Wiem spoznilam sie-myslalam ,ze do 31 głosowanieKociara82 pisze:anulka111 pisze:Dominisia nr 12 ma moj głos
cioteczko, nie zaliczam Twojego glosu, poniewaz nie oddalas w terminie glosu na mistera.

Moderator: Moderatorzy
Wiem spoznilam sie-myslalam ,ze do 31 głosowanieKociara82 pisze:anulka111 pisze:Dominisia nr 12 ma moj głos
cioteczko, nie zaliczam Twojego glosu, poniewaz nie oddalas w terminie glosu na mistera.
katarzyna1207 pisze:Dziękujemy za kciuki ... od ponad godziny nie wymiotowała, ale bardzo słabiutka jest... taka malutka kruszynka ... I temperatury nie trzyma, mimo że przy kaloryferze, na poduszce elektrycznej i pod kocykiem ...
Filipek/Otylka pisze:Wkradł się błąd, Tadeusza podziwiam, Kefira również ale
mój głos poszedł :
Rudy od Kerii
scorpio133 pisze:tak, tak. Gratulacje naleza sie wszystkim.Tez tak uwazam.
Kociara 82 gratulowac Ci mozna takiego pomysłu na watek
Watek cieszył sie ogromna popularnoscia.
Filipek/Otylka pisze:...
Do rzeczy.
Z dziewczynami było w miare łatwo:
Epica od selene00 - prawdziwa modelka bez ogonka ! Cudo
Z chłopakami większy problem.
Zastanwiałam się nad trójką - Kefir (za mózg i zrozumienie tematu, Tadeusz Trójłap i gołe dupsko w tle oraz Rudy od Keria.
Głos idzie do faceta w pielusze, rozczulająceRudy od Kerii
Sorry chłopaki, czekam na was w konkursie walentynkowym.
scorpio133 pisze:tak, tak. Gratulacje naleza sie wszystkim.Tez tak uwazam.
Kociara82 pisze:scorpio133 pisze:tak, tak. Gratulacje naleza sie wszystkim.Tez tak uwazam.
pierwszy taki na miau chyba w listopadzie zrobila animalona "ukradla" go z dogomanii.
edycja miauowa sie spodobala, byly prosby o kolejne edycje, a ze animalon nie miala czasu tego ogarnac to ja przejelam paleczke
Filipek/Otylka pisze:
Rudy od Kerii - głosowałam bez numerów
Kociara82 pisze:trwa ostateczne podloczanie glosow, weryfikacja.... cierpliwosci
anulka111, musze miec czas na podliczenie glosow i na przygotowanie kolejnego bazarku, musi byc chociaz 1 dzien na ew.dogrywke w razie remisu jak to mialo miejsce w ubieglej edycji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości