strelicja pisze:Czyli jest szansa, że o 2 w nocy pendrive SIE ZNAJDZIE
Wczoraj się nie znalazł ... być może za dużo słów niecenzuralnych używałam i Miszczu się zawstydził.....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
strelicja pisze:Czyli jest szansa, że o 2 w nocy pendrive SIE ZNAJDZIE
mar9 pisze:a pod meblami, w chrupkach, w ciuchach
ostatecznie można by Kropkowi usg zrobić
Gibutkowa pisze:Znając życie pendrive znajdzie się w torebce
mar9 pisze:a w kwiatkach i kocich zabawkach szukałaś?
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:a w kwiatkach i kocich zabawkach szukałaś?
![]()
![]()
kfiattków JUŻ nie posiadam ... zgadnij dlaczego ...
a kocie zabawki są rozpirzone po całym domu ... Wydaje mi się, że szukałam już wszędzie ... no poza wnętrzem sprawcy oczywiście ...
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:a w kwiatkach i kocich zabawkach szukałaś?
![]()
![]()
a kocie zabawki są rozpirzone po całym domu ... Wydaje mi się, że szukałam już wszędzie ... no poza wnętrzem sprawcy oczywiście ...
robi sie poważnie, może faktycznie warto sprafcy usg zrobić, bo jeśli faktycznie pożarł to sam tego raczej nie wydali i nie daj bosche jakieś zapalenie się wda czy cuś
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:a w kwiatkach i kocich zabawkach szukałaś?
![]()
![]()
robi sie poważnie, może faktycznie warto sprafcy usg zrobić, bo jeśli faktycznie pożarł to sam tego raczej nie wydali i nie daj bosche jakieś zapalenie się wda czy cuś
O wnętrzu sprawcy to był żart ...Nie ma możliwości żeby pożarł to w jednym kawałku - za duże i za twarde, są różne pendriv-y i ten był taki większy... a rozgryźć też nie miał czasu ... Jest gdzieś schowany ...i pewnie znajdę jak się będę wyprowadzać ...
mar9 pisze:a może złapał w zęby, wskoczył gdzieś na meble, wypadło i zaklinowało się między ścianą a meblem, nie sięgając podłogi
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:a może złapał w zęby, wskoczył gdzieś na meble, wypadło i zaklinowało się między ścianą a meblem, nie sięgając podłogi
o dzięki .... o tym nie pomyślałam ... Widać Twoje doświadczenie ...
mar9 pisze:a może szukaj na magnes?
a może złapał w zęby, wskoczył gdzieś na meble, wypadło i zaklinowało się między ścianą a meblem, nie sięgając podłogi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 16 gości