KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 22:29 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=2071076671

Zrobione Pani sekretarz!

:oops:

Czego się wstyda :?:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pon sty 30, 2012 22:29 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:

Zrobione Pani sekretarz!

bo znowu Ty kupiłaś :oops:
krynia08

Post » Pon sty 30, 2012 22:35 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:

Zrobione Pani sekretarz!

bo znowu Ty kupiłaś :oops:

Nic nie stoi na przeszkodzie aby pójść w moje ślady :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon sty 30, 2012 22:40 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

chyba wszystkie ślady zamarzły :roll: śnieg twardy jak diabli :mrgreen:
krynia08

Post » Pon sty 30, 2012 22:45 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

krynia08 pisze:chyba wszystkie ślady zamarzły :roll: śnieg twardy jak diabli :mrgreen:

Może rozmarznie jutro a teraz szlaban na pisanie bo mało kartek mamy
Obrazek

AniaWrocław

Post » Wto sty 31, 2012 9:36 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

U Dyrki wsio OK ale o wyjściu do domu cisza :mrgreen:
krynia08

Post » Wto sty 31, 2012 10:09 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Podlasie pozdrawia cieplutko :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 31, 2012 14:43 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Gibutkowa
Przekazuję info od Agn:

Alef wczoraj przeszedł kastrację i sanację jamy ustnej. Czuje się dobrze. Je już normalnie.
Uszy nie są nowotworowe. To stan zapalny, poinfekcyjny. To że są w takim stanie to efekt zarówno odmrożeń, jak też zaawansowanego świerzba, który musiał mu dokuczać latami. Małżowiny goją się stopniowo. Wczoraj miał bardzo dokładnie wyczyszczone kanały słuchowe - świerzba już nie stwierdzono.
Alef miał też zrobione USG i echo serca. Niestety ma rozstrzeń prawej komory i przerost lewej, do tego niedomykalność zastawki trójdzielnej. Dostał leki, które będzie musiał brać cały czas.
Na skutek niewydolności krążenia w wątrobie można było zaobserwować cechy zastoju żylnego, pomimo tego wątroba jest wydolna. Nerki wyglądają dobrze [pracują też, co potwierdziło wcześniejsze bad. krwi], ale prawa jest sporo dłuższa od lewej. Pęcherz, jelita - oki.
Z dodatkowego obmacywania kota wynika też zwyrodnienie stawów biodrowych, usztywnienie kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i pęknięcie oraz ubytek kości prawej łopatki - najprawdopodobniej powypadkowe.
Kot jest staruszkiem, mocno poobijanym ale ciągle dziarskim i żwawym.

Agn, Marciula - uratowałyście mu życie i dałyście szansę na spokojną starość w cieple, opiece i miłości
krynia08

Post » Wto sty 31, 2012 14:47 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Dziś lub jutro pójdzie moja składka na luty

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 31, 2012 14:50 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Super! Składkowicze, pamiętajcie też o księgowości w lutym!
Obrazek

AniaWrocław

Post » Wto sty 31, 2012 14:51 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

MaryLux pisze:Dziś lub jutro pójdzie moja składka na luty

:1luvu:
krynia08

Post » Wto sty 31, 2012 14:51 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

AniaWrocław pisze:Super! Składkowicze, pamiętajcie też o księgowości w lutym!

:!: :!: :!: 1 zł
krynia08

Post » Wto sty 31, 2012 14:57 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

krynia08 pisze:

:!: :!: :!: 1 zł

Czy w czwartek jest TŁUSTY CZWARTEK? odmów sobie pączka i zapłać za księgowanie :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Wto sty 31, 2012 15:04 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Ja dziś przelałam 24 zł (dane już Ci podawałam ze 2 dni temu więc na pewno zidentyfikujesz moją wpłatę). Będzie pewnie za 3 dni bo ja płace przez przelew pocztowy.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]