*Lubelskie Tymczasy*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 29, 2012 20:30 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

A ciocia kfiatek... 8)

Obrazek

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Nie sty 29, 2012 20:35 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

... zaliczyła glebę :mrgreen:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie sty 29, 2012 20:45 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

nie rassss ;)
ale było bosko :1luvu:

kwiatkowa

Post » Nie sty 29, 2012 21:26 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

A ciocia kwiatek to się znęca nad tymi, którzy muszą siedzieć w mieście i ciężko pracować :twisted:

Anda dziękuję za kciuki :) jeszcze tylko jedno zaliczenie i egzamin. Wymyśliłam sobie na stare lata. Za stara już jednak na to jestem. ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie sty 29, 2012 21:40 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

A ciocia kfiatek szalała na nartach ...ale fajnie :D
I jaka pogoda.
Wisisz na wyciągu?
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie sty 29, 2012 22:47 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Kochane Ciotki - pogoda jest cudna! :1luvu: Piękne słońce, mróz (którego nie czuć, kiedy się zasuwa na nartach), bielusieńko tutaj (Okolice Krynicy Górskiej). To zdjęcie to nie wiszenie na wyciągu, ale - jak trafnie zgadła Ciotka Amika6 - leżenie na glebie :mrgreen:
Parę razy leżałam, dupa obtłuczona, bo ja uwielbiam szybko jeździć, ale nie zawsze zapanuję nad nartami (początki;)).
Ale tego mi było trzeba! Jestem tu jeden dzień, a już zdążyłam zapomnieć o wszystkich troskach i kłopotach lubelskich.
No polecam, polecam, polecam... :ok:

kwiatkowa

Post » Nie sty 29, 2012 23:34 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Baw się dobrze i trzymaj pion ... szkoda tyłeczka :D
Ja tam wolę nasłoneczkunapiaseczku 8) i muszę czekać aż do maja :( .
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sty 30, 2012 10:04 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

no to pozdrawiam z kuchni :)
Baw się i uważaj na tyłek :twisted:

Anda

Post » Pon sty 30, 2012 23:12 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Anda pisze: i uważaj na tyłek :twisted:

oj tam, tyłek nie szklanka przecie ;)

vincent_vader

Od: Śro lis 25, 2009 21:36

Post » Wto sty 31, 2012 16:02 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

vincent_vader pisze:
Anda pisze: i uważaj na tyłek :twisted:

oj tam, tyłek nie szklanka przecie ;)

Po moim ubiegłorocznym doświadczeniu z poobijaniem i połamaniem pewnej kości śmiem się nie zgodzić ;)

maueczarne

Post » Czw lut 02, 2012 9:52 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Ależ mnie zdenerwowano z rana :evil:
Na pewnym portalu odezwała się do mnie dziewczyna, którą kiedyś znałam, ale delikatnie mówiąc drogi nam się bardzo rozeszły. Chce sprzedać 8miesięcznego kastrowanego Brytyjczyka, bo pojawiło się dziecko i ponoć ma alergię. Ja mam alergię na takie powody, ale ja to ja :roll: Jeśli ktoś z Waszych znajomych/rodziny baaaaardzo marzy o tej rasie to mogę podać kontakt.

Ja teraz mam na głowie znalezienie domu innemu kotkowi, ale może będzie dobrze.

maueczarne

Post » Pt lut 03, 2012 18:57 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Nie odzywam się, bo nie znam nikogo, kto marzy o brytyjczyku. :evil:

vincent_vader

Od: Śro lis 25, 2009 21:36

Post » Pt lut 03, 2012 20:14 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

ja też...
Chciałabym uprzejmie donieść, że nie przyszły krople od miss.
Pewnie zatrzymali na granicy.
Szkoda tylko było euro :cry:

Anda

Post » Pt lut 03, 2012 23:05 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Wiecie ja jej taka wiadomosc skrobnelam, ze pewnie juz sie nie odezwie :evil: Ale... wyrazilam tylko swoje poglady i co ja bym zrobila na jej miejscu. Tutaj tez rzucanie kwotami. Gdyby mi zalezalo na szczesciu zwierzaka, ktorego musze niestety oddac to oddalabym za darmo, aby mial kochajacy dom. Napisalam sporo, bardzo prawdziwych rzeczy a pewnie na jedze wyszlam ;) Mam nadzieje,ze kot nie ucierpi...

maueczarne

Post » Pt lut 03, 2012 23:42 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

maueczarne pisze:Wiecie ja jej taka wiadomosc skrobnelam, ze pewnie juz sie nie odezwie :evil: Ale... wyrazilam tylko swoje poglady i co ja bym zrobila na jej miejscu. Tutaj tez rzucanie kwotami. Gdyby mi zalezalo na szczesciu zwierzaka, ktorego musze niestety oddac to oddalabym za darmo, aby mial kochajacy dom. Napisalam sporo, bardzo prawdziwych rzeczy a pewnie na jedze wyszlam ;) Mam nadzieje,ze kot nie ucierpi...

A wiesz może, czy kociak rodowodowy i z jakiej hodowli ? Bo większość dobrych hodowli ma odpowiednie zapisy w umowach sprzedaży, właśnie na taką okoliczność (tzn. "alergii" :? itp.) - kot wraca do hodowli za zwrotem jakiejś części zapłaconej ceny ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

[poprzednia][następna]