żadnego ulubionego kota :evil: wszystkie staraja sie schodzic mu z drogi.Świetnie biega po schodach, wskakuje na stoły i biurka, umie otworzyć szuflady w szafkach kuchennych i wygarnąć ich zawartość :evil:
Ale ma cos czego nie ma "przeciętny, zdrowy kot......ma niesamowity węch. Lepszy od psa 8) Nic sie przed nim nie ukryje, wyczuje każdą jadalną rzecz, obecnośc kogoś lub czegos itp. :wink:

Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy Wszystkim, którzy oddali głos na Bogusia i dzieki temu został Misterem Miau :1luvu:

Obrazek

Jesli ktos chciałby zobaczyć szczęsliwego, wesoło bawiącego sie kota zapraszam do obejrzenia krótkich filmików. Na pewno nikt nie powiedziałby, ze kot na tych filmikach jest głuchy i niewidomy :D

http://www.youtube.com/watch?v=x2xtntFTUc0

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=yTZ ... =endscreen

http://www.youtube.com/watch?v=ree0HF4x ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=DsKA66Eh ... re=related
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]