Biedne te kociaczki, a tak w ogole to ile ich teraz tam macie, tak na oko?:)
Kurcze mialam ten bazarek zrobic, albo fotki wyslac, caly czas masa pracy, w domu nie bywam, ale w koncu ogarne. Co teraz najbardziej potrzebujecie dla tych biedakow?
Kociaków jest ok. 30. schodza sie z całego terenu. Najbardziej to karma mokra jak i sucha. Teraz kupujemy mleczko i dostają ciepłe.. Zawsze to coś chociaż na te mrozy. Puszki też są grzane na kaloryferze , by były cieplutkie.
Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, ze zgłosiłam was do ankiety na KV na luty? viewtopic.php?f=1&t=138598&start=15 ? A nóż się uda- pomoc by się wam chyba mocno przydała:oops:
berushkaa pisze:Jak dzisiaj kociaste? U nas -18 Pewnie u Was jeszcze zimniej...
tak zle nie jest ale przezużą wilgotnosc powietrza (strefa nadmorska) tem odczuwalna jest dużo nizsza niz na termometrze Dzisiaj spadł pierwszy snieg niezawodna cypisek była dzisiaj na zajezdni z cieplym jedzonkiem i mleczkiem
Melduje się , jest coś co uwielbiam.. odśnieżanie. Biedactwa śniegu nawaliło , pada dalej i jutro znowu to samo. Kociambry przemarznięte..noc -12 w dzień -7 się utrzymywało.
U nas też śnieg napadał Ja daję mokre jedzenie tylko raz dziennie o 14.00 (o tej się chodzą koty) tak to od 14.00 do 14.00 na drugi dzień mają suche cały czas. Nie ma sensu dawać mokrego bo godzinka i zamarza