Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 29, 2012 17:50 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

I tym to sposobem ociepliłam transporter za cenę 3 zł :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sty 29, 2012 18:00 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

.. i dobiłaś do setki! :lol: :lol: :ok: :ok: :ok:

A transporterek super ocieplony!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 29, 2012 18:02 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

O matko!-faktycznie :evil:
Ale dzisiaj nowego watku nie będzie-skoro inni mogą przeciągać(widziałam watek,który ma 120 stron :evil: :evil: :evil: ) to i ja sobie odpuszczę,bo padam na mordę,tym bardziej,że noc miałam przes...ą-bolały mnie strasznie plecy i ciągle sie budziłam
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie sty 29, 2012 18:04 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

kalair pisze:.

Oprócz tego zostało poprzednie-wewnętrzne ocieplenie i szybka,więc nie bedzie wiało,a powietrze ma dojście.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 29, 2012 18:24 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

kropkaXL pisze:
kalair pisze:.

Oprócz tego zostało poprzednie-wewnętrzne ocieplenie i szybka,więc nie bedzie wiało,a powietrze ma dojście.

To rzecz konieczna na zimę, zwłaszcza, jak się nie ma autka.. Nie sposób nosić kota przy takiej pogodzie bez ocieplenia.

A na wątek poczekamy. Odpoczywaj Kasiulek! . :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 29, 2012 18:28 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Jak zawsze ślę słowa uznania za to rękodzieło!
Wypoczywaj i dbaj o plecy, musza Ci jeszcze słuzyć kilkadziesiąt lat. :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie sty 29, 2012 18:32 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Ocieplacz pierwsza klasa :ok: :ok: :ok: Nie wiem kiedy się zbiorę w sobie i pójdę w Twoje ślady :roll: Na razie muszą mi wystarczyć gazety :oops: i koc przypinany agrafkami (opracowałam sposób szczelnego opatulenia).
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Nie sty 29, 2012 18:37 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Dziewczyny nie zawstydzajcie mnie! :oops: :oops: :oops: -ja sama widzę,że to bohomaz,ale nie wygląd tu się najbardziej liczy-to miało być ciepłe,nieprzewiewne i nieprzemakalne-i jest,a że przy okazji ma CK na wierzchu-a co moje koty nie mogą mieć markowego ocieplacza :ryk: :ryk: :ryk:
Agusia-zamiast koca kup w szmateksie kurtkę ocieplaną,odetnij rękawy i nawet agrafkami możesz to pospinać
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 29, 2012 18:40 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

kropkaXL pisze:Dziewczyny nie zawstydzajcie mnie! :oops: :oops: :oops: -ja sama widzę,że to bohomaz,ale nie wygląd tu się najbardziej liczy-to miało być ciepłe,nieprzewiewne i nieprzemakalne-i jest,a że przy okazji ma CK na wierzchu-a co moje koty nie mogą mieć markowego ocieplacza :ryk: :ryk: :ryk:

Toż my pomysłowość podziwiamy, a nie estetykę. :ryk: :ryk: :ryk:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie sty 29, 2012 18:47 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

czesc Kasiu z koteczkami...:) Witamy po chwilowej nieobecnosci :1luvu:
Super ten ocieplacz do transportera :)
pozdrawiamy serdecznie
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie sty 29, 2012 18:58 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

kropkaXL pisze:Agusia-zamiast koca kup w szmateksie kurtkę ocieplaną,odetnij rękawy i nawet agrafkami możesz to pospinać
Kasiu, jak się już zbiorę na to, co proponujesz, to zrobię i coś lepszego 8) teraz brak czasu i zacięcia :oops: :oops: Przyznam, że każdy Twój wyrób mnie motywuje ;) więc kto wie, co się na dniach wydarzy :mrgreen:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Nie sty 29, 2012 19:54 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Cześć Kasiu z kotusiami.Fiuuuu,fiuuuujaki markowy ocieplacz...Super.CK...,to nie powinny się powstydzić... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie sty 29, 2012 21:44 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Kasiu Ty jak już coś wymyślisz to szczena opada :mrgreen: Ocieplacz extra i jaki markowy :lol: Teraz czekam na zdjęcia torby - pewnie też będzie zaje...fajna :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon sty 30, 2012 8:37 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Kasieńka jak zawsze, bardzo pomysłowa i bardzo praktyczna :1luvu:
Kasieńko, buziaczki dla Was i miłego dnia :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sty 30, 2012 9:23 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Fajny ten ocieplacz :ok:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]