Kicia ma sie lepiej.Biega za mna po domu z ogonkiem u góry. Spała tez ze mna w łóżku ( z tym świerzbem ochyda) i ciagle mruczała. Jest kupa normalna i jak jest glodna to piszczy zeby jej szybko dać papu.Oczka wyglądaja troszku lepiej.Mam nadzieje ze szybciutko ja wyleczymy.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wydaje mi sie że kicie za szybko odebrali od matki.Ona ciagle spi przy cycku Bryzy i wszedzie za nia lazi i piszczy.Nawet do kuwety razem chodzą. Myślałam ze bedzie wariować i sie bawic jak to kociak a to ta bidulka siedzi ciągle w tym domku od kotów.
Dzis odkrylismy że mała nie lubi sama jesc. Zamknełam ją w pokoju samą żeby jej stare nie wyjadały .. dałam wątróbke do miseczki.Przychodze za 5 min a ona sie drze pod drzwiami.Jak mnie zobaczyła to biegiem do miski i dopiero zjadła jak na nia paprzałam
Ojoj Biedna mala whiskaska, ludzie to serca nie maja, a jeszcze te bachory wstretne co sie nia bawily ;/ Widac, ze juz jest z nia lepiej - trzymam kciuki by wszystko szlo ku dobremu, a na swierzba polecam z calego serca Oridermyl, nam pomogl w 100%
Cudna jest A co to znaczy, że się dziwnie zachowuje?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Badał ja wet i gadal że nic z nia nie jest ale ona dziwnie chodzi jakos ta dupke ma niżej od ciałka.Ja niewiem czy to kwestia zaglodzenia ?? Że te jej ciało jest takie jakies koślawe?? I dziś naprzykład biegała po pokoju i waliła głowa w ściane... niewiem co z nia jest nie tak bo czasami ma tylko takie odchylenia od normy.Przeważnie zachowuje sie jak mały kotek.Ostatnio zaczeła sie bawić i jest bardziej kontaktowna ale dalej boji sie jak ją sie chce pogłaskać to syczy albo zaczyna piszczeć. Jak ja podnosze na ręce to też piszczy. Co jej te małe gn....je zrobiły ..jak se pomyśle to mnie szlak trafia.
ps.z oczami juz lepiej ale dalej ma takiego małego zeza.