Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 28, 2012 1:03 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

strelicja pisze:Czyli jest szansa, że o 2 w nocy pendrive SIE ZNAJDZIE :mrgreen:

Wczoraj się nie znalazł ... być może za dużo słów niecenzuralnych używałam i Miszczu się zawstydził..... :mrgreen: Ale dzisiaj za to znalazła się szyszka i kasztany przyniesione jesienią ... tylko po wafla mi to teraz ... ja pożądam pendrive-a :twisted: :twisted: :twisted: A jeszcze tydzień temu ten numerek by mu nie przeszedł, bo był na smyczy ... pendrive znaczy się, nie Kropencjusz ... ale rozmontował i SE mam teraz kawałek plastiku z pendrive-a ze smyczą ......WRRRRRRRRRR
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sty 29, 2012 11:07 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

a pod meblami, w chrupkach, w ciuchach
ostatecznie można by Kropkowi usg zrobić :?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie sty 29, 2012 11:13 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

mar9 pisze:a pod meblami, w chrupkach, w ciuchach
ostatecznie można by Kropkowi usg zrobić :?

Przeszukane ciuchy, buty, żarcie, śmieci, kibelek, umywalka, wanna, kanapa w środku i w zagięciach... Kropka nie przeszukiwałam w środku ... :mrgreen: W całości nie mógł pożreć, bo za duży, na kawałki nie miał czasu przerobić, zwłaszcza że paszcza niekompletna ... NIE MA ... 8O

edit: nawet kuwety przegrzebałam ... :oops:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie sty 29, 2012 11:32 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

a kwiatki w doniczkach masz? może tam zakopał?
a pod meblościanką? i w innych szparkach, trzeba metodycznie, miejsce koło miejsca, przecież z domu nie wyszedł
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie sty 29, 2012 11:43 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Znając życie pendrive znajdzie się w torebce ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 29, 2012 12:53 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Gibutkowa pisze:Znając życie pendrive znajdzie się w torebce ;)

Ciotka .... :mrgreen: Aż na TAKĄ sklerozę nie cierpię ... toż pisałam, że wyjęłam z kompa coby zainstalować w laptoku, położyłam na szafce, a w tak zwanym międzyczasie żarełko gadom szykowałam - to było z pół godziny najwyżej ... A potem już nie znalazłam ... a Miszczu czymś szurał ... :twisted: :twisted: :twisted: On w paszczy też przenosi w różne miejsca ...

Mar9 - metodycznie jest ciężko szukać, bo co najmniej 7 futer mi w tym baaardzo pomaga ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie sty 29, 2012 13:05 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

a w kwiatkach i kocich zabawkach szukałaś?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie sty 29, 2012 13:38 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

mar9 pisze:a w kwiatkach i kocich zabawkach szukałaś?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kfiattków JUŻ nie posiadam ... zgadnij dlaczego ... :evil: a kocie zabawki są rozpirzone po całym domu ... Wydaje mi się, że szukałam już wszędzie ... no poza wnętrzem sprawcy oczywiście ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon sty 30, 2012 8:26 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kfiattków JUŻ nie posiadam ... zgadnij dlaczego ... :evil: a kocie zabawki są rozpirzone po całym domu ... Wydaje mi się, że szukałam już wszędzie ... no poza wnętrzem sprawcy oczywiście ... :twisted:

robi sie poważnie, może faktycznie warto sprafcy usg zrobić, bo jeśli faktycznie pożarł to sam tego raczej nie wydali i nie daj bosche jakieś zapalenie się wda czy cuś
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon sty 30, 2012 8:43 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:

robi sie poważnie, może faktycznie warto sprafcy usg zrobić, bo jeśli faktycznie pożarł to sam tego raczej nie wydali i nie daj bosche jakieś zapalenie się wda czy cuś

O wnętrzu sprawcy to był żart ... :wink: Nie ma możliwości żeby pożarł to w jednym kawałku - za duże i za twarde, są różne pendriv-y i ten był taki większy... a rozgryźć też nie miał czasu ... Jest gdzieś schowany ...i pewnie znajdę jak się będę wyprowadzać ... :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon sty 30, 2012 9:00 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:

O wnętrzu sprawcy to był żart ... :wink: Nie ma możliwości żeby pożarł to w jednym kawałku - za duże i za twarde, są różne pendriv-y i ten był taki większy... a rozgryźć też nie miał czasu ... Jest gdzieś schowany ...i pewnie znajdę jak się będę wyprowadzać ... :roll:

a może szukaj na magnes?
a może złapał w zęby, wskoczył gdzieś na meble, wypadło i zaklinowało się między ścianą a meblem, nie sięgając podłogi
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon sty 30, 2012 9:14 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

mar9 pisze:a może złapał w zęby, wskoczył gdzieś na meble, wypadło i zaklinowało się między ścianą a meblem, nie sięgając podłogi

o dzięki .... o tym nie pomyślałam ... Widać Twoje doświadczenie ... :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon sty 30, 2012 9:38 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:a może złapał w zęby, wskoczył gdzieś na meble, wypadło i zaklinowało się między ścianą a meblem, nie sięgając podłogi

o dzięki .... o tym nie pomyślałam ... Widać Twoje doświadczenie ... :wink:

u mnie na kilku poziomach meblościanki leżą kocyki a na szafie jest duży kosz z podusiami i to jest ulubione miejsce wielu moich kotów, nie tylko dzikuna Gucia, moje koty w ogóle lubią wysokości, wprawdzie nie wnoszą tam zabawek ale Miszczunio to egzemplarz nietypowy więc może :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon sty 30, 2012 11:52 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

mar9 pisze:a może szukaj na magnes?
a może złapał w zęby, wskoczył gdzieś na meble, wypadło i zaklinowało się między ścianą a meblem, nie sięgając podłogi

Może nie na magnes, bo obawiam się o dane zapisane na penie.

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Czw lut 02, 2012 15:53 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Umarłam :ryk: z Miszczuniem nie sposób się nudzić :twisted:
Czy pen w końcu znalazł się 8)

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

[poprzednia][następna]