a foty wyslę zgodnie z tym jak rozmawiałysmy - a Ty będziesz decydować "jak by co"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Lalunia przepiękna ok półtoraroczna,najmilsza na świecie czarnulka z ADHD.
Kicia która jako kociak wylądowała na Paluchu i tam się wychowywała,a do mnie trafiła 29-go września 2010-o tym tu viewtopic.php?f=1&t=111943&start=660. Na paluchu leczono ją wszystkim i na wszystko,u mnie od ręki wyzdrowiała![]()
Lalunia jest jednym z przykładów na to że kot potrafi natychmiast wyzdrowieć jeśli tylko znajdzie się w kochającym miejscu...Lala w moim DT na początku była strasznie niedotykalska-na każdą próbę dotknięcia reagowała chapsnięciem(to podobno pozostałość po "przyjemnościach" z Palucha - z czasem u mnie stała się najcudowniejszą i najpiękniej okazującą miłość kocicą na świecie
Erin pisze:Pozdrawiamy cieplutko w ten mroźny dzionek
Ścinki już w drodze do bezdomniaczków
EdytaB_a pisze:zaznaczam...
smarti pisze:EdytaB_a pisze:zaznaczam...
to Ty tu koleżanko jeszcze nie byłaś
smarti pisze:a ja właśnie skórkom przywiozłam od weta jeszcze jeden olejaczek-niech skórki mają aby im doopki nie marzły-wet może ,w końcu młody jest a i jako młody przecież, gorącą krew ma![]()
![]()
Gimli jest uroczy-wypuściłam go ze dwa razy na pokój-ma nasze paluszki głęboko,głeboko gdzieśDiego się na niego nasyczał,nawarczał,naprychał i aż cały zapluł a on nawet nie zaszczycił przystojnego hiszpana swoim łaskawym spojrzeniem
![]()
ma wszystkie koty gdzieś-albo są mu poddane i to ma się rozumieć samo przez się albo mogą dla niego nie istnieć![]()
Figa patrzy na niego zamglonym z zachwytu (prawym) oczkiem a Piesunio biega za nim i go obwąchuje jak kotkę (bo przecież nie widzi)
Gimli jest większy od Promysia i nawet ..wstyd przyznać ale chyba jeszcze piękniejszy
jest uroczy,barankuje gada i udeptuje -i zjada wszystkim wszystko z misek![]()
dziś od kolacji szlaban-Gimli i Maciuś jutro rano na odjajczenie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 118 gości