kingusiak pisze:zglosili sie do mnie ludzie poszukują raczej młodej kotki, najlepiej spokojnego pieszczocha, gdyz maja 2,5 letnie dziecko. kto sie od nas nadaje :> ??
może misza?
albo Ira?
może Ksawery? ale trzeba mu dać czas..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kingusiak pisze:zglosili sie do mnie ludzie poszukują raczej młodej kotki, najlepiej spokojnego pieszczocha, gdyz maja 2,5 letnie dziecko. kto sie od nas nadaje :> ??
może misza?
albo Ira?
MIKUŚ pisze:Marta nie pisałam o Miszy bo sama jeszcze nie wiem czy na pewno dojdzie do adopcji.Ale wstępnie ja rezerwuję choć nawet nie wiem czy dobrze robię
kingusiak pisze:tylko nie wiadomo gdzie się załatwia![]()
miejmy nadzieje ze to sie wkrótce unormuje jest pod obserwacją
MIKUŚ pisze:Krzychu świetna robota. Małego trzeba oswajać!
Trzeba go będzie ochrzcić jakoś
herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Krzychu świetna robota. Małego trzeba oswajać!
to moze zrobmy ten konkurs na fejsie tylko fotke zapodac chociaz slowo konkurs chyba jest nie na miejscu bo przeciez nagrod nie damy zwyciescy pomyslcie nad tym ewa ty jestes dobra w te klocki to wymysl cos to wkoncu twoj pomysl
wiiwii pisze:herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Krzychu świetna robota. Małego trzeba oswajać!
to moze zrobmy ten konkurs na fejsie tylko fotke zapodac chociaz slowo konkurs chyba jest nie na miejscu bo przeciez nagrod nie damy zwyciescy pomyslcie nad tym ewa ty jestes dobra w te klocki to wymysl cos to wkoncu twoj pomysl
Serce, zdobądźmy fotę tego cuda (ja nie mam aparatu buu) to zrobimy konkurs.
Martika, dasz radę zrobić zdjęcie maluszkowi we czwartek?
wiiwii pisze:herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Krzychu świetna robota. Małego trzeba oswajać!
Serce, zdobądźmy fotę tego cuda (ja nie mam aparatu buu) to zrobimy konkurs.
Martika, dasz radę zrobić zdjęcie maluszkowi we czwartek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 109 gości