annskr pisze:Miss - 8 - Epica od Selene00
Mister - 13 - Tadeusz od ewa_mrau - uwaga, już głosowałam nan iego, przed czasem, ale żeby głos nie był 2x liczony
I tego nie widziałam w podliczeniu.
Moderator: Moderatorzy
annskr pisze:Miss - 8 - Epica od Selene00
Mister - 13 - Tadeusz od ewa_mrau - uwaga, już głosowałam nan iego, przed czasem, ale żeby głos nie był 2x liczony
jasdor, dawaj! wszyscy mieliśmy tu taki sam problemjasdor pisze:Wiecie co, ja się wstrzymuję od głosowania. One wszystkie są takie śliczne, że nie potrafię się zdecydować, bo wydaje mi się, że strasznie skrzywdzę każdego, na którego NIE zagłosuję. W tym miesiącu ograniczę się do ufundowania nagrody, choć każdemu z nich należy się miss/mister przed imieniem .
isabell36 pisze:Mister: 13. Tadeusz Trójłap I od ewa_mrau
Miss: 5. Gabi od vega013
Kociara82 pisze: Bo ja bym chyba nie wytrzymala psychicznie, jakbym miala pod opieka bardzo kalekiego kota.
Kociara82 pisze:rybcie pisze:wszystkim kandydatkom i kandydatom należy się nagroda. Za odwagę, hart i pogodę ducha. Jak również ich Dużym! Za patrzenie sercem
. I o to wnioskuję
a to oczywisteza sile ducha, za heroiczna niemal walke o zdrowie i zycie zarowno kotkom jak i ich opiekunom za wytrwalosc, cierpliwosc i silna psychike. Bo ja bym chyba nie wytrzymala psychicznie, jakbym miala pod opieka bardzo kalekiego kota.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3 i 2 gości