Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Nie pytaj-Alinka az jeknela prawie,jak wziela Rysia na raczki -Smakusia kolo 4,Gucio z 7,malenstwo moim zdaniem ponizej 10Alinki powyzej,ale nie jest przyzwyczajoina do wagi malenstwa
![]()
sisay pisze:anulka111 pisze:Nie pytaj-Alinka az jeknela prawie,jak wziela Rysia na raczki -Smakusia kolo 4,Gucio z 7,malenstwo moim zdaniem ponizej 10Alinki powyzej,ale nie jest przyzwyczajoina do wagi malenstwa
![]()
No skoro Aliny suczka waży 1,5 kg to ja się nie dziwię że nie przyzwyczajonachociaz słyszałam że koty też ma słusznej wagi
Gratuluję mebelkówoch chciałoby się remonciku... ale żeby się SAM zrobił
Halina jak nie zrobisz co trzeba z tym dziadem i jego suką, to... nie gadam z Tobą![]()
Masz świadka, masz adres (jak podejrzewam) i dwukrotne takie samo zdarzenie.
sisay pisze:anulka111 pisze:Nie pytaj-Alinka az jeknela prawie,jak wziela Rysia na raczki -Smakusia kolo 4,Gucio z 7,malenstwo moim zdaniem ponizej 10Alinki powyzej,ale nie jest przyzwyczajoina do wagi malenstwa
![]()
No skoro Aliny suczka waży 1,5 kg to ja się nie dziwię że nie przyzwyczajonachociaz słyszałam że koty też ma słusznej wagi
Gratuluję mebelkówoch chciałoby się remonciku... ale żeby się SAM zrobił
Halina jak nie zrobisz co trzeba z tym dziadem i jego suką, to... nie gadam z Tobą![]()
Masz świadka, masz adres (jak podejrzewam) i dwukrotne takie samo zdarzenie.
jak Ty jestes zadowolona,to ja tez......a co z krakvetem głosowalas?Alusia3 pisze:Z opowieści wczorajszej.
Udało nam się stworzyć umowę korzystną dla obu stron. Po 2 tyg debatach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 67 gości